- 1 Aralık 2014
- 1.497
- 1.001
- 103
Oncelikle herkese iyi geceler. Basliktada yazdigim gibi kizimin babasindan ayrilali 3 yili gecti. Yurtdisinda yasiyorum. Dogma buyume Almanya dayim ama burada hem yalnizlik(ailem genelde turkiyedeler, yilin 9 -10 ayi yani) hemde memleket hasreti burada mutsuzum. Zaten bi travma atlattim ama tabii izleri hala var. Eski esimi sevme falan degil asla cok sukur. Zaten cok eziyetli mutsuz bi evlilikti ama yinede seviyordum ilk yillardaki sevgim yipramis olsada haksizliklarinndan vs fakat aldatilinca sevgi falan kalmadi. Simdi 37 yasindayim. Kizim 9 yasinda. Ailem ile cok sicak bi iliskimiz yok zaten annem sinir hastasi cok cok zor bi karekter. Turkiye ye donmek istiyorum. Dua edinlutfen hayirlisi olsun :). Yalniz kalirmiyim hep diye korkularim var. Bosanmis birde cocugu olan bir kadina sanki yasca buyuk erkekler talip olur gibi. Benim de ruhum genc, yasimida gostermiyorum cok sukur ve galiba en onemlisi kucuklukten gelen sevgi eksikligi sebebiylede mutlu bi ask evliligi istiyorum. Ve umutsuzum. Sanki bakis acisi erkeklerin anca sevgili olup belki kullanmsk gibidir diye. Haksizmiyim? Cevrenizde ne gibi ornekler var? Tesekkur ederim. :)