- Konu Sahibi wish-hope-love
karşıma alıp konuşmaya çok çalıştım ama ben konustum o sustu sorunumuz bu şekilde çözülmedi siz de takdir edersiniz ki o yüzden burda böyle şeyler yasayanlar varsa tavsiye almak için bu konuyu açtım ama nerelere geldi![]()
Bak canım ben seni çok iyi anlıyorum etrafta yaşıtlarından, arkadaşlarından bile etkileniyor insan..
Yok alışveriş yapıldı bana bunlar alındı sana ne aldılar falan diye sorulduğunda sen de ister istemez
acaba çok mu önemli bir konu bu diye düşünüyorsundur..Ama inan ben nişanlımı bunlarla bir gün olsun üzmedim
Ailesinin düşüncesizliğini,eksiklerini ondan çıkarmadım. Ama o da farkındaydı hep bana destek oldu
Ben evlenince çalışınca tüm bu içinde kalanları telaffi etcem diyerek teselli etti hep işte bu çok önemli
Kafana takman gereken konu sözlünle iletişimin, yanında olup karşında durduğu konular..
Konuşman sonuç vermiyor mu soğuk dur mesafe koy, nişan için acele etmek istemiyorum kafam karışık de
bak bakalım ne yapacak.. Biraz korku sarsın bakalım seni avuçta gördü sanırım 3 yıl sözlü kalmanın zararlarından biri bu
Not:Yakın zamanda evlilik düşünmüyorsanız söz vs. için acele etmeyin kızlar