- Konu Sahibi wish-hope-love
merhaba kızlar,
benim basımda bir dert var gün geçtikçe canımı sıkıyor, ne yapacağım diye düşünmekten ne geceler gündüz oluyor, ne gündüzler gece...
ben 3 yıldır sözlüyüm, nişanımı daha yeni yapıcaz ünide okuduğım için okul bitince yapalım dedik o yüzden. her neyse 3 yıldır sözlümün anne babası bana karşı çok iyilerdi, şimdi nişan olacak nişan için bilezik takı seti falan alınır ya geçen hafta onları almak için bize geldiler. çıktık çarşıya aldılar alacakalrını ben hiçbir şey istemedim. sarrafın içinde annesi bana ne dese begenirsinizz. artık düğünde hiçbişi bekleme biz bişi yapamayız artık. yaptıkları da 5 bilezik bir takı seti alyans falan. yapan nası yapıyosa şöyle bi içime sine sine olmadı hiçbir şey. neyse ben orda bişi demedim eve geldik nişanlığımı onlar görmemişti biz sözlümle başka yerde oldugumuzdan orda aldık. kayınvalidem nişanlığı üstümde görmek istedi giydim görür görmez tavus kuşu gibi olmuşsun bu ne dedi. babası da keske her güne giyilebilecek bişi alsaydın dedi görgüsüzler. nişanlık bu ya özel bişi niye her gün giyilsin ki kaldı ki her gün elbise de giyilmez hani. nasıl değişirler bu kadar düşüne düşüne çıkar yol bulamıyorum. bunlar daha nişan olmadan böyle oldular düğünde daha ne diyecekelr kimbilir. işin kötüsü sözlüm de onların tarafını tutuyor. benim yanımda olmuyo hiç en çok da bu üzüyor beni. sen önceden böyle değildin diyince de ben hep böyleydim sen bilmiyon diyo. yaptıgı hatayı kabul etmiyo bi de bi sorunumuz oldugunda susuyor sadece. ne yapıcamı şaşırdım hangisiyle nasıl başa çıkarım bana bi yardım edin sizinkiler de böyle mi yoksa benimkiler mi böyle???
sen nişanda takılacak 5 bileziğe " yaptıkları da " diyorsan, vay haline... ne bekliyorsun ki alt tarafı nişan bu.. 5 bileziği kim kaybetmişte sen bulasın.. ayrıca ben 2 aylık evliyim ve sana tavsiyem hiç altının olmasın yeterki huzurun olsun... bence bu konuları kesinlikle mevzu haline getirme.. üzülen yine sen olursun.