3 senelik sevgilim 2 ayda başka biriyle nişanlandı

çok kötüyüm . üstelik kpss ye hazırlanmaya çalışıyorum sınava 4 ay var beni ortada bıraktı ...kendimi derslere veremiyorum. o yuvayı allah ona kurdurtmasın. her gece halıyı döve döve ağlamaktan gözlerimin altı moarardı. bana yardım edin ben ne yapıcam nasıl atlatıcam bu durumu. ben 3yıl boyunca onunla evleneceğimi hayal ettim bana birsürü bahane üretti son zamanlara yakın sonra ayrıldı bana varoş dedi sen ev kızı olmayı bile beceremiyorsun dedi onun annesi de istemedi .. benim yuvamı elimden aldılar annesi yaptı bunu soğuttu bizi birbirimzden...
Allah yar ve yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla atanmayı nasip etsin e zaten sonrası çorap sökügü

Canim allah razı olsun senden
Sırf onu unutmak için 4444 tefriciye çektim o hafta yazmayan arkadaşı faceden bana eee nolcakti seni mi beklicek ti o şimdi nişanlı ve cok mutlu yakinda evlenicek dedi. O gün kahroldum ben aglamaktan . Allahım yardım etsin. Noldu mu sasirdim
ne olcaktı senı mı beklıcektı kısmını anlamadım neden beklıcektı kı senı yanı durum ne tam olarak

Yani benim sınavımi olursa başka bi şehre atanip o sürede kaybettiği vakti için en sonunda bunu da yüzüme vurdu be seni mi bekliycemdiye

Yahu bende az salak değilim otur ders calis evlencem ben bi an once diye adam gitsin nişanLansing.
Pardon ama bu yazı kendime aç Ceyda gözünü acccc

Şeytan sürekli onu düşünmemi üzülüp ağlamami kahrolmami istiyor.niye ?cunki en sonunda isyan ettirip töbe hasa yanlış yola sapitmak için. Çok dua ediyorum şükür allaha ama gerçek manada soğusa içim . Ona karşı artık içimde ne iyi ne de KTÜ bişey hissetmek istemiyorum. İlk defa böyle bişeyler karşılaşınca fazla geldi bünyeme. Ayrıldıktan sonra hep iyi yönde rüyalar görüyorum. Yaptığım dualarla da ilgisi vardır belki ama . Rüyaları hayra Yoruyor um. Bkalim zaman ne gösterecek. Daha kötüsü olabilirdi allah korumuş beni. Buraya yorum yazıp Destekleyenler allah sizi hep korusun.

Yıllar önce 4 senelik sevgilimle ayrıldık. Soğumuştuk birbirimizden. Ayrılırken önce arayıp yalvardı. Ben kabul etmediğimi söyleyince hayatımda hiç işitmediğim küfürler duydum 4 yıl koluma taktığım adamdan.

Benden ayrıldıktan 3 ay sonra nişanlandı, 6 ay sonra evlendi.

Seni çok iyi anlıyorum. İnsanın yüreği çekiliyor. Ama öyle güzel geçiyor ki. Ben şu an nişanlımı görünce diyorum ki, o adam benim hayatımdan çıkarak bana dünyanın en büyük iyiliğini yapmış. Nasıl tanırdım yoksa en kıymetlimi.

Pişman olacak. Köpekler gibi pişman olacak. Yıllar sonra arayıp helallik isteyecek belki. Koca bir hassss.... çekersin.

Emin ol geçecek...

Yıllar önce 4 senelik sevgilimle ayrıldık. Soğumuştuk birbirimizden. Ayrılırken önce arayıp yalvardı. Ben kabul etmediğimi söyleyince hayatımda hiç işitmediğim küfürler duydum 4 yıl koluma taktığım adamdan.

Benden ayrıldıktan 3 ay sonra nişanlandı, 6 ay sonra evlendi.

Seni çok iyi anlıyorum. İnsanın yüreği çekiliyor. Ama öyle güzel geçiyor ki. Ben şu an nişanlımı görünce diyorum ki, o adam benim hayatımdan çıkarak bana dünyanın en büyük iyiliğini yapmış. Nasıl tanırdım yoksa en kıymetlimi.

Pişman olacak. Köpekler gibi pişman olacak. Yıllar sonra arayıp helallik isteyecek belki. Koca bir hassss.... çekersin.

Emin ol geçecek...
bana da nasiıp olur inşşallah öyle bir insan çıkar ki karşıma allahım ondan iyiki ayrılmışım demek istiyorum.

bugün nasılsın ?? gittikçe geçiyo dimi? hayatta herşey unutuluyo da geçiyo da inan bana. sadece zamana ihtiyaç var elbette üzülüyosun ama zamanla toparlıyosun.hayatta iyi adamlarda var unutma temiz kalbinle dua et :*

kimseye kendinden fazla değer verme canım sen ondan daha önemlisin onu o kadar değerli yapan sensin zaten ama onu değersiz yapacak kişide sensin mutlu ol hayatta gerisi önemli değil

Back
X