acıkmadın mı abla akşam yemeğini çok erken yemişsinÜzgün sabah 9:30 da kahvaltı dışardaydım sadece peynir ve zeytin yedim 11 tane zeytin avuç içi kadar peynir
Akşam 17:30 kıymalı yumurta 2. Yumurta ve4 kaşık kadar kıyma çok az peynir 3 tane ceviz
Fiziğe gittiğim günler hep böyle oluyo günün yarısı yollarda ve çok az su içtim
Rakibem Allah’ın izniyle yapacağız inşallah ben inanıyorum17.01.2020 Minimum hedefleri Son 1 hafta!!
Eki Görüntüle 2574855
Kader ortağım, kilodaşım, rakibemherderdedeva . Zaman birlik olma zamanı. 1,5 kg diyor hedefte. Veririz biz bu kiloyu kardeşim. Sen ödem topladığın için, bende ketozise gireceğim için avantajlı olabiliriz belki. Hadi el ele verelim
meyve suyu ve pestil yerine meyve tuketsen daha iyi olur canim, menu planin guzelGünaydın kızlar Hayırlı sabahlarbugünkü yapmayı düşündüğüm planladığım menüm
*Sabah 11.30 yoğurt meyveli yoğurtla yulaf yemeği düşünüyorum
*Ara 14.00 bir bardak meyve suyu ve pestil *öğle15.00 yemeği şehriyeli çorbası tavuklu şehriye çorbası
*akşam 18.00 bol yeşillik ve lahmacun
* uyumadan önce de eşimle beraber şekersiz nescafe içiyorum
45 dakika spor 2,5 litre su
menu cok iyi de cayi anlamadim 10 bardak mi ictinKızlar bugünkü menüm
sabah (10:30)
2 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Aksam (19:30)
2 adet kaşarlı köfte
Bol salata
21:30’da
2 mandalina
Yeşil çay
5 bardak çay, 2 Türk kahvesi içildi.
Su: 2 litre
Spor: 10.000 adım atmışım gün içerisinde
Valla bugün ailecek Et lokantasına gittik, bizimkiler İskender söyledi ben ise yarım porsiyon kaşarlı köfte. Direndim ve başarılı oldum çok şükür
Meyve suyunu kendim sıkıyorum greyfurtmeyve suyu ve pestil yerine meyve tuketsen daha iyi olur canim, menu planin guzel
Rabbim şifa versin annene.Moralini bozma canım hayata nasıl bakarsak öyle şekilleniyor .Hep bardağın dolu tarafını görmek lazım .Ne güzel ,annenin ihtiyacı duyduğu anda yanında olacak bir evladı var.Bir gün seninde ihtiyacın olduğunda yanında olacak evlatların olacak bu yaptığın fedakarlık yarını inşa etmek aslında.Bak gör herşey yoluna girecek ağladığına üzüleceksin♥Kızlar çok bunalım bir gündü ne yedim ne içtim haberim yok. İki küçük çocuk biri dort buçuk aylık. Uçak yolculuğu çok riskli bir sürü salgın hastalık var bu ara aciller dolup taşıyor. Oğlana süt sagayim kaynana gelsin babası da izin alsin baksinlar ameliyat günü tek başıma gidip bir gece annemle kalıp doneyim dedim. Eşim çok sevindi bu duruma çocukları goturmeni istemiyordu o da. Bunu dedim de sonra kafama ağrılar girmeye başladı kucucuk daha oğlum kokumu özler uyuyamaz diye ağlamaya başladım. Sonra annemi ameliyata yalnız girerken hayal ettim daha çok ağladım. Bugün akşama kadar ağladım kızlar beni affedin nolur. En yakın zamanda toparlanıp gelicem.
İskenderr zayıf noktam en sevdiğimKızlar bugünkü menüm
sabah (10:30)
2 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Aksam (19:30)
2 adet kaşarlı köfte
Bol salata
21:30’da
2 mandalina
Yeşil çay
Su: 2 litre
Spor: 10.000 adım atmışım gün içerisinde
Valla bugün ailecek Et lokantasına gittik, bizimkiler İskender söyledi ben ise yarım porsiyon kaşarlı köfte. Direndim ve başarılı oldum çok şükür
greyfurt suyu diye dusunmedim hicMeyve suyunu kendim sıkıyorum greyfurtyanında pestil olmasa içemiyorum çok acı
Anaaa o nasıl olmuş öyle anlamadım ki yok yok 5 bardakmenu cok iyi de cayi anlamadim 10 bardak mi ictin
Akşamı erken kapatmışsın iyi olmuş, inşallah ödem yapmaz yediklerinSelam kızlar. Bugün senelerdir görmediğim canım arkadaşım benim şehre gelince, eşiyle beraber kahvaltıya davet ettim. Ve börekli çörekli bir kahvaltı sofrası hazırladım. Ama diyetimi çok minik sabote ettim.
Sabah (10.00)
Peynir çeşitleri, 10 tane kadar zeytin
1 küçük salatalık, 1 çeri domates
2 yemek kaşığı kadar güveçte kaşarlı mantar
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmeğin sadece dış kabuğuyla 1 tatlı kaşığı kadar bal ve 1 çay kaşığı kadar pekmez yedim.
Gelirken pasta getirmişler
Öğlen (14.30)
1 ince dilim pasta,
1 avuç karışık kuruyemiş.
Akşam (18.00)
1 kabak ve 100 gr kıymayla kıymalı kabak spagetti yapıcam. Fırsat bulabilirsem 20 dakika kardiyo eklicem
Ah ah bende çok severim ama şu anda cezalıyım başka zamana ödüllendiririm kendimiİskenderr zayıf noktam en sevdiğim
Ay ne güzel bir menü afiyet olsun, sporda çok iyi maşallahİyi akşamlar bugün yediklerim
Sabah
1 maden suyu+yulaf lapası(2 sb su ve 3 yk yulafı pişirdikten sonra bal kattım üzerine yarım kivi)
1.ara
2 tam ceviz+yeşilçay
2.ara
tarçınlı yarım elma+yeşilçay
Akşam
1 kase sebze çorbası(bu sondu)+3 yk bulgur pilavı+2 köfte+ayran
ayrıyeten süt reçeli 1 çay kaşığı
spor 30 dk leslie ve 30 squat 2.5 lt su içtim bugün
Regl olduğum için tarçın çok kullandım(aşırıya kaçmadım tabi) şeker isteğim azalsın diye tansiyon sorununuz yoksa tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?