Tünaydınlaaaar,
Sabah 6da kahvaltım; yarım bardak light süt, bir bardak kayısı form çayı (Tövbe haşa nimettir, dalga geçilmez ama burnumu tutarak içiyorum bu çayı, bu kadar mı kokar, bu kadar mı sevimsiz bir içecek olur yarabbim)
Sonra ders yollarına düştüm, derste de bir şekersiz çay, bir şekerli türk kahvesi içtim.
2den önce de öğle yemeği yemeyeceğim, şimdi 2 litreye yakın su içeceğim, sonra zaten istesem de yiyemem ya neyse

2 gün spor yaptı diye eridi mi diyeceksiniz ama bugün yanlarım erimiş ve belim ortaya çıkmış gibiydi.
Beyaz kısa kollu bir body giydim, beyaza rağmen inceydim ve aynada bu kiloya rağmen kendime hayran hayran baktım.
Demek 68 kilo olsam boynuma "ben dönyanın en gözel karısıyam" yazıp gezeceğim

Rabbim akıl sağlığımı koru lütfen
Birazdan mekiğe ve spora başlayacağım.Ben artık çok sıkıldım bu yüzden bu sefer çok kararlıyım, nisan sonu bilemedim mayıs başı ben gideceğim.
Kaçamaklarla, bahanelerle bu iş olmayacak valla.Boşuna da yer işgal ediyorum burada.Millet sıraya girmiş, gruplara girmeye çalışıyor, ben babamın tarlası gibi resmen çöktüm buraya.Yeter artık, başkalarının da hakkını çalıyormuşum gibi geliyor.
@Hatice, bacım bir kiloya şaşırma, bazen ben sabahla akşam arası 2 kilo fazla çıkıyorum.Eee içtiğimiz onca su, çay bilmemne, yemekler, gaz, bağarsak dolumu, midede yiyeceklerin şişmesi derken çok doğal yani.O yüzden istersen hergün tartıl ama sadece sabahları gözünü açar açmaz.Ben asla akşam tartılmıyorum.Bir de insan kendinden anlıyor, misal ben wc sıkıntısındayım dünden beri bu yüzden sabah tartılmadım, çünkü sonuç benim moralimi bozacaktı, tartılmadan güne başladım, eminim yarın güzel sonuçlar almış olacağım.Hem almışsak bile veririz, ama buna rağmen gidip yemeğe saldırmak bizim işimizi daha da zorlaştırıp, hedef tarihleri geciktiriyor.
@Yakar, bacım gel gel kartele gel, ben dün 1000 tane mekiği tamamladım.Gönül rahatlığıyla yattım.Evet birbirimize boşa pışpış yapmayalım diyen bendim.Yani en azından bana böyle davranırsanız kırılmam.Bana direkt diyin arkadaş "spor yapmamışın, su içmemişin, saçma sapan yemişsin ve doğal olarak kilo almışsın" diye, bazen insan kendini kandırıyor ama birinden duyunca gerçeklerle yüzleşiyor.Ben bu sefer çok kararlıyım ve tüm eleştirilere de açığım. (Ha bir bardak sütle güne başlanırmı, çok sağlıksız, az yiyorsun gibi eleştirilere kapalıyım

Ben az yedikçe ve açlıktan midem ağrıdıkça, açlıktan uyuyamayınca kilo verebiliyorum, o yüzden bu konudaki fikrim nato kafa nato mermer olarak değişmeyecektir

)
Herkese güzel bir hafta diliyorum.