Geçen gün sanırım dündü hatta survivor'a bakıyorum.
Ben açken onlar ödül mü ne kazanmışlar, sucuk ekmek yiyorlar böyle köpüre köpüre

Onlar yedi ben sövdüm derken artık ahım mı ne tuttu Mustafa Topaloğlu kendini yere attı "tokluktan ölüyorum, patlayacağım" diye bağrınmaya başladı

İçimden "yersen fil gibi olacağı bu "dedim
Sabahtan beri açtım, şimdi iki parça bir şey yedim, sonra kendimi yere atıp "bayılaaazaam çok yemişim" diye kıvrandım.
Eşim de dün duymuştu uzaylıya dediklerimi, "bak adamın ahı tutmuş, sen de onun gibi yerlerde sürünüyorsun" diyor.
Yarın sabah dersim var, öğlende de banka dersi var.7de evden çıkıp, öğleden sonra 3te geleceğim eve.
Yanımda su mu taşısam yoksa çölden gelmiş insan gibi her derse gittiğim yerden sevabına bana 1 litre su mu desem bilemedim

Hadi hiç su görmemiş gibi paso su istedim, içtim ondan sonra elalemin tuvaletlerine mi ikide bir gireceğim

En iyisi eve gelene dek çay falan içmek, çişi tutmak, eve gelince uzunca çiş yapıp yarım kilo vermek, sonrasında yatana kadar damacanaya ağız dayamak bence
Neyse..Şimdi biraz mekik çekeyim, bisiklete bineyim, duş alayım, saçlarımı sarayım, kıyafet ütüleyeyim, ders notu hazırlayayım,çantamı hazırlayayım sonra da zıbarıp yatayım
Herkese mutlu bir haftabaşı dilerim şimdiden.