Eşim "19 mayısa kadar bilemedin 2 hazirana kadar ses etmem sonra bir ağzımı açacağım tahmin bile edemezsin" diyor.Az yiyormuşum, sağlıksızmış bidi bidi falan.Ben de senin akşam menünü okudum bacım, "bak sen benim yarım kilo ıspanakla yoğurda az diyorsun, bacım bir biber ve yoğurt yemiş" dedim.
150 dakika harika bacım, yediklerin de çooook az.Bu gidişle hedefine ilk ulaşıp, 2 haziranda manken olarak yanımıza gelen sen olacaksın galiba150 dakika nedir ya? Biri bana ölümsüzlüğün sırrını anlatsa 150 dakika onu bile dinlemem yani, sen bir de spor yapmışsın...Vay.. vay..vay diyorum.
Çook hasetlendim.![]()
ah ah nerde o günler.hazirana kadar 85 olsam haarika olur ama.valla yediklerimi anneme söylemiyorum bile bi duysa mahveder beni.tabii ki bu böyle gitmez bu kadar az yemeyle yaşayamam ama en azından akşam yemeklerimi değiştirsem yoğurtla bi süre çok iyi olacak.
Günaydınlar bacılaaaar,
Dün ile bugün arasında güzeeeel bir gram farkı görünce ağzım kulaklarımda güne başladım.
Yaşasın aç yatmak, yaşasın mekik, yaşasın incelmek diyorum
Ben takı takamam genelde, o 3 gram bile bana ağırlık yapar, az çok rahatsız bir insan olduğumu zaten anlamışsınızdır
Alyansı da bir gün takarım, 3 gün takmam, dün alyansı bir taktım taktığım gibi parmağımdan düştü
İnsanın parmakları bile erir mi yaBen de orta parmağıma taktım
Onda bile bol oldu, demek benim parmaklarım da kalın kalın dolma gibiymiş
Bir hafta sonra baş parmağına alyans takan tek insan olacağım kesin
Kuşlar böcükler, bahar havası, zayıflayan winston daha ne olsun değil mi? Kafama huni takıp, sokaklarda koşup "ben zayıflıyorum üleeeyn" diye her gördüğümü öpmek istiyorum![]()
Hepimize hafif, mutlu, güzel haberlerle dolu bir gün olur inşallah.
Az bakayım geçmişte neler kaynatmışsınız.
ben çok severim yüzük takmayı ama bir türlü parmaklarıma uygun yüzük bulamam o yüzden de arkası ayarlanabilen yüzükleri takıyorum.geçen gün bayaadan beri takmadığım bi yüzüğümü buldum dur bi deneyim dedim düştü parmağımdan ben de çok sevindim tabii.parmaklarım bile inceldi ya süper
kesinlikle alkış bencede eskiden spor hocamla yapardım şimdi her akşam eve 1 saat uzaklıkta inip yürüyorum bende şu düzenli mekik çekenlere hastayım valla bu akşamdan itibaren başlıyorum ulen uykusuzluktan ölsemde yapıcam mekik çekicem çekebildiğim kadar
valla ben de gaza geldim bugünden itibaren ben de mekik olayına giriyorum benim mekik aletim yok ama yere uzanıp çekerim.bi de spor salonundavar aletten orda da bi 200 çeksem ooo süper işte.ben haddimi biliyorum öyle ilk günden 1000-2000 falan yapamam yani.geçen bi gün kuzenimin eşi çok göbek yaptım diye mekik çekmeye başlamış.40 mekik çekmiş kuzenim de geliyo bunu anlatıyo bana işte biz artık akşamları mekik çekicez diye.aklıma siz geldiniz acayip gülesim geldi sonra da bi yanda 2000 mekik bir diğer yanda 40 mekik