Bacım şampuan gibi olanın bir başlangıcı bir devam ilacı varmış, 300leri buluyor dedi kadın zaten ben araştırmıştım.Diğeri daha ucuz ama sanki başarıları aynı gibi, yani hoş niyeti olan aspirinle bile bırakır ya neyse.Bir de en az 2 ay ortalama 3 ay bıraksan da ilacı kullan diyorlar, bana diğeri para açısından fazla geldi.Ben ucuzunu aldım, okunuşu ziban olanını.68 liraya aldık.
İkisi de 150 mgmış.Bakalım yarın bu gazla başlayayım diyorum.İkinci hafta bir gün seçin diyorlar bırakmak için.Hala sigara içerek o günü düşünüyorumAkşama karar verir, bir köşeye not alırım, ona da bir ajanda tutarım artık
Anneme de söyledim, o da rejim hesabı saf saf geziyordun açlıktan, birde bu ilaç kafa yapacak evin yolunu bile bulamazsın artık diyor![]()
Hem ilaç ağız kuruluğu yapıp, iştah kesip, zayıflatıyormuş 1: Bu özelliğini daha çok sevdim
Neyse gelişmelerle ve inşallah güzel gelişmelerle haftaya burada detaylı bir haftalık deneyim paylaşırım.
Ney iştah mı kesiyormuş. Bak bu herşeyi değiştirdi şimdi. Hemde zayıflatırsa hemde sigarayı bıraktırısa bundan sonra sırf ilaç firması daha zengin olsun diye hr ay alabilirim bir iki paket kullanmasam da. Adamlar yapmış derim, hakları derim, hem kiloya hem sigaraya çare bulan şey bence ilaç olamaz bence o bir iksir, mucize, melekler falan yapmış olmalı bunu. Ayy heyecanlandım, hem fiyatı çok makul ya. 3 ayda kullanılır ohh vucuttada bir gram yağ kalmaz. Ayy bu ne saadet böyle yahu.