- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
3 gündür içmiyorsun sen şimdi değilmi ?
Evet ya sanırım haklısın benimkisi ertelemek sanırım sürekli. Sanki erteledikçe daha kolay bırakıcam da. Ve evet haklısın bir an önce başlamak gerek. Hem birbirimize destek oluruz. Ben çaylak olucam. Bu arada okuduğum yorumlardan anladığım sanırım 20 günden sonra biraz daha normale dönüyormuş herkes, ama uzun soluklu ilacı içmeyen daha çabuk geri başlıyormuş nasıl olsa bırakıyorum 1 tane içeyim diye. Ben bugün alayım zyban alıcam ya. Baktım da nerdeyse aynı ilaçlar pek bir fark yok yani niye boşu 2 katından fazla para vereyim ki. Hem arada 2 hafta var daha, erteledikçe daha fazla içiyorum bu mereti o yüzden bir an önce bırakmak en güzeli.
Perşembe son sigaramı içtim işte.Cuma-cumartesi-pazar ve bugünü de sayarsak 4. günü tamamlayacağım sigarasız.
Erteleme bacım ya, şakadanak başla.
Ben sınavdı bilmemneydi diye hiç niyetli değildim sen biliyorsun, birden bir pazar gidip aldım ertesi gün de kullanmaya başladım.
Böyle şeylerin doğru zamanı olmuyor bence.
Diyet gibi işte, yok depresifim, yok derdim var, yok hava sıcak yok zart yok zurt diye insan yedikçe kendine zarar veriyor ne derdi bitiyor ne bunalımı, sigara da aynen öyle erteledikçe kar değil zarar getiriyor.
Sigara olarak da rahatım şu anda.Canım da istemiyor, elimde gitmiyor, sanırsın yıllardır içen ben değilim.Eşimin sigarası da aynen Samsun, Maltepe gibi kokuyor, ağzı da leş gibi sigara kokuyor
Şu dişleri de ak pak yaptırınca artık sittin sene içmem gibime geliyor, bakalım.
Sana da kolaylıklar diliyorum bacım.