Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kIZLAR ya benimde bir aydır saç diplerim acayip ağrıyor. Öyle çok toplamıyorum da ya da topladığımda çok gevşek falan toplarım. Ama böyle elledim mi falan ya da bir yerden bir yere atarken saçlarımı kökleri acıyor ya. Ve felaket derecede dökülüyor. günde 2-3 acuç resmen dökülüyor. Bir de ben bahsetmiştim daha önce kızıl rengi çok severim. Bugün aklıma geldi kına yaksam mı diye. Baktım netten bayaa güzel kızıllar elde etmişler. Bende acaba kına mı yaksam diyorum kızlar. Ne dersiniz. hem saça da iyi geliyormuş.

Yorgunluktan mı acep bacım, hani derler ya saçımın dibi bile ağrıyor diye ilk aklıma o geldi he.
Döküntü mevsim geçişinde beni panikletmez, ahanda yazan sonbara geçiyoruz işte ondandır.
Ha ben doktora gideceğim diye korkudan oturur dökülen saçları kafama geri koyar gene de gitmem ya, sen daha iyi bilirsin çok fazlaysa gene de bir görün istersen bacım.

He bir de stres aklıma geldi, stres de bazen döker ya.
Kına için ben de burada bir kaç tarif okumuştum, daha çok yabancı makaleler forumlara bakmıştım.
Yok soğan renginin bilmemneye dönen ışıltılı bilmemne renginden, yok şundan yok bundan acayip güzel şeyler çıkmış.
Hani kına deyince insana koyuya çalan tek tip kına rengi gelir ya işte içlerine kattıkları bilmemneler ile o rengi 100lerce ton farklıya dönüştürmüşler.
Bir de kına saçı toplar, güç verir, can verir falan derler ya iyi olabilir.
He bir de hamile kalınca da devam edebilirsin, sonuçta kimyasal değil, hem saçların da iki renk olmaz hamilelikte.

Ne bilem sen bilin bacım.Ama sonrasında geri dönmek, o kınadan kurtulmak, onun kokusundan kurtulmak, o rengi iyi tutturmak, kınalı yapıncak olmadan işin üstesinden gelebilmek.. ne bilem bunlar da negatif şeyleri.

Aslında güzel kızıl boyalar var, kimyasal diye mi istemiyorsun? Kınadan daha kesin, garanti ve belki daha güzel sonuçlar çıkarabilir.

Yorgunluktan mı acep bacım, hani derler ya saçımın dibi bile ağrıyor diye ilk aklıma o geldi he.
Döküntü mevsim geçişinde beni panikletmez, ahanda yazan sonbara geçiyoruz işte ondandır.
Ha ben doktora gideceğim diye korkudan oturur dökülen saçları kafama geri koyar gene de gitmem ya, sen daha iyi bilirsin çok fazlaysa gene de bir görün istersen bacım.

He bir de stres aklıma geldi, stres de bazen döker ya.
Kına için ben de burada bir kaç tarif okumuştum, daha çok yabancı makaleler forumlara bakmıştım.
Yok soğan renginin bilmemneye dönen ışıltılı bilmemne renginden, yok şundan yok bundan acayip güzel şeyler çıkmış.
Hani kına deyince insana koyuya çalan tek tip kına rengi gelir ya işte içlerine kattıkları bilmemneler ile o rengi 100lerce ton farklıya dönüştürmüşler.
Bir de kına saçı toplar, güç verir, can verir falan derler ya iyi olabilir.
He bir de hamile kalınca da devam edebilirsin, sonuçta kimyasal değil, hem saçların da iki renk olmaz hamilelikte.

Ne bilem sen bilin bacım.Ama sonrasında geri dönmek, o kınadan kurtulmak, onun kokusundan kurtulmak, o rengi iyi tutturmak, kınalı yapıncak olmadan işin üstesinden gelebilmek.. ne bilem bunlar da negatif şeyleri.

Aslında güzel kızıl boyalar var, kimyasal diye mi istemiyorsun? Kınadan daha kesin, garanti ve belki daha güzel sonuçlar çıkarabilir.

Benim saçlarım aslında en son boyadığım kızıl boyadan sonra böyle bir feci oldu . Dökülmeye dipleri ağrımaya başladı ondan kına diyorum aslında. Hem sağlıklı , hem saça canlılık falan veriyormuş. Ben de işte soğan kabuğu, zerdeçal, zeyt,nyağı , çay ile yapmayı düşünüyorum öyle güzel tonlar oluyormuş. Belki saçıma da iyi gelir diye istiyorum aslında. Kızıl renk anca bir hafta da üst üste iki kere boyayınca oluyor. Kuaförde de yaptırabilirim ama onu da bi kere denedim böyle tuhaf bir renge dönüştü saçlarım. Ondan kuaför işine cesaret edemiyorum. Bugün bir deneneyim diyorum. hafta sonu da biraz kestireyim yenileneyim diyorum. Sınav stesinden kurutulup kendime gelmek istiyorum. aman doktora da kaç kere gittim saçım için deli gibi dökülüyordu onlarda bir şey bulamayıp strestendir diye gönderiyorlardı beni. Zaten bir şey bulamayınca adı hep stres oluyor. Gerçi hoş o kadar tehlikeli bir şey de olsa şimdiye kadar ben kel kalırdım.

Öfff kızlar ya. Yarın sınavım var ve ben anca 2 derse yarım yamalak hazırlandım. Şimdi de ekonomiye bakıyorum. Ama çok kazık ya. Bir sayfa zor çalışıyorum dikkatim dağılmadan. 4 dersim var. 2 sini yarın versem 2 sini de aralıkta versem Allahın izni ile bitecek sınav işim sonra da bekle beni ingilizce. Sonraki hedefimde ingilizce öğrenmek. Zor iş yanlız belli bir yaştan sonra ders falan çalışmak. Almıyor insanın kafası.

Öfff kızlar ya. Yarın sınavım var ve ben anca 2 derse yarım yamalak hazırlandım. Şimdi de ekonomiye bakıyorum. Ama çok kazık ya. Bir sayfa zor çalışıyorum dikkatim dağılmadan. 4 dersim var. 2 sini yarın versem 2 sini de aralıkta versem Allahın izni ile bitecek sınav işim sonra da bekle beni ingilizce. Sonraki hedefimde ingilizce öğrenmek. Zor iş yanlız belli bir yaştan sonra ders falan çalışmak. Almıyor insanın kafası.

Ders çalışmamak için yapılan hareketler sankim bunlar :1:
Ben de gece yarısı ütü yaptığımı hatırlıyorum sırf ders çalışmayayım diye :1:
Yaparsın sen bacım, yaparsın.Hırslı, çalışkan, azimli birisin sen.
Sen ki rejim spor yapıp sıska bilem oldun, ekonomiyi mi halledemicen alla alla..

Ders çalışmamak için yapılan hareketler sankim bunlar :1:
Ben de gece yarısı ütü yaptığımı hatırlıyorum sırf ders çalışmayayım diye :1:
Yaparsın sen bacım, yaparsın.Hırslı, çalışkan, azimli birisin sen.
Sen ki rejim spor yapıp sıska bilem oldun, ekonomiyi mi halledemicen alla alla..

ahha ahh şu sondaki yaparsın sözlerine içerledim şimdi. Nerdeee eski bennn. Seninle olan iddam benim ilk başarısızlığım bacım ve peşinden gelen sigara bırakma girişimimim başarısız olması ikinci oldu. Sanırım sonra her şey peş peşe geliyor. Benim yapacağım deyipte yapamayacağım şey yoktu oysa eskiden. Ben hırsımla biliniridim. Ve evet hep yapardım. Ama artık öyle değilim sanıırm. Yani yapamadığım şeyler üst üste geldikçe bir umutsuzluk oldu bende. Hele şu sınav bitsin de önümüzdeki 1 ay içinde eski enerjime kavuşup hem zayıflama işini hem sigarayı bitiricem bacım. Kendime yeni bir ben lazım. İşimi de değiştirebilirim belki ya.

ahha ahh şu sondaki yaparsın sözlerine içerledim şimdi. Nerdeee eski bennn. Seninle olan iddam benim ilk başarısızlığım bacım ve peşinden gelen sigara bırakma girişimimim başarısız olması ikinci oldu. Sanırım sonra her şey peş peşe geliyor. Benim yapacağım deyipte yapamayacağım şey yoktu oysa eskiden. Ben hırsımla biliniridim. Ve evet hep yapardım. Ama artık öyle değilim sanıırm. Yani yapamadığım şeyler üst üste geldikçe bir umutsuzluk oldu bende. Hele şu sınav bitsin de önümüzdeki 1 ay içinde eski enerjime kavuşup hem zayıflama işini hem sigarayı bitiricem bacım. Kendime yeni bir ben lazım. İşimi de değiştirebilirim belki ya.

Okuyunca pis pis sırıttım çünkü şunu hatırladım " winston ya, ben senle tanışmadan önce marlboro içerdim şimdi winston içiyorum, senden önce xbin dolar aylık alırdım hatta kendi işim vardı şimdi eleman oldum, senden önce 70 kiloydum şimdi 100, senden önce saçlarım omuzlarımdaydı şimdi arkam açılmaya başladı, senden önce şuydum, buydum.." bunu nedense haftada bir söyler benim odun koca ya.
Sanırsın adamın başına gelen felaketim ben.Millet karısına senden sonra hayatım düzene girdi, şahane şeyler oldu der benimki bana deprem olsa suçlu muamelesi yapıyor.
Sende senle olan iddiam, senle olan sigara bırakma maratonum deyince tutamadım kendimi :1:

Seni o sıska halinle gördükten sonra senin bu ağlamalarını, 53 kilo oldumlarını yemez bu gözler :1: (Yani ister 60 ol, o sıskalığı gördüm ben, boşa sızlanıyorsun anlamında yemez dedim)
Sigara kısmı da biraz farklı bir olay, kafada bitiyor, aniden bitiyor, bazen bitmiyor, bazen gecikiyor.En kötü hamile kalmayı düşünüyorsun, hamilelikte içemeyeceksin, o vesile olabilir diye umutluyum.

Yani ben rakibeme güveniyorum.

Yalnız Yakar gelince benim senle olan bu Aşk_ı Memnu halime şaşıracak.Körlerle sağırlar hesabı kaç zamandır birbirimizi kostikliyoruz he.Ya sen yakın zamanda mekik aleti al olmayan karnını iyice yok et, böyle önden sana bakanlar ince porselen gibi arkandakileri görsün incelikten ya da ben kemikleri törpüleyip 48lik hedefine yol alayım.Böyle iki düşman ailenin çocuğu gibi gizli gizli buluşup, koklaşıp, birbirimize gaz vermek yanlış anlaşılabilir :1:

Okuyunca pis pis sırıttım çünkü şunu hatırladım " winston ya, ben senle tanışmadan önce marlboro içerdim şimdi winston içiyorum, senden önce xbin dolar aylık alırdım hatta kendi işim vardı şimdi eleman oldum, senden önce 70 kiloydum şimdi 100, senden önce saçlarım omuzlarımdaydı şimdi arkam açılmaya başladı, senden önce şuydum, buydum.." bunu nedense haftada bir söyler benim odun koca ya.
Sanırsın adamın başına gelen felaketim ben.Millet karısına senden sonra hayatım düzene girdi, şahane şeyler oldu der benimki bana deprem olsa suçlu muamelesi yapıyor.
Sende senle olan iddiam, senle olan sigara bırakma maratonum deyince tutamadım kendimi :1:

Seni o sıska halinle gördükten sonra senin bu ağlamalarını, 53 kilo oldumlarını yemez bu gözler :1: (Yani ister 60 ol, o sıskalığı gördüm ben, boşa sızlanıyorsun anlamında yemez dedim)
Sigara kısmı da biraz farklı bir olay, kafada bitiyor, aniden bitiyor, bazen bitmiyor, bazen gecikiyor.En kötü hamile kalmayı düşünüyorsun, hamilelikte içemeyeceksin, o vesile olabilir diye umutluyum.

Yani ben rakibeme güveniyorum.

Yalnız Yakar gelince benim senle olan bu Aşk_ı Memnu halime şaşıracak.Körlerle sağırlar hesabı kaç zamandır birbirimizi kostikliyoruz he.Ya sen yakın zamanda mekik aleti al olmayan karnını iyice yok et, böyle önden sana bakanlar ince porselen gibi arkandakileri görsün incelikten ya da ben kemikleri törpüleyip 48lik hedefine yol alayım.Böyle iki düşman ailenin çocuğu gibi gizli gizli buluşup, koklaşıp, birbirimize gaz vermek yanlış anlaşılabilir :1:

Ay gene kikir kikir güldüm bacım ya. Ama bacım bizim suçumuz yok bizi bırakıp giden ortaklarımız bizi böyle yaptı napalım. :26: Bak senin yakarın ortada yok benim suhanım. Sizin mekik aleti paslandı bizim de 48'lik hayali 58'e doğru gidiyor. Şu an ben tam ortadayım. 48 e de 58 e de 5 kilom var. Bakalım hangisi olacak. Sonra gene iki düşman ailenin cocukları oluruz. Kilo davalası gibi yolumuza devam ederiz. Ne kadar birbirimize hak versek falan da ben mezun olup buralardan gitmeden :1:bizim aramızdaki kilo davası bitmez bacım. :51:

günaydın hatunlar:27::27::27::27: hoplamak zıplamak ıstıyorum 1 eylule 5lı rakamlarla gırdım sonunda:21::21::21::21::21::21::21::21:
kımse ne yıyıp ıctıgını yazmıyor artık ya:47:

sabah her zman kı gbı klasık kahvaltımı yaptım 2 dılım bugday ekmegı arasına beyaz peynırle tost 5 zeytın domates salatalık oglen salatayla 4 tane kofte yıyıp aksamda pazı kavurma yıcem:):56::56:

kIZLAR ya benimde bir aydır saç diplerim acayip ağrıyor. Öyle çok toplamıyorum da ya da topladığımda çok gevşek falan toplarım. Ama böyle elledim mi falan ya da bir yerden bir yere atarken saçlarımı kökleri acıyor ya. Ve felaket derecede dökülüyor. günde 2-3 acuç resmen dökülüyor. Bir de ben bahsetmiştim daha önce kızıl rengi çok severim. Bugün aklıma geldi kına yaksam mı diye. Baktım netten bayaa güzel kızıllar elde etmişler. Bende acaba kına mı yaksam diyorum kızlar. Ne dersiniz. hem saça da iyi geliyormuş.

Canım benimde aradabir bu sorunum çok oluyor. banyodan sonra saç diplerini iyice kurutmazsam mutlaka ağırır yada saçlarım yağlanmışsa veya uzun süre aynı yerden bağlamışsam..

hıı dönem dönem saçların daha çok dökülmesi normalmiş. ben bu ağrıdan dolayı doktorada gitmiştim. ağrı için birşey diyemedi ama dökülme için eğer bazı günler saçlarınız diğer günlerden daha az dökülüyorsa ozaman uzuyorlarda... yani saçın böyle daha çabuk uzadığı günler olurmuş ve ozaman çok dökülürmüş.

ya birde hernekadar ben pek inanamasamda günde insan saçı 100-120 tel dökülürmüş. bağzen banyoda ayy çok dökülüyooor diye üzülsemde herhalde tek tek saysam ancaaa 50 tele gelecem yumak hesabı daha çok görünüyor belkide gözümüze.

kızıl rengi bende çok severim :23: yazın türkiyeye gitmeden önce annemin arkadaşının saçını siyaha boyadım ve oda benimkini kızıla boyadı. ama biraz s.. mıydı bilmiyorum. hiç memnun kalmadım çünkü bütün boyayı diplerine yedirdi ayyy boya bittiiiii dedi ve saçlarımı ovdu böyle boya bulaşana kadar.

ayyyy çıkan sonuç çok tuaftı ben kızıl-kahve yaptım yani kızıl olduğu pek belli olmadığı içinde sevmedim ya :43:

amaaaaaaaaaaa cuma gecesi saçlarımı siyaha boyadım ve öyle mutlu oldumki çok yakıştırdım kendime.. uzun bir süre siyah kalacaklar inşallah :52:

3. Takım 27.8.2012 - 31.8.2012 Tarihleri arasında kim hangi gün yediklerini paylaştı?

S_A pazartesi, salı, çarşamba,
Yakar76 izinli
Se_zen
Gölge_çiçeği
Suhan2 izinli
Ejje89 izinli
Gırgırına
cedric20 salı, çarşamba, perşembe, cumartesi
winstonlight pazartesi, çarşamba

:43::43::43::43::43::43:

hiç kaçamak yapmamanın verdiği mutlulukla yediklerimi paylaşıyorum. bunları yazmadan bir kaç saniye önce bolca su içtim çünkü hıçkırık tuttu şuan. ve her hıçkırdığımda içtiğim suyun lıkır lıkır sesi geliyor ya :1:

protein - sebze günümdü

sabah: 1 haşlanmış yumurta, light peynir, domates salatalık zeytin taze soğan light süt
arada: dukan ekmeği ile somon fümeyle tost. böylece günlük 2 yemek kaşığı yulaf kepeğinide almış oldum
akşam: 1 tabak et sote

et soteyi yağsız dana etinden yaptım 4 kişilik pişirildi ve içinde toplamda 2 yemek kaşığı sıvıyağ vardı böylece kişi başına oldukça az yağ geldi. sotede domates biber az salça ve sarımsak vardı

annemve kardaşlarım yanında makarna yedi

ya inanılmaz canım cekti ya makarna en sevdiğim yemektir benim. ama birtane bile atmadım ağzıma olmaaaaaaaaaaaaaaz:20:

Selam kızlar.
Takımı kapattık herhalde. Bayram bitti, hadi sonraki hafta da bitti. ama herkes nerede.
Cumartesi malum sınavım vardı ve sınavım berbat geçti.
dünde akşam 10'a kadar misafirler vardı. Hatta cumartesi de yatılı misafirler vardı. Yani epey yoğundu benim için.
Bu arada saçlarıma kına yaktım. Öyle kızıl falan olmadı ne yazık ki. Gerçi rengi üç dört gün sonra oturuyormuş. Ama güzel bir parlaklık verdi saçımı ve sanki bir gürleşti. Hafif bir kızıllaştı sadece. diplerinin ağrısı geçti ve sanki iki günde bile dökülmesi durdu kızlar. Kafam bir rahatladı ki sormayın. Belki 1 ay sonra gibi bir daha üstüne kına yaparım tam tutsun diye. bu arada düşünenlere tavsiye sakın benim gibi gece sürüpte yatmaya felan kalkmayın. Yatılmıyor. Her yer kına oluyor. ki dünyanın önlemini aldım. KAfamı üç kat falan sardım, bağladım ama sabah sürüp akşama kadar o kafa ile gezmek daha kolay geldi bana.

Evettt benim tüm bahanelerim tükendi kızlar. diyetime, sporuma, sağlıklı yaşamıma, ve sigarayı bırakmaya geri dönüyorum. Bugün evde salatalık malzemem ve yapılmış çorbam olmadığından oburluğumun son günü. Yarın itibari ile menülerimi ve sporlarımı yazıp herkesi kıskandırmaya başlayacağım. :1: Sayemde mekikçiler de belki aletlerini kullanmaya başlar. ama kızlar benden tavsiye yavaş yavaş başlayın. Şimdi bir yeriniz tutulur felan eee ne zamandır hareket etmediniz.

evettt benim tüm bahanelerim tükendi kızlar. Diyetime, sporuma, sağlıklı yaşamıma, ve sigarayı bırakmaya geri dönüyorum. Bugün evde salatalık malzemem ve yapılmış çorbam olmadığından oburluğumun son günü. Yarın itibari ile menülerimi ve sporlarımı yazıp herkesi kıskandırmaya başlayacağım. :1: Sayemde mekikçiler de belki aletlerini kullanmaya başlar. Ama kızlar benden tavsiye yavaş yavaş başlayın. şimdi bir yeriniz tutulur felan eee ne zamandır hareket etmediniz.

selam hatunlar dün gitiğim düğünde benim gibi 80 üzeri kg su olan bir geline bakıpp bakıpp beyaz gelinlik yakışmıyor şişman hatuna diyerekten bay bi motive oldum artık menülerimi yazcağım mekiğede başlayacağım
herkese bol iradeli haftalar dilerim

Pööff onca yazdım yazdım, sonra gitti tüm yazdıklarım :47:
Özetle; perşembeden bugün dahil eşim evde o yüzden özellikle mutfak mesaim hiç bitmedi çoook yoğundum :1:
Ara sıra girdim buraya ama muhabbet yoktu, ben de yazacak bir şey bulamadım kendi kendime.

Grup gene cumadan cumaya kilo bildirim yeri gibi olmaya başladı.Sohbet akmıyor, motivasyon yok, kim ne diyeti yapıyor, kim ne sporu yapıyor belli değil.Hani eskiden de belli olmazdı bazen ama gene sohbet dönerdi.

ya bıse dcem ama kızmayın 2 aydr bu takımdayım 2 aydrda bı motıvasyon yok zaten kımse ne yedını ıctını yazmıyor duzenlı paylasım yapılmıyor fılan amacına uygunlugu kalmadı grubun:(

ya bıse dcem ama kızmayın 2 aydr bu takımdayım 2 aydrda bı motıvasyon yok zaten kımse ne yedını ıctını yazmıyor duzenlı paylasım yapılmıyor fılan amacına uygunlugu kalmadı grubun:(

Bacım haklısın da senin girişin çok ters zamana denk geldi.Yani yaz oldu, tatil geldi, ramazan geldi sonrası bayram derken bizde ara vermeler, tatile gitmeler, ramazan geçsin demeler, bayramı aradan çıkartmalar gibi şeyler oldu.Bir de kendi adıma konuşayım mesela, 20-25 kilo vermeli bir yolda yürüdüm.Yani 10-15 kilodan sonra ve bunun için geçen aylardan sonra yoruldum, bunaldım, strese girdim, sıkıldım falan.

Ama haklısın.Yenilenler yazılmıyor, spor yazılmıyor, motivasyon yok, muhabbet yok.3 günde bir sayfa ilerliyor.Önce tatil dendi, sonra ramazan, sonra bayram, sonra 30 ağustos ee şimdi Kurban mı bekleniyor, sonra da yılbaşı beklenir, derken kış geldi haydin yaza diyet yaparız zaten kabanlar, montlar kiloları saklıyor mu diyeceksiniz diyorsundur içinden, çok haklısın.

Bence üyeler arasında tartışıp, kurallar koyabilir, yeni şeyler yapabiliriz tabii ki oylamaya sunarak, herkesin onayını alarak.

Bence ivedilikle günlük mesaj zorunluluğu gelmeli.Sadece cumadan cumaya girilip kilo bildirilecekse, ya da 3 günde bir gelip 2 cümle yazılacaksa bu daha önce de hepimizin katıldığı gibi çok gereksiz, çok boş bir şey.Bu mesajlardan biri günlük menüye ait olabilir.Herkes yediğini içtiğini yazar, sporunu ekler, ne bileyim bitki çayı içiyordur bilmemne kürü yapıyordur ondan bahseder.Bir mesajı zaten böyle doldurur.2 mesaj da onun, diğerinin mesajından alıntılayıp 2 muhabbet döndürse, 3 mesaj eder zaten.Bunu geçmişte yaptık ve sayfalan aktı gitti.10 kişi olsak, herkes 3 mesaj atsa günde eder 30 mesaj.30 mesaj da en az 3-4 sayfa demek.
Gündüz giremeyenler gece, gece giremeyenler gündüz, uykusu kaçanlar sabaha karşı, erken yatanlar yemekten sonra bile yazabilir.
Yoğunluk, şudur, budur tabii ki insanız hepimizde olur ama bu gruptaki herkes de 3 aydır yoğun değil sonuçta.Tatildi, bayramdı bittiğine göre yeniden toparlanabiliriz eğer hep birlikte istersek.

@Se_zen, ekim turnuvasına hazır mısın gardaş :27:
Ödüldü neyin sesin çıkmadı, acep seni korkuttum mu :27:
Sınavın için üzüldüm.Umarım sık tekrarlanan, telafisi mümkün bir şeydir.
Ama eski se_zen'i karşımda görmek mutlu etti beni.Heytt eskilerin malkoçoğlusu gelmiş :27:

Back
X