Gırgırına yanlış anlamazsan bu kadar hızlı kilo almanın burdan tek sebebi hızlı vermen ve tek tip beslenmen gibi görünüyor. Sen daha iyi bilirsin tabii kendini ama hızlı diyetlerden sonra daha bi dikkat etmek ve hemen normal yeme düzenine geçmemek lazım herhalde. Bak mesela winston da yapmıştı ama sonrasında da çok dikkat etmişti. Bi de ya aslıdna hızlı da versek yavaş da versek yiyince hemen alıyoruz ya. baksana sanki ben çok hızlı verdimde hemen 5 kilo aldım işte. Ne oldu yani şimdi. Anlamadım ya. .Acep sende mi Ayça Kaya'ya baksan. Allahım içime ayça kaya kaçtı sanırım. Sürekli herkese tavsiye ediyorum. ama kendim yapmıyorum. neden acaba. kızlar valla komisyon falan almıyorum he. reklam amaçlı üyelik diye banlayacaklar yakında beni...
Ya üf ya kızlar aslında hepimiz diyet kitabı yazıp, diyetisyenlerin tezlerini çürütecek kadar iyiyiz aslında bu konuda ama kelin merhemi hesabı kendimize faydamız yok. offff offfff
Kesinlikle katılıyorum.Ben 90dan 80e o 5günde 5 kilo ile düştüm ama arkasından bir hafta isveç diyeti yaptım, arkasından yok çorba diyeti yok yoğurt detoksu.Sonra vücut yeter kilo vermek bu kadar deyince ben depresif olup yemeğe başladım ama ne yemekler üstüne ne tatlılar, o ara kardeşim geldi ona yemekler, yok yılbaşı şu bu neyse demem o ki asla 80 ve üstüne bir daha çıkmadım.
Ama 80 olup, ertesi gün 3 gün bile yeseydim anında 82-83 olurdum.Kilonun biraz oturması gerekiyor bence.
Bir de 1500 kalorilik diyet yapar, ertesi gün sapıtıp 1700 yeriz çok etkisi olmaz ama 2 elma, 3 kaşık yoğurt yedikten sonra 2 dilim ekmekle diyet kahvaltısı bile yapsak dengeler şaşıyor.Eşik yöntemiyle alıştıra alıştıra gitmek lazım bence.
(Bunlar ahkam amacıyla yazılmadı sadece benim yeiklerimden ve yaşadıklarımdan çıkardığım şeylerdi

)
Şimdilerde düşük kalori gidiyorum mesela.Çok da ümitliyim inşallah sonuçları iyi olacak.Ama şimdiden arkasına ne eklerim, bir süre nasıl spora abanabilirimin hesabındayım.Diyet bitti 60bilmemne kaç oldum diye ara verirsem, yiyeceğim 2 dilim ekmek bana 2 kilo olarak koşarak gelecektir.Belki bu açıdan bakılınca, 3-5 kiloda hedefin altında vermek sonrasında nasılsa geri alınacak kiloyla tekrar hedeft bareminde olmamızı sağlayabilir.
Neyse özetle; emeğe yazık bacım.
Kilo veremiyorsundur bir yerlerde yanlışın vardır, vücudun sağlık açısından sorunludur, yeterince önemsemiyorsundur, çabalamıyorsundur, spor yapmıyorsundur o konuda kişi umursamaza ben hiç umursamam.
Ama senin gibi bu kadar çabalayan, günlerce gecelerce aç kalan birinin onca kilo vermesinden sonra geri alması beni üzüyor.
(Duygusal dobiş winston

)