- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
winstonlight canım o38 beden benimde hep hayalim ınş biran önce hayallerimize kavusuruz diyorum.bu arada bu1000 mekik olayın da ciddimisin hepsini bir anda çekiyorum dede bayılıyım burda
Bayıltmak gibi olmasın da ...
Ya bacım ben çocukken de yumurta kapıya dayandığında işe koyulurdum.
Bak 9 gündür hergün kendime söylüyorum "len winston, 300-300 çeksen sabahöğle akşam 1000 eder nerdeyse, şunu bölüp yap" diye ama ben zaten sporu sevmediğimden şişman oldum ya, ödüm kopuyor mekik aletine baktıkça.Sanırsın 40 yıllık kanlım oradan bana bakıyor.Salonun ortasında duruyordu geçen üstüne havlu örttüm, hani sanki görmezsem daha mutlu olacağım diye
yani demem o ki akşama kadar kaçıyorum (neyden kaçıyorsam artık) sonra yemek yiyorum diyorum olsun kuş kadar yesem de şimdi ağırlık çöktü mekik beklesin, sonra ya pcde oyun oynuyorum ya diziye bakıyorum derken saat oluyor 11 falan, sonra az daha iş çıkarıyorum kendime falan filan derken eşim hadi yatalım diyor."Bekle 15 dakika " diyor ve ateş ateş mekik altinin altına yatıp ya bismillah deyip 1000 taneyi çekiyorum.Bazen az bazen çok oluyor, bunları da ajandama yazıyorum.Oruç borcu olur ya, bende de bazen mekik borcu oluyor, ertesi güne ekliyorum falan filan.
yani cevap veriyorum; evet hepsini bir anda çekiyorum bacım.
Evet zorluyor, acıtıyor, bunaltıyor ama benim göbeğim var ve ben ondan nefret ediyorum, o yüzden mekiği seve seve ya da seve seve çekmem lazım