evet ya çok güzel
eminim çok güzel olmuştur peki ilk gittiğinizde birbirinizi nasıl buldunuz
Birbirimize telefon numaralarımızı vermiştik.
Se_zen'i aramıştım varınca, o da beni kapıda karşılamıştı sağolsun.
Diğer arkadaşlar masadaydılar zaten, en azından onları kör gibi elleye eleye bulmadıydım
evet 3 günlük sok diyetimi buldum.. 3 gün et yiyecegim...
ah winston gelsede yardimci olsa bana.. o güzel biliyor bu isleri.
İşte geldim burdayım ben bu işte ustayım

Öncelikle 80üstlerinden 70ortalarına geldiğin bugünlerde seni tebrik eder, yanacıklarından öperim

Şok diyetlerde evet uzman oldum

ama hep diyorum; dombiliyseniz, diyete ilk başıyorsanız ya da diyete ara verip deliler gibi yemişseniz motive amaçlı yalandan su kaybı lazımsa bu şoklar işe yarıyor.
İstikrarlı ve de uzzzuuun dönemli diyet serüveninde tırt yani işe yaramıyor.
Şoklar joker gibi ve doğru zamanda kullanılmalı bence.
Misal bayramda 2-3 gün yedik içtik iştah da mide de aldı başını büyüdü, yap 2 günlük x şokunu at ödemi fazlalığı üstten, al gazı başla diyete tekrardan gibi bacım.
Yani sende bende şok mok şu an işlemez zaten az yiyoruz, daha da vücudu şaşırtmak şoklamak ne derede mümkün olur bilemem.
He gene de ders verme, seçenek sun dersen:
mapple syruplu şu limonata diyetini 3-4 gün yapabilirsin.Sırf sıvı almış olursun.Mapple oranını da az tutarsan bir miktar detoxlu şokumsu şey olabilir.
Sırf yağsız yoğurt ile gene detoks olabilir.Hem sıvı hem faydalı hem abartmadan kalorisi dengeli hem yağ yakar.
Lahana çorbası aaa bak aralarında en makulu, bol pul biberli yapıver, sabah öğle akşam içiyorsun, deli gibi ter atıyor, lahana ödemi de söküyor, hem de doyurucu ohh şahane valla.
son gün saunaya gitme fırsatın faan olursa 1-2 saat kalıp 1-2 kilo da orada atabilirsin

(Zeki winston

)
Bacım yukardakiler biliyorsun tehlikeli ama lahana çorbası en makulleri bence.
Gene de sen bilin.
Bol şans.