Valla bana disiplin sağladı tvde olması.11de, 12de kalkardım, döne döne yatardım.Şimdi 9da kalkıyorum, su içip biraz dans edip ısınıyorum, pcyi falan açıp, evi havalandırıp çömüyorum salonun ortasına ve program başlıyor.Bence ileri seviye falan değil hatta bence snein dediğin egzersizlere göre çok kolay.Öyle bacağın kopana kadar kaldır indir olmuyor, 10 kere çevir, 10 kere makas, hop karna geç, hop oraya geç falan.Yani benim gibi hımbıl, spordan nefret eden, kütük gibi biri bile yapabiliyorsa inan beginner falandır.Benim hala alt karnım ağrıyor nasıl can havliyle sıkmışsam

ama haftaya geçer diyorum.Şimdi cumartesi pazar da erken kalkıp haftaiçi bir bölümü yapacağım.Akşam da yaparım dedim ama kalktım dans ettim bir saat.Sabah pilates, akşam dans, aralarda da mekik, dambıl çalışması, vileda ata sporu

yapacağım.
Alet derken ilk bacakları açkmakla başlıyor şu lastiklerle.Yerine çorap kullananlar oluyor, deneyebilirsin.
Küçük top kullanıyor genelde az da olsa, onu da belimin altına küçük koltuk minderi koyuyorum aynı işi görüyor hatta daha rahat

Bir iç bacak ve göğüs için çember var ki bence lazım, onun yerine de önce tencere kapağı denedim iç bacakta sakat oldu, şimdi plastik geniş bir süzgecim vardı onu kullanıyorum

Büyük top için malum selçuk ördeği, öncesinde de büyük koltuk minderinin üstüne çıkmıştım

:
Mat yerine kalın plaj havlum var

yazdıkça farkettim ben bayağı bir çer çöple pilates yapıyormuşum he, pilatese gönü vermiş varlıklı biri okusa şu cümleleri, halime acıyıp setini alır evime yollar

neyse yani yeter ki isteyelim, aletsiz bile her şey mümkündür diyorum, gene de sen bilin bacım.