• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugün minik ufak kızın kalça ultrasonuna girmesi gerekiyordu dışarıda yedik ama abrttığımı düşünmüyorum menü şöyle
sabah
1 yum.
1 domates
1 salatalık
2 yemek kaşığı lor peyniri
2 ceviz

ekmek yok

ara
1 trabzon hurması

öğle
2 yum. büyüklüğünede somon ızgara
salata
ekmek yok

ara
--------

akşam
tavuk göğüs şiş
avucumun içi büyüklüğünde lavaş
salata

ara
çeyrek dilim ayva
1 mandalina

dışarda gecen bi güne göre gayet iyi bacım.:46:

günaydın hayırlı sabahlar
dünkü menümü yazarak başlayayım.
sabah
2 dilim ekmek
lor ve b.peynir
5 tane zeytin
öğlen
pırasa az karnabahar ve 2 yk yoğurt
akşam
1 dilim ekmek
1 tabak türlü
3 yk makarna kızımın tabağından aşırdım.
türk kahvesinin yanına 2 küçük lokum
yani bugünkü menüden bir cacık olmaz.
akşam 1,5 saat sokakta yürüyüş. bu defa eşim çıkıp yürüyelim dedi . eve geldiğimizde valla belim ve ayaklarım ağrıyordu.
anca yediklerimi erittim. o da eritebildiysem.

lokumla kapatmasaydın iyiydi menüyü:27:
spor olayı güzel olmuş:10:

günaydın kızlar.

winston örnek menünü görünce yine şoke oldum:) nasıl terbiye etmişsin nefsini sen ya hay maşallah.

bugün kilo bildirimi var dimi. öğleden sonra yazcam inş.

***3.TAKIM 289.ETAP***

Yakar76 ( 64,2 / 63,700/-0,5/0,77%
se_zen ( 54,7 / 54,9 / -0,2 / 0,37 % )
Gırgırına (88,0/
nidah ( 60,1 /
Ilginnur(78.5/
mattika (71.6 /
hilal6030 ( ) 285. etapta izne çıktı kilosu 4'e bölünecek.

3. Takım ortalaması :

kilo veren bacılar tebrik ederim. vermeyenlere hadi tempo diyelim.

günaydın kızlar
yok kız. keşke doğum günüm olsa . hoş olsa ne olacak benim düdük koca bir bağ maydanoz bile almazya:37:
işyerindeki yoğunluk 1 ocak itibariyle bitecek ondan bacım.
ayy o kocadan bendede var o günler luzumşuz muş o beni hergün şevermiş iştediği an hediye alırmışzaten ama hiç aldığıda yok ha :37: öyle başkalarından görüp yalanarak :27:hayata devam ediyoruz bizde:14:

***3.TAKIM 289.ETAP***

Yakar76 ( 64,2 /
Gırgırına (88,0/
nidah ( 60,1 /
Ilginnur(78.5/78.3/0.2/ya yüzdeyi heşaplamıyı unuttum şazen şen yapıverşen yada bana anlat verbi zahmet ben şonra yapayım:17:
mattika (71.6 /
yine 200 gr gidiyoruz bakalım

Son düzenleme:
***3.TAKIM 289.ETAP***

Yakar76 ( 64,2 /
Gırgırına (88,0/
nidah ( 60,1 /
Ilginnur(78.5/78.3/0.2/ya yüzdeyi heşaplamıyı unuttum şazen şen yapıverşen yada bana anlat verbi zahmet ben şonra yapayım:17:
mattika (71.6 /

kızben geçen hafta öğrendim dur anlatayım
verdiğin kiloyu 100 ile çarp çıkan sonuç ile geçen haftaki kilonu böl. ahanda sana yüzde hesabı

günaydın kızlar

ayy o kocadan bendede var o günler luzumşuz muş o beni hergün şevermiş iştediği an hediye alırmışzaten ama hiç aldığıda yok ha :37: öyle başkalarından görüp yalanarak :27:hayata devam ediyoruz bizde:14:

ya başka zamanda birşey yok. geçen gün biz ne zaman evlenmiştik diye sormaz mı. biz hiç hiç evlenmedik. şu an beraber yaşıyoruz .çok seviyeli bir birlikteliğimiz var . unuttun mu dedim.
ölürmüsün öldürürmüsün :27:

Son düzenleme:
Winston bacm sen baya baya hiç birşey yemiyorsn bitki çaylariyla besleniosn bu kadar bitki çayi zararlı değilmi yahu geçen tvde çıkmış bi adam çok bitki çayi tükediyormuş böbreklerini kaybetmis nişanlım öyle söyledi ama tabi adamin ne gibi bi rahatsızlıgi vardı onu bilmiyorum.

bacım ben kalori sayarken hep yedigmdn fazlasni yaziorum mesala yemek yerkn 2kasik yiorm 2dilim kepek ekmek yiorum. birçok kişiden duydum belli bi yaştan sonra kilo vermek çok zormuş :1: ben bogazimi azicik kissam hemen veriyorum :1: yaşımin kıymetini bilem :1:

bu arada sevinçten ucmak üzereim bugün tartldm ve verdigim kiloları not tutuyorum ve bu şekilde daha çok gaza geliyorum :)

28 aralık kilom 75.5
22 aralık kilom 74.5 (diyeti yapıp bakiyordum)

27 aralık yani bugun 70.5 mutluluktan uccam :)

Onu yine ticker factoryden yapıyorsun bacım en baştan yani benim bildiğim öyle çünkü daha dun yenilemiştim de

sağol hilal gireyim de yenileyeyim benim ticker ı barii

Bacım ben abartısız bir aydır 70 kiloyum ve abartısız bir aydır açım :27:
Aslında aç da değilim de yemekle alakam kalmadı, midem küçüldü diyelim.
Menü paylaşmıyorum çünkü iyi bir örnek değilim :17:
Örnek istemişsin;bugünkü menüm;
sabah; 2 haşlanmış yumurta, yeşil çay
öğlen; bim form çayı, sonra yeşil çay, sonra 7 otlu çay
akşam;1 tavuk but (derisiz), 2 çorba kaşığı yoğurt
akşak keyfi; şekersiz çay, yeşil çay

Günlük 600 kaloriyi geçmiyorum.Ekmek, makarna, pilav yok.Şeker, tatlı yok.Meyve haftada iki kez ve bir adet.Fastfooddu, çikolataydı falan filan yok, asitli içecek yok, mümkün olduğunca işlenmiş market ürünü yok, kahve yok,tuz yok, yağ yok, pişmiş yemek yok.
Ya ızgara ya suda haşlama yiyorum ki yağla pişmiş ya da besin değeri ölmüş olmasın vs vs..

Yani benim amacım, en son 68 kiloyu 20 yaşında görmüş, onun altını anca çocuklukta görmüş bir bünyeyi 30undan sonra 68e ve hatta altına indirmek.Vücudun yaptığı şeyse buna direnmek. Öyle karşılıklı direnip, itişip tepişiyoruz :27:
Benim yol yol değil kimseye önermem bile asla.Herkes her şeyden yemeli ama bu demek değil ki sabah gözünü açıp 3 poğaçayı mideye indirsin yada akşam makarna tenceresini bacak arasına koyup 10 kaşık makarna yesin sonra da çatlasın.Her şeyin ölçülüsü, sağlıklısı güzel.

İlk yaptığında en son bu sayfayı sık kullanılanlara ekle diyor bacım, eğer eklediysen oradan direkt sayfana geçiş yapabiliyorsun, senden ilk oluşturduğun pin kodunu istiyor onu yazıp edit/change mi ne vardı, oradan kilonu falan değiştirebiliyorsun ama bu bence daha zaman alıcı ve ben hep şifremi unuttuğumdan (b12 error :27: ) her seferinde yeni çizelge yapıyorum.he arka fonu falan da her seferinde çocuk gibi değiştirip mutlu oluyorum :27:

teşekkürler vinston zaten en iyi bildiğim şey o oldu o kadar çok yaptım ki bu ticker ı yapmak için:1: ben de yenileyeyim daha afilli bulayım bi tane...

vinston sen aç yaşıyosun resmen canım ona rağmen direniyosa senin bünye pes diyorum...herhangi bir sağlık problemi yaşama sonrasında da...başın dönmüyor mu, ben açken çok sinirli oluyorum mesela....bir de sağlık orucu diye bişey var hiç baktın mı??? bu kadar dayanabiliyorsan onun şartlarına da dayanabilirsin belki....ben bi ara baya niyetlenmiştim de:::

günaydın kızlar

kızlar hepimizinki aynı galiba, şöyle benim kocam çok incedir diyen bi arkadaşım daha olmadı...benimki bir öpüp kutlu olsun demeyi bile yediremiyo kendine, en son kadınlar gününde şöyle söyledi, yaaa sana çiçek alacaktım (oda okulun kapısı önünde çieeçekçi çingene kadın var ondan haaa, öyle çiçeekçiye falan gidipte ayrıca zamanda harcamayacak yani) amaaaa onun yerine eve tavuk alırım daha iyi diye düşündüm dedi.... aştı benimki olayı....

***3.TAKIM 289.ETAP***

Yakar76 ( 64,2 /
Gırgırına (88,0/
nidah ( 60,1 /
mattika (71.6 /

biz daha yazmıcaz heralde dimi ilginnur....

Son düzenleme:
Winston bacm sen baya baya hiç birşey yemiyorsn bitki çaylariyla besleniosn bu kadar bitki çayi zararlı değilmi yahu geçen tvde çıkmış bi adam çok bitki çayi tükediyormuş böbreklerini kaybetmis nişanlım öyle söyledi ama tabi adamin ne gibi bi rahatsızlıgi vardı onu bilmiyorum.

bacım ben kalori sayarken hep yedigmdn fazlasni yaziorum mesala yemek yerkn 2kasik yiorm 2dilim kepek ekmek yiorum. birçok kişiden duydum belli bi yaştan sonra kilo vermek çok zormuş :1: ben bogazimi azicik kissam hemen veriyorum :1: yaşımin kıymetini bilem :1:

bu arada sevinçten ucmak üzereim bugün tartldm ve verdigim kiloları not tutuyorum ve bu şekilde daha çok gaza geliyorum :)

28 kasım kilom 75.5
22 aralık kilom 74.5 (diyeti yapıp bakiyordum)

27 aralık yani bugun 70.5 mutluluktan uccam :)

yanlış yazmışımda düzelttim :1:

kızlar bu günkü sabah menüsü

1 salatalık
1 domates
2 kaşık tepeleme lor peyniri
4 taze soğan
hooooop kes hepsini at kaseye al sana salata

ara
sütlü bir kupa nesgayfe

şimdi toparlanabilirsem hava çok güzel gidip kızlarımla biraz yürüyüş yapayım diyorum

keyifli günler kızlar....

@Hilal,

Bacım doğru aslında da su içmiyorum ben, bitki çaylarını da kupada değil cam demlikte yapıyorum, bir poşet çaya bir adam yıkanmalık su koyuyorum :27: maksat sıcak ya da soğuk su girsin bünyeye :27:Ben de geçen o adamı bir yerden duydum, birisi çok abartmış dedi ama kaç bardak/poşet içmiş bilemedim.Aslında her şeyin özü ölçü tabii, bende günde 3 tane içip daha çok suya ağırlık versemiyi olacak.
Yaş konusunda aslında şişmanlar ve yaşı ilerleyenler, boğazını tutamadıkları için bahane ararlar , bunun için de en makulu şudur "gençken metabolizma daha hızlı çalışıyor bikbik falan".Amaasıl olay şudur; sen 18 yaşındasın ve metan atıyorum 2000 hızda çalışıyor, o ise 35 yaşında ama metası 1800 çalışıyor.Yani o totosunu günde 15 dakika yürüyüşe ayırsa 18lik gibi metabolizma hızı olacakya da 18 yaşındaki günde 3 dilim ekmekle 35 yaşındaki metaya çekiyor kendini.O yüzden bu hızlı yavaştan ziyade
irade çok önemli.İstikrar çok önemli.3 gün boğazı tutup, 4.gün saldırıp deliler gibi yedikten sonra meto hızımız 6600 olsa ne çıkar
:34:
Kilonu anlamadım, 5 günde 4 kilo mu vermişsin?Anlayamadım :44:

vinston sen aç yaşıyosun resmen canım ona rağmen direniyosa senin bünye pes diyorum...
herhangi bir sağlık problemi yaşama sonrasında da...başın dönmüyor mu, ben açken çok sinirli oluyorum mesela
....bir de sağlık orucu diye bişey var hiç baktın mı??? bu kadar dayanabiliyorsan onun şartlarına da dayanabilirsin
belki....ben bi ara baya niyetlenmiştim de:::
....

Şimdi baktım , yabancıların juice fast dedikleri sebze meyve suyu ağırlı vücut detoksuymuş.
Ben geçen sene yaptım bacım bunu :1: (Allahım denemediğim şey kalmamışve hala dobişim :27: )
Hatta sırf bunun için katı meyve sıkacağı aldım ve eşim hala söylenir bik bik, yok 1 hafta kullanmışım, yok hemen kaldırmışım.
Len her gün kereviz suyu, hıyar suyu gel sen sık iç, tövbe tövbe..
1 hafta kadar yaptım bacım, 2 kilo civarında verdim, cildim falan böyle parladı güzeldi yani ama aç kaldım.Yani hep sıvı alınca
midem dolmadı, hep içim su oldu burg burg, gözüm döndü, sonrasında yiyeceklere saldırdım.Sonu hüsran bitti :27:Bir
de işin tembellik boyutu oldu; bir bardak sebze suyu için bir kilo sebze ayıkla, soy et, sonra sık iç, sonra yarım
saat o parçayı sök, öbürünü yıka, sonra kurula vs vs.. :27:

Şimdi aslında kilo veremeyişimin ilk sebebi bu kilonun altını vücut anca çocukken gördü bu bir, ikincisi de benim denyoluğum.Artık hep aynı şeyleri yer oldum, ama eskiden bugün 500, yarın 600 öbürgün 200 kalori yiyip vücudu şaşırtıyordum şimdi sabah yumurta akşam kereviz ya da sabah yumurta akşam tavuk gibi hep aynı şey ve aynı kalori ile vücut kendini tutuyor sanırım.neyse ben gene kalem kağıda sarılıp, gün gün kalori hesabı ve ayrıştırması yapayım.
Başım dönmüyor bacım ya taş gibi bir dobişim, vur sırtıma İstanbuldan, Konyaya yuvarlanırım öyle çiroz sıska değilim :27:
Sinir stres de yok çok rahatım, zaten yapı olarak da rahat
gamsız bir tipim :27:Bu ara çalışmıyorum, evdeyim o yüzden çok aktif sürekli ayakta bir hayatım yok, ondan dolayı da
fazla enerji harcamıyorum, eğer sürekli ayakta falan çalışsam evet imkanı yok 3 gram şeyle duramaz kaç kez ayılır bayılırdım.

Hepimize güzel bir gün diliyorum :16:

kızlar bu günkü sabah menüsü

1 salatalık
1 domates
2 kaşık tepeleme lor peyniri
4 taze soğan
hooooop kes hepsini at kaseye al sana salata

ara
sütlü bir kupa nesgayfe

şimdi toparlanabilirsem hava çok güzel gidip kızlarımla biraz yürüyüş yapayım diyorum

keyifli günler kızlar....

güzel güzel. bende öğle yemeği olarak salata yaptım içine lor ve azıcık peynir koydum. gayet lezzetli ve doyurucuydu.

selam bacılar tazr dobiş mattika geldi.
3 günde 2 haftada verdiğim kiloyu geri aldım geldim. emeklerime yazık be.
hele karataydan sonra yediğim tatlılar intihar girişimi gibi oldu resmen.
bi sabah kahvaltı yaptım börek, tatlı vs. ile akşama kadar bulanık gördüm etrafı, şeker komasına girip gidiyodum nerdeyse.
ama bi kere yedim ya yedikçe yiyesim geldi. sonuç ortada.
neyse bakalım 2-3 güne gider şişkinliktir bunun çoğu.

***3.TAKIM 289.ETAP***

Yakar76 ( 64,2 /
Gırgırına (88,0/
nidah ( 60,1 /
Ilginnur(78.5 / 78.3 / 0.2 / 0,25 % )
mattika (71.6 / 74.1 / -2,5 / -3,5 % )

selam bacılar tazr dobiş mattika geldi.
3 günde 2 haftada verdiğim kiloyu geri aldım geldim. emeklerime yazık be.
hele karataydan sonra yediğim tatlılar intihar girişimi gibi oldu resmen.
bi sabah kahvaltı yaptım börek, tatlı vs. ile akşama kadar bulanık gördüm etrafı, şeker komasına girip gidiyodum nerdeyse.
ama bi kere yedim ya yedikçe yiyesim geldi. sonuç ortada.
neyse bakalım 2-3 güne gider şişkinliktir bunun çoğu.

şu hamura çamura ağzın bir deymeye gör. gerisi geliyor. birde kendi evinde olmayınca düzen falan kalmıyor. ama sen toparlarsın . buna şüphe yok.

merhabalarrrrr
takımınızda yer alıyorumm sanırım. inş. bol paylaşımlı bir tkaımdırrr.
İsmim ilknur
30 yaşındayım geçen sene 14.takımda güzel bir kilo verdim kendimce:D mezun bile oldum devam edecektim ama hamile kalmıştım diyeti bırakmak durumund akaldım. şimdi doğum yaptım doğum kilolarm var (geçen sene verdiğim tekrar aldığım kilolar sadece) onları tekrar sizinle vermek isityorum.
Kilomu tam olarak bilmiyorum küstüm tartıyaa bir kaç haftadır çıkmıyordum. akşam tartılayım yazarım.
Akşamları pek giremeyebilirim ama gün içerisnde sürekli takılırım.
bana kurallları hatırlatırsanızz sevinirim.

merhabalarrrrr
takımınızda yer alıyorumm sanırım. inş. bol paylaşımlı bir tkaımdırrr.
İsmim ilknur
30 yaşındayım geçen sene 14.takımda güzel bir kilo verdim kendimce:D mezun bile oldum devam edecektim ama hamile kalmıştım diyeti bırakmak durumund akaldım. şimdi doğum yaptım doğum kilolarm var (geçen sene verdiğim tekrar aldığım kilolar sadece) onları tekrar sizinle vermek isityorum.
Kilomu tam olarak bilmiyorum küstüm tartıyaa bir kaç haftadır çıkmıyordum. akşam tartılayım yazarım.
Akşamları pek giremeyebilirim ama gün içerisnde sürekli takılırım.
bana kurallları hatırlatırsanızz sevinirim.

hoşgeldin ilknur
takım kaptanımız sezen . öncaki yıllardanda hatırlarsan 2 haftalık deneme süren olacak. eğer bol paylaşım ve takım kurallarına uyarsan. 2 . haftanın sonunda takıma alınıyorsun.
sezen kurallarını sana iletir. inşallah güzel olur.

Back
X