Başkanlıkla ilgili neden devrim harekatı başlamış birden anlamadım.Hoş, ben grubun legal üyesi değilim ama ilk defa aylardır listeler unutulmadan yapılıyor, genel mesajlaşmadaki mesajlar düzenli takip ediliyor, cevap veriliyor, hiç bir hesap kitap atlanmıyor ve bürokratik her şey tıkır tıkır işliyor.
Herkesin yoğun, yorucu ya da sinir bozucu zaman dilimleri var.Se_zen şu an yeni bir işe alışma, kendini gösterme ve uyum sürecinde yoğrulma döneminde.Trafikle cebelleşmesi, iş yerinde kasması, eve geç saattlerde gidip kızıyla ve eşiyle ilgilenmesi, yemeği, ütüsü, temizliği ve ek işi derken buraya gelememiş ve sohbete katılamamış olması onun başkanlık görevlerini savsakladığı ya da yapmadığı anlamına gelmiyorki, çok da şahane yapıyor ayrıca, neden birden sorun çıktıki? Ki kendisi hesaplama yapamıyorum, ay öldüm bittim, alın üstümden bu görevi falan da dememiş hala zaman yaratıp bizler için kafa patlatıp hesap kitap yapıp görevini yerine getiriyor.
Se_zen'in avukatı gibi oldum ama aramızda yokken ve her şeyi layığıyla yaparken birden arkasından başkanlık arayışı ve konuşması hoş olmamış.Ben onun yerinde olsam, gelip görsem, üzülürdüm, kırılırdım.
@se_zen, bu vişne sulu saçma sapan yaptığım kekten bir dilim, senin şerefine emmoğlu

Kederlendim, yemeğe bahane buldum sayende, gidip şimdi hüpletecem.Sonra mekiğin gözüne gözüne vurcam
Herkese hafif bir hafta diliyorum.