sportie öpücüklerimi aldım teşekkür ettim benimkisi özgüven değilde rahat bi insanım sanırım
bişeye suç atmam lazım bend eburcuma atıyom burcum akrep yükselenim yay felsefem ya hep ya hiçmiş
işte ben bu yüzden yaptımı yapıyor ama yapmadımı anasını ağltıyom yemenin
aslında okadar çok sebbep varki zayıflamamız için
demir baş sebeplerimi sayayım
1- henüz bekarım ama sevişmeyi bilmiyorum ama bu kiloyla sevişilmiyceğini biliyorum :) hayallerimdeki gibi olması bakımından :)
2- yaza söz olaylarım olabilir Allah nasip ederse tabi benim sevgili okuyo hala aftan döndü oda 30 yaşında 110 kg ama adamda 1,96 boy var ya46 beden gelinlik giymek istemiyom
3- zayıf kadın daha genç daha güzel daha bakımlı daha daha dahaaaaaaaa sı bitmiyor yaa
4- annemin kapıyı her akşam açıp yüüzme pis pis sırıtarak hoş geldin dombili demesinden bıktım ( sözde beni gazlıyo nası bi gazsa bu sinirden çantamı yere atıp mutfağa koşuyom ne pişirdin bugün çok açım )
5-aynaya bakmaıyorum buaralar mayın tarlası gibiyim selülüt reklamlarına çıkarsa lar beni gören böle olmamak için ilaç firmasına koşar
süpersin ya gerçekten bayıldım ve %100 haklısın. Hade bakalım sana 38 beden gelinlik giydiricez.