sportie çok teşekkür ederim:) bu şekilde beslenmeme rağmen bu hafta daha kilo vermiş gözükmüyorum. regl şişkinliğindendir diye umut ediyorum:/ spor konusuna gelince ben öncelikle spor yapmadan sadece beslenme düzenimle kilo vermek istiyorum. daha önce çok başladım spora ve bir süre sonra bıraktım şimdi tekrar başlarsam sporla kilo verip sporu geri bıraktığımda kilo almak istemiyorum. bu dönem benim için stresli ve yoğun bir dönem çünkü ders çalışıyorum ve iş arıyorum sporu düzene oturtmam biraz zor. bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama hedeflediğim kiloya ulaşınca spora başlamayı düşünüyorum
Kilo veremedim diye hiç üzülme böyle bir istikrarla kesin sonuç alacağından emin olabilirsin, spor olayı çok daha kolaylaştırır ve vücudu deforme etmeden zayıflamış olursun, daha güçlü daha sağlıklı görünürsün, spor aslında insan hayatının hava su gibi vazgeçilmezi olması lazım Sporun yararını yazmakla bitiremem. Ama insanın her zaman spora vakit bulamamasını anlıyorum. Bu sefer ne yapmalı hareketli yaşamalı, asansör yerine merdiveni tercih etmeli, daha çok yürümeli, yürürken tempolu karın kalça sıkılı ayak tabanları yere tam basarak yürümeli. Nefes kontrolü de çok önemli, ritmik bir şekilde burundan nefes alıp ağızdan verilmeli.
Birde ruhsal olarak da insanın kendini hazırlaması da çok etkili kilo vermede, bunu unutmamak gerekiyor, fatoşçum devam gözüm üzerinde bu cuma günü çok güzel bir sonuç alacağına inanıyorum, alamazsan da hiç üzülüp canını sıkma önümüzdeki hafta alırsın mükafatını kaçarı yok
Ay çok konuştum çenem düştü