- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
ya mattikacım seni korkutmak istemem ama benim doktor süt koruması denen şeyin gerçek olmadığını, sütün regl olmana engel olduğunu ancak hamile kalmana engel olmadığını söylemişti....mutlaka korunun demişti....çünkü ben ikinci sezeryanımı oldum ve en az 2 sene sonra birdaha doğum yapabilirim....ki allllllaaaah olmayana versin rabbiiiiiiiiiiiim, onun için 5 kat koruma yapacam neredeyse adamdan kaçar oldum yaniiiiibence bir test al bacımmm için rahat olsun...bence bişey yoktur belkji regl olacaksındır onun tuhaflığıdır benim de ilk defa bacak kemiklerim sızladı ilk önce anlam veremedim ama müthiş bir sızlama, resmen çekildi bacaklarım bir baktım sabaha bomba patladı.....
![]()
mattika korkutmal gibi olmasın ama teyzem kırkından sonra hamile kalmıştı . çok dikkatli olmak lazım.
tırss tırss:) arkadaşımın 2 çocuğu arasında sadece 10ay varoluyor yani bacım,hadi hayırlısı
![]()
MAttika canım süt koruması diye birşey yok benim annem bana hamile kaldığında ağbimi emziriyormüş daha 2 aylıkmis sen korunmaya dikkat et ama çokta kafana takma ben 40 im çıktıktan hemen sonra bile hamile oluşmuyum diye korkuyordum ayda en az 10 kez test yapıyordum neyseki birşey olmadı oğlum 2 yaşına yaklaştı o psikolojik oluyor ama doğumdan sonra hiç regl olmadıysan dikkat et canım o kadar çok oluyor ki ben kaç kat pet takıyordum ama yinede kesmiyordu 1 hafta böyle gitti allah yardımcın olsun
sağolun kızlar. her durumda ihtimal var aslında. süt korumasına da güvenmedim zaten.Abinle aranda 1 yaş yok desene, ikiz gibi,
bende 1 yıl hiç regl olmadım ama korunmayı hiiç bırakmadık korkumuzdan, Çınar ın bakıcısının da 2 oğlu var, araları 14 ay, birde öyle bir örnek olunca walla herzamankinden daha da dikkat ettik.
Mattika çok moralini bozma belirtiler değişebiliyor doğumdan sonra. Ama tedbiri elden bırakma
2 aydır kilo verme konusunda bişey yaptığım yok. 3 aralıkta 75 kiloyla başlamıştım takıma, şimdi 71 kiloyum. eğer bu 2 ayda gereken kiloyu vermiş olsam 65 olurdum, 65 olduktan sonra da hamile kalma ihtimalinden korkmazdım. yani acelem yok ama olursa da olmasın demem bu işe.
yalnız regl olmayınca herşey öyle belirsiz ki. hayırlısı bakalım.