selamlar hatunlar bugünkü yediklerim sabah 2 bardak ılık limonlu su+ pirinç lapası
öğle pirinç lapası
akşam pirinç lapası 2 lt su içtim gün boyu yatana kadar 3 lt içerim bide 5i biyerde çayımı içerim akşam benden bu kadar
kuzum ben anlamadım ya bir hafta arayla tekrar regl oldun sanırım. belki havalardan filandır, mevsim dönüşü olabilr mi**
yağmuuurrrrr, kaç kilo verdin söyle çabuk ona göre bildirim yapıcam sabah
selamlar oğlan hasta oldu mızmızların sebebi çıktı ortaya. mikrop kapmış ishal ateş. yamuldum gittim ha. bu hafta ben kilo bildirirsem takım batıp gider sanırım. ama bildircez kaçmak yok.
dünkü sporu da yaptım hala bacaklarım fena ağrıyo bugün de yapıcam kilo veremesem de toparlanırım belki.
pembemavi harika gidiyorsun maşallah, yarın çok güzel sonuç alacaksın inşallah
yağmuuurrrrr, kaç kilo verdin söyle çabuk ona göre bildirim yapıcam sabah
ahahhaha benden az verdiysen bildirmiycekmisiiincanııım sen yeme faslını bitirdin mi yoksa bu saatteee valla sabah umduğum gibi çıkarsa kg vermiş olscam ama çıkmazsam hayallerim alt üst olucak
kızlar işten çıkınca servisle gelmedim yarım saat yürüdüm normal tempoda.. bide bakkalda ülker bitter çiko gördüm %54 kakolu 14 gr sadece.. aldım onuda yedim tatlı krizim geliyodu çünküü. biraz öncede bol limonlu yağsız salatamı yedim + yarım dilim çavdar ekmeği.. 3lt su içtim ve günü kapattım. acıkırsam elma yerim benden bu kadaar
en az kalorili tatlı hangisi acaba?
yarın için şimdiden plan yapıyorumda:)
açım uleyn açım
sabah olsa da kahvalti yapsam
Iyi aksamlar kızlar kusura bakmayın bugün giremedim çünkü evdeki interneti iptal ettik ne kadar kötüymuş internetsiz bi hayatve buraya giremedigim için çok kötü hissettim kendimi kafayi yicektm bende tlime internet yaptım burdan giriyorum
bugün morelim sıfırın altında hem evde net yok hem ben buraya giremedigim için yamyam gibi yedimiki gündür yiyorum ama haftaya yine güzel bi şekilde başlıcm yarın sizin kilo verdiğinizi görünce 1 küsür kilo vermistim ama aldım galiba yarın sadece 300-500 gram vermis olcm gecen haftadan bu haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?