Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

pembemavi harika gidiyorsun maşallah, yarın çok güzel sonuç alacaksın inşallah

kuzum ben anlamadım ya bir hafta arayla tekrar regl oldun sanırım. belki havalardan filandır, mevsim dönüşü olabilr mi**

evet canım ya 1 hafta ....anlamadımki bende artık havalardan diyorum....dün gezmede bi ara sıkıntısı gelmiş ben mı oldum ne dedim meğerse bunaymış

çok geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca herşey alt üst oluyo evde

yağmuuurrrrr, kaç kilo verdin söyle çabuk ona göre bildirim yapıcam sabah

ahahhaha benden az verdiysen bildirmiycekmisiiin canııım sen yeme faslını bitirdin mi yoksa bu saatteee valla sabah umduğum gibi çıkarsa kg vermiş olscam ama çıkmazsam hayallerim alt üst olucak

kızlar işten çıkınca servisle gelmedim yarım saat yürüdüm normal tempoda.. bide bakkalda ülker bitter çiko gördüm %54 kakolu 14 gr sadece.. aldım onuda yedim tatlı krizim geliyodu çünküü. biraz öncede bol limonlu yağsız salatamı yedim + yarım dilim çavdar ekmeği.. 3lt su içtim ve günü kapattım. acıkırsam elma yerim benden bu kadaar

gayet güzel bir menü

Selamlaaar

Bilgisayardan girmiyorum geçmişi şuan okuyamıyorum 2 saate anca okuyacam cünkü annemgile gidip bilgisayardan girerimm

Şimdiii

Yazın kaynımın düğünü için iyice bir abiye arayışına girdim. Bugün bitane buldum 38 beden ama büyük kalıptı ya dar kesim değildi. Ve zayıflarsam 36 sını alacağım

Tabii bu elbisede karar kılmadım haftaya daha farklı yerlerede bakacağım.

Duyla degil suyla doyuruyorum yazacaktim ustte:)
Menum
Sabah omlet helva zeytin 1dil ekmk
Ogle pirasa,yogurt
Aksm corba pirasa 1 dil ekmk
Ara az kuruyemis
1saat spor yaptim bugun hissetmiyom gobekle totoyu

bir bardak çay aldım onu içiyorum
mekik aletine bakiyorum yok ya hiç takatim yok

Iyi aksamlar kızlar kusura bakmayın bugün giremedim çünkü evdeki interneti iptal ettik ne kadar kötüymuş internetsiz bi hayat ve buraya giremedigim için çok kötü hissettim kendimi kafayi yicektm bende tlime internet yaptım burdan giriyorum

bugün morelim sıfırın altında hem evde net yok hem ben buraya giremedigim için yamyam gibi yedim iki gündür yiyorum ama haftaya yine güzel bi şekilde başlıcm yarın sizin kilo verdiğinizi görünce 1 küsür kilo vermistim ama aldım galiba yarın sadece 300-500 gram vermis olcm gecen haftadan bu haftaya

Nihayet gelebildim annem gile ve bilgisayarima kavustum

Simdi güzel kilo verdiren iyi bir diyet arastiracagimm

bidaha internet olmicakmi evinde yaa neden iptal ettinizkii

Kizlar 4. takim kaptani pegasus 07 bir mesaj atmis bana.

Yemek yarismasinda ausencia ya oy vermemizi rica etmis.

Rica etsem sizde bir bakarmisiniz:

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)

Yemegin adi Zeytinyagli kuru Dolma ve Bugday salatasi

sağolun kızlar savaş gibi geçti bugün, takıma da gelemedim.
yarın kaç kilo almış çıkıcam çok merak ediyorum, utanç içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…