• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evet yağmur sende all :))

Bende şu leslie yi bir deneyeyim şimdi daha ilk kez baktım videolarına. Tam benim istediğim gibi bacak sıkılaştırırz

leslieye dün akşam başladım, süper ter attırıyo ve yapması zevkli oluo, ben her akşam yapıcam tavsiye ederim, ben 3 miles olanını yapıyorum

bugünkü yediklerim:
sabah:1 krep,peynir,reçel,1 dilim ekmek,tereyağ,bal az ama çok mu abartmışım?
ara:nescafe,iki kuru pasta
ara:komposto
öğle:pazı yemeğ, sarma bol yoğurt
ara:rezene çayı,bir dilim cezerye
akşam:pazı yemeği tekrardan

suyu sayamıyorum bol bol içiyorum
spor:leslie ile 45 dk

kızlar ben kabakı çigden sevmedi, yağsız tavada biraz soteliyorum, dediğiniz gibi içinede ceviz enfes oluyor. benim gibi çiğ yiyemeyenler için paylaşayım dedim.

bu arada spor şart, tam başlıyorum ama bir şey oluyor, kafayı yicem nedir bu aksilik bilmiyorum, Herşeyi hazırladım Çınar rahatsızlandı, gece kaç kere kalktık bilmiyorum, kucağımda uyumak istedi, yanımda filan değil kucağımda, eh benim sporda yattı. ya ben sadece sabah çok erken kalkıp spor yapabilirim. ne yapayım bana biraz gaz verin bacılar,

ama gaz vermeden önce eşimin işleri biraz yoğun eve gelişi 8'i bukuyor, Çınar 09:30 gibi uyuyor, eşim eve pestil gibi gelince bırakıp spora gidemiyorum, zaten onun yemek yemesi filan sonra ben nereye gidem de spor yapam, oooooooofffffffffff offfff

gece de 1-2 kez uyanınca sabah kalkamıyorum. ooooooooofffff offfffffffff:ssz::ssz:

çocuklar çok yoruyo insanı gerçekten,bir de evin işleri gündüzleri bir türlü sıra gelmiyor ,sabahları erken kalkmak mı gece uyku bölünce bence mümkün değil dayanamazsın.ben tvden leslienin videoyu açıp yapıyorum akşam bebeğim uyuyunca,9-10 arası uyuyo genelde.

Menum
Sabah sucuk, yum, helva ceviz 1dlm ekmk
Ara erik
Ogle tavuklu patates yemegi. Pilav. Yogurt
Aksam corba 2 dil ekmek salata
Ara meyve
1saat sporrr

Nihayet işten çıkabildim ve tren bekliyorum bu akşam anneme gitmicem hemen eve gidicem spor yapacam duşumu alcam ojemi sürcem birazda nette takılır yataaar uyurum

Ne çok planım varmış :)

Bugün sabah ne yazdıysam onu yedim fakatt akşam yemeği yemeyip sadece ananas yerim belki. Şimcik evde leslie yapmak istesem internet bağlantısı beni deli edec ama denicem şansımı yaa.

Kızlar leslie yapmadan önce ısınma hareketleri yapmıyormusunuz?

selam kızlar
benim menümde şöyle:
sabah:
yumurta
peynir çay falan

ara:2 kuru kayısı
öğlen:kuru fasülye
salata
yoğurt

ara:1 armut az çubuk kraker

akşam:
yine kuru fasulyeli menü
yoğurt
acıkırsam meyve yemeğe çalışacağım
biliyonuz cumaya az kaldı:1::1:

evet yarın sabahki kahvaltıyı özlemle bekliyorum, midem cılk oldu ayran çorbası iç iç.
yarın yapmasam diyorum ama 2 günlük bi detoks işe yaramaz mı bu gün çektiğim boşa gide rmi:26:

Iyi geceler kızlar bugün buraya girmeye fırsat bulamadım öyle çok yiyorum ki neler neler ben bile hatirlamiyorum az önce neler neler yedim şimdi nefes nefese devrildim yatiom :5: 1 tane cips bi paket bisküvi daha sonra yemek yedim koca bi tabak pide de vardı şimdi göbeğim patlıcak gibi sabahta neler yedim reçeller falan bu hafta +2 cikarim heralde :5:

Iyi geceler kızlar bugün buraya girmeye fırsat bulamadım öyle çok yiyorum ki neler neler ben bile hatirlamiyorum az önce neler neler yedim şimdi nefes nefese devrildim yatiom :5: 1 tane cips bi paket bisküvi daha sonra yemek yedim koca bi tabak pide de vardı şimdi göbeğim patlıcak gibi sabahta neler yedim reçeller falan bu hafta +2 cikarim heralde :5:

valla bacım benimde senden farkım yok :( ablam burda neler yediğimi yazamıyorum bilee. yarın dönücek ve ben ozamana kadar bu +dan kurtulamam ama haftaya bu haftanın acısını çıkartıcam :14:

Gunaydinlar herkes nerde yahu. 5 mesaja noldu napiyosunuz kizlar..
Dune gore 900 gr eksideyim bu sabah. Ayran ise yariyo ama bugun yapmicam demin nasil kahvalti yaptik gorseniz kitliktan cikmis gibiydim.
Psikolojik olarak bugun yapmiyorum sonra dunyalari yesem doymam aman aman

günaydın kızlar,

dünkümenü ile başlayayım,

sabah
1 elma

öğlen
3 ızgara köfte, 2 yk dom. makarna,

1 baklava (antepten misafir vardı yedim ama pişman değilim:26:)
akşam
3 yk enginar,
yoğurt

3 lt su

sanırım bu kadar,

günaydın bacılar
dün dr a gittim dr bacak karlarımı güçlendirmem gerektiğini söyledi ufak ufak yürüyüşlere başladım yemeyi epey kestim
inşallah artık kilo veririm of sıkıldım artık

Dune gore 900 gr eksideyim bu sabah. Ayran ise yariyo ama bugun yapmicam demin nasil kahvalti yaptik gorseniz kitliktan cikmis gibiydim.

günaydın mattika,

ya ben bu kürleri hiç yapamıyorum sonra gözüm dönüyor senin dediğin gibi :56:

evet yarın sabahki kahvaltıyı özlemle bekliyorum, midem cılk oldu ayran çorbası iç iç.
yarın yapmasam diyorum ama 2 günlük bi detoks işe yaramaz mı bu gün çektiğim boşa gide rmi:26:
ayran çorbası diyeti de ne kız :26:

tebrikler:46::46::46:
afiyet olsun:48:

kızlar pazar günü aktara gidebilirsem yeni bi küre başlycam çok zorlayacağını sanmıyorum çünkü yemek yeniyo yine..

Yoğurt detoxuymuş adı; 2 yemek kaşığı yoğurta tarçın, zerdeçal, ve zencefilden 1er çay kaşığı koyup karıştırıp yemeklerden 30dk önce yeniliyomuş. ve günde 500gr kadar verdiriyomuş.. denemekte fayda var S_A gibi sadece yoğurt yicektim ama tarçın ve zerdeçal kg verdirmede etkili olduğu için aklıma yattı.. bana katılan varsa gelin bacılarııım :1:

günaydın mattika,

ya ben bu kürleri hiç yapamıyorum sonra gözüm dönüyor senin dediğin gibi :56:
aslında kür değil, sabah normal kahvaltı var 2 saate bir yediğin ayran çorbası gayet besleyici ama ben düzenli yiyemedim içim bayıldı aç kalınca da gözüm döndü

ayran çorbası diyeti de ne kız :26:

tebrikler:46::46::46:
afiyet olsun:48:
hoşgeldin karam:16::16:
dur ben sana yazayım ayran şeysini

kızlar pazar günü aktara gidebilirsem yeni bi küre başlycam çok zorlayacağını sanmıyorum çünkü yemek yeniyo yine..

Yoğurt detoxuymuş adı; 2 yemek kaşığı yoğurta tarçın, zerdeçal, ve zencefilden 1er çay kaşığı koyup karıştırıp yemeklerden 30dk önce yeniliyomuş. ve günde 500gr kadar verdiriyomuş.. denemekte fayda var S_A gibi sadece yoğurt yicektim ama tarçın ve zerdeçal kg verdirmede etkili olduğu için aklıma yattı.. bana katılan varsa gelin bacılarııım :1:
bi süre kür mür denemicem:27:

dün akşam ne yediğimi yazmamıştım: salçalı sosis yedim( 2 sosisle yaptım) yanında 1 dilim tb ekmeği ve light ayran ile

gece de light süt ve 1 armut

dün sadece 1.5 lt su içtim:(

Selamlaaar

Bu sabah special k yedim şimdi ara öğündede birazcık yağsız yoğurt yedim ve kendimi çok çok iyi hissediyorum.

Haftaya dereceye girmek için çabalıyorum yaa ben ilk 3 e girmek istiyorummm. Çok hırslıyım kızlar haziranda bu iş tamam olacak!!!!

Yarın bizim takım gene sonuncu olur ya kaçamaklar havada uçuşuyor. Ama ben salı akşamı makarna yedim ertesi gün 200 gram ekside çıktım. Dün bir tanecik kaçamak yaptım bugüne -400 çıktım.

Kaçamak yapınca diğer yediklerime çokdikkat ediyorum artık amaaan nasılda şunu yedim boşver yarın devam ederim diyete demiyorum. Hergün tartılmak beni çok motive ediyorrrr!!!

Hadi kızlar sizde sarılın diyetinizee bu yaz çok çıtır olmalıyız ya mayoları ince kıyafetleri düşününnnn

Back
X