• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tebrik ederim canım bravo masallah :nazar: sana yaa :46: :46: :46: inşallah bende bigün senin gibi olurum :16:

sağol canım benim ....olur tabikide niye olmasın....siz daha gençsiniz daha şanslısınız hem:17::52::12:

kız bu ne mütavazilik ben yazcaktım sabha bluedeniz süper kilo vermiş dereceye girebilir diye girmişsin de. tebrik ederim canımm harikasın. albüme eski yeni foto koysana arkadaş olur bakarız herkes görmez:26:

.:9::16::38:teşekkürler canım....ne yapayım bir anda öyle listede adımı görünce heycanlandım sizlerle paylaştım işte:17:biz arkadaşız bu arada ekliyiz yani....:33::7::34:
resim konusunua hiç gelme bence:9::9::9:

SA buseirem i ben davet ettim umarm sakıncası yoktur :)

Bu arada hoşgeldin cnımmm :16:
Tabiki yok canım aksine mutlu oldumm :23:
selam kızlar kimse yokmu ya bugün tartıda gördüğüm rakam beni çok mutlu etti bu hafta en az 2 kilo vermeyi hedefliyorum

sabah 2 dilim k.ekmekle kahvalti yaptım peynir zeytin yumurta 1 çay kaşığı kadar reçel şimdi beşi bi yerde çayimi içiyorum :16:

Afiyet olsun canım kahvalti iyii :) 2 kilo mu masallah ya inşallah verirsin kaç kilosun canım

hadi inşallah canım....yarışsakmı bu hafta senle napsak biraz moral olur mu acaba....2 kg yi :53:bende heycanlandım şimdi:52::46::9::8::10::12:

ben varım varımmmm sen beni geçemezsin kiiiiiii :1: :46::46: (dişli bi rakip tirsiyorum aslında :1: )
Tabiki yok canım aksine mutlu oldumm :23:

Afiyet olsun canım kahvalti iyii :) 2 kilo mu masallah ya inşallah verirsin kaç kilosun canım
64 küsür canım :1: hosgeldiiiiin :16:

Kızlar akşam yemeğimi de yedim elim büyüklügünde iki dilim kepek ekmekle 4-5 kaşık menemen fazla mi ekmek :5: cok acikmistm doymk bilmedm

Son düzenleme:
ben varım varımmmm sen beni geçemezsin kiiiiiii :1: :46::46: (dişli bi rakip tirsiyorum aslında :1: )

64 küsür canım :1: hosgeldiiiiin :16:

tamam o zaman anlaştık:13::7:....bak şimdik çok pis hırslandım....:8::10::12::27:şaka bir yana benim hedefe senin nişana az kaldı belki iyi olur bu atraksiyon:16:
pazartesi bekle bizi :47::47::47::9::10::8::12:

Oooo süper gidiyor canım level 2/ 2inci günümde bitti 3e geçtim :46: sen ne yaptın hulahopu kayıp mi ettin yoksam hiç anmıyosun :1:

hadi bakalım sonuçlarını paylaşırsın kısa zamanda....yok aynen karşımda koltuğum köşesinde asılı bana bakıyor şu an:8::9:yaklaşık on gündür evle uğraştım anca yorgunluk atıyorum....birde dün malum dönem....benim spor şu sıralar hak getire....bakalım önümüzdeki haftalara bakıcaz:27:

hadi bakalım sonuçlarını paylaşırsın kısa zamanda....yok aynen karşımda koltuğum köşesinde asılı bana bakıyor şu an:8::9:yaklaşık on gündür evle uğraştım anca yorgunluk atıyorum....birde dün malum dönem....benim spor şu sıralar hak getire....bakalım önümüzdeki haftalara bakıcaz:27:

Aah canım temizlik deme bana bizde başlıcaz hemde bütün odalar boyanacak halilar yıkanacak falan filan çok iş var malum dugun yaklasıyo :(
başlarsn canıııım yorma kendini hatta diyette yapma aaaacık dinlen :1:

yok canım olurmu boyumu tam bilmiyorum da 1.68den yukarı galiba canım senin boyun yaşın kaç :))
Ooo uzunmus canım ben 155 boyundayim yok yani boyum :D
hoşgelmişsin buseirem:21:
Çok teşekkür ederimm buse diyebilirsiniz kısasa ^.^

Kızlar bu arada ben genelde telefoan giriyorum onda ifadelerde yok ama koymasam da çok ciddi yazmış gibi oluyorum artık sizden ne ifade görürsem onu koyuyorum alakasiz ifade koyabilirim yani

Back
X