HERŞEYDE VAR BİR HAYIR DİYE BOŞA SÖYLEMEMİŞLER DEĞİL Mİ TATLIM. BAK ŞİMDİ GERÇEK AŞKINI BULMUŞSUNyerimsenibenmerhaba kizlar giremedigim ve sizlerle neredeyse hic ilgilenemedigim icin cok ozur dilerim ama bilgisayarim olmayinca inanin cok zor oluyor// nese ki para iadesi cikartmayi basardim bilgisayarimin parasini iade edecekler ama bu islem taa eylul e kdr surecek.. o sure zarfinda cumadan cumaya.. biri sevgilisinden ayrilms sanirim... bana inan en aramadigin zaman gercek aski bulacaksin! benim simdi cok cok iyi bir iliskim var bundan once 3 yillik bir iliskim vardi ite kaka surdurdugum ondan ayrildigimda cok aglaip uzulmustum bi daha mutlu olamayacakmisin gibi gelmisti ama simdi o kadar mutluyum ki.. sana da boyle olacak emin ol...
bu arada uradan da duyurmus olayim erkek arkadasim beni istemeye geliyor! 14 eylul de o gun soz takilacak cok ama cok heyecanliyim biraz daha kilo veri guzel bir elbise giyebilmek istiyorum!
kendinise iyi bakin
merhabalar canlar nassınızz..kızlar satıyorum arıyorum köşesinde el emekleri kısmında phhotoshop yapıyorum diye konu açtım..siz takım arrkadaşlarıma beleşe yaparım.zatem amatörüm yani ama kendi resimlerimi vala aynı ünlülerinki giibi makyaj bilem yaparak fıstık gibi yapıyorum...isteyen söylesin severekk yaparım.mailime yollarsınız bende yapıp sizin mailinize geri yollarım..yeterki resim yakın çekim ve gayet net olsun..
mümkün olsada kendi resimlerimin önceki sonraki hallerini koysam aradaki farkı görseniz..amaaan demekki bizede ünlülerinki kadar makyaj falan yapılsa bizde fıstık gibi oluyos işteeee kaydirigubbakcemile3
HOŞ BULDUM CANIMCIM HOŞ BULDUM :1hug: TOKMAĞIN SıYE GURBAN DAVULUM ŞenizOOOOOOOOOOOOOO KıMLERı GÖRÜYORUM:1shok:
CANIMCIM HOŞGELDıN.
YAPMAN GEREKENLERı BERNUŞ BıLDıRMıŞ SANA TOKMAĞIMyerimseniben
merhaba kızlar nasılsınız
kalimera hoşgeldin..iyi kilo vermeler dilerim şimdiden hep beraber inş....
sılagül canavarının doğum günü geçmiştir ama kuttliyim yinede...öp bizim için opuyorumnanaktan
bugün öğlen makarrna yedimlmaz: evet olmaz biliyorum ama akşam sadece karpuz yedim...zaten dışarıda çıktım baya bi dolaştım...dersanelere gitmedim vazgeçtim.milli eğtme dilekçe bıraktım ücretli öğretmenlik için...
neyse kızlar ben kaçtım şimdilik bukadar.öpüyorum sizi koccaamaaaaannn Şeniz
MERHABA KIZLAR
NELER YAPTINIZ BUGÜN BAKALIM
BEN SABAHIN KÖRÜNDE (HEMDE BU SICAKDAkafamçokkarıştı) BİR YERE UĞRAMAM GEREKİYORDU ONU HALLETTİM
SABAH
07:30 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
08:45 1 KASE MÜSLİ
ARA BOL SU
12:00 1 YEMEK KAŞIĞI PİRİNÇ PİLAVI( ARKADAŞIM ISRARI ÜZERİNE)cokacimcoook
BOL SU
60+30=90 DK YÜRÜYÜŞ
BİRAZ İŞLERİM VAR GÖRÜŞÜRÜZ KIZLAR
günayyyddıınnn
üzerinize afiyet biraz cır cır olmuşum ben (aslında daha çok dün çok keyifsizdim )
muz şeftali kola (nerdeyse 1,5 yıldan sonra ilk defa ) ne bulduysam yedim içtimkafamçokkarıştı geçsin diye şimdi biraz rahatım
bu hafta güme gitti gibi arkadaşlarmafoldumbenkusura bakmayın
SEN HEMİDE SEN BENİM KİMİN SEKSİ HATUNA KÜSTÜN ÖYLEMİ:uhm:BEN SANA TÜSTÜÜÜMM:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
KIZIM DAHA NE İSTİYORSUN İÇİN DIŞIN TEMİZLENMİŞ :roflol: MİLLET CIR CIR OLMAK İÇİN NELER YAPIYOR NELERRRyerimsenibengünayyyddıınnn
üzerinize afiyet biraz cır cır olmuşum ben (aslında daha çok dün çok keyifsizdim )
muz şeftali kola (nerdeyse 1,5 yıldan sonra ilk defa ) ne bulduysam yedim içtimkafamçokkarıştı geçsin diye şimdi biraz rahatım
bu hafta güme gitti gibi arkadaşlarmafoldumbenkusura bakmayın
gecmiş olsun arkadasım birseye ihtiyacın varsa yapıp getireyim öptüm
merhaba kıslar nasılsınız?
sabahları yuruyusume gidiyorum artık bende bikaç gundurkıslar baktım kilom aynı çok zor gidiyo sadece yemekten kısmayla yoksa olmuyo pek. sabahları bi saat yuruyorum 7- 7.30 arası çıkmaya çalışıuyorum ama sıcakta yurunmuyo çünkü.
ama bugün sabıkalıyım kıslar bi paket çiziyi oturdum hapur hupur yedim. üstüne bide ayran içtim. meyveli soda kayısı filan bugun çok yedim içtim ben ya sanırım....akşam ama bişey yemedim...ordan karşılar artık:))
evde gündüz yanlızdım bugun duygusal muzikler dinledim sesli sesli oh kimse de yoktu açtım sesini yavuz bingöl zara filan çok severim ben turku dinledim duygusallaştım biraz(
ya ama ben ders filan çalışamıyorum artık ya neden boyle oluyomirmirmirmir ingilizce çalışmam lasım kursa gidiyorum o kadar ama çalışamıyorum içimden çalışmak gelmiyo istemiyorum çünkü uff ya inş düzelirim biran once.. sonumu iyi görmüyorum ben
siz napiyosunuz kıslar rainbowa çok sevindim ya allah tamamına erdirsin.. bu tempoyla devam ederse eylule kadar ooo oo çok verir daha :)
öptüm kıslar hepinizi kıb kocaman:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?