Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Çok ilginç ya ama madem öyle düşünüyor, evlilik falan düşünmesin otursun annesinin dizinin dibinden, ayrıca o kadar aşırı düşkünse ileride mutlaka problemler olur ..

Aynen bende öyle söyledim. Bir de kızlara ana kuzusu derler erkekler kızlardan beter

bugünkü menü: sabah:light sütle yapılmış nescafe
öğle: 1 tane yağsız karnıyarık
ara:1 paket special k kraker, 2 top light dondurma
akşam:ton balıklı salata

spor yapamadım bugün , sabahtan beri okuldaydım sonra kendime nikahta giymek için elbise bakmaya gittim....pofff olmuyor ya, beyaz elbise bana güzel durmuyor, basenlerim çok çıkıyor :43:
çok yorgunum ama 21.30 da başlayacağım sporuma inşallah...

Afiyet olsun menü gayet güzel, beyaz elbiseler hoş oluyor da, düz değil de belden oturup, sonra bollaşan elbiselerde basen çok kamufle oluyor.

Etek kesimi olarak bu kesinler hem hoş olabilir hem çok daha ince gösterir, zaten topuklu ayakkabılar da baseni çok daha iyi gösteriyor

$images.webp
$toz pembe dantel mini gittigidiyor.webp
$images (1).webp

Aynen bende öyle söyledim. Bir de kızlara ana kuzusu derler erkekler kızlardan beter

erkeklerin anneleri bence evlenme aşamasında ve sonrasında kıymete biniyor, cidden önceden benim nişanlım annesini çok tınlamazdı, 4 yıllık birlikteliğimiz var, ama şimdi annem de annemm oluyor:47:

Etek kesimi olarak bu kesinler hem hoş olabilir hem çok daha ince gösterir, zaten topuklu ayakkabılar da baseni çok daha iyi gösteriyor

Eki Görüntüle 737644
Eki Görüntüle 737645
Eki Görüntüle 737643

1. çok güzelmiş, ama böyle elbiseler yok ki piyasada şu an, genelde 2. tarza çok elbise var, onlarda çok güzel durmuyo üstümde işte...

ayaklarıma kara sular indi, bir sürü elbise deenedim , hatta birinin sırtı 3. gibiydi aslında oldu bence ama annemler açık dedi, nikahıma giyecem olmazmışş:50:
şu kafaya takılan önü tül gelen nikah şapkalardan getirdi arkadaşım izmirden, hiç tanımadığım bir kuaföre gidicem, umarım berbat etmez günümü....

nikahım şehir dışında kıyılıyor kızlar, listeye alırmısınız bu hafta bilmem ama cumadan itibaren hafta sonu ben yok olacağım, malum nikahım var cuma günü :1: perşembeden kilo bildirimini yapsam olur mu...

erkeklerin anneleri bence evlenme aşamasında ve sonrasında kıymete biniyor, cidden önceden benim nişanlım annesini çok tınlamazdı, 4 yıllık birlikteliğimiz var, ama şimdi annem de annemm oluyor:47:

1. çok güzelmiş, ama böyle elbiseler yok ki piyasada şu an, genelde 2. tarza çok elbise var, onlarda çok güzel durmuyo üstümde işte...

ayaklarıma kara sular indi, bir sürü elbise deenedim , hatta birinin sırtı 3. gibiydi aslında oldu bence ama annemler açık dedi, nikahıma giyecem olmazmışş:50:
şu kafaya takılan önü tül gelen nikah şapkalardan getirdi arkadaşım izmirden, hiç tanımadığım bir kuaföre gidicem, umarım berbat etmez günümü....

nikahım şehir dışında kıyılıyor kızlar, listeye alırmısınız bu hafta bilmem ama cumadan itibaren hafta sonu ben yok olacağım, malum nikahım var cuma günü :1: perşembeden kilo bildirimini yapsam olur mu...

Evliliklere 3.kişiler karıştırılmamalı, bu olmayınca mutluluk zorlaşıyor, nişanlında aynı evde olunca düzelir umarım, şimdi evlilik telaşı falan zor ..
2.nin kumaşını beğenmiyorum ben de ama kesim tarzı hoş, 3sü bence de türkiyede nikah için açık kaçar. İlki gibi bir şey almıştım ben de göğüs kısmı böyle değildi.
Bir şeyler ters gitse bile hiç canını sıkma ve sonuna kadar tadını çıkar, benim sesim çıkmamıştı heyecandan, tekrar sormuşlardı :1:

Son düzenleme:
selam kızlar. haftasonu yoğun geçti. bugün de okula başladım toplantı vardı gelemedim. geçmişi okudum ama yarın yorum yapayım hepinize, ne olmuş öyle terkedilmeler falan. kızlar önemli olan sizsiniz gerisi hikaye.
kilo da aldım 500 gr artıdayım cumaya göre. toparlıcam inş.

selam kızlar. haftasonu yoğun geçti. bugün de okula başladım toplantı vardı gelemedim. geçmişi okudum ama yarın yorum yapayım hepinize, ne olmuş öyle terkedilmeler falan. kızlar önemli olan sizsiniz gerisi hikaye.

sen okula başladın mı :53: bebeğin yok muydu senin canım, sadece sınavlara gidip gelirim diye düşündün herhalde :44:

İyi geceler kızlar. Bu hafta cok yoğun gececek belli... Ben işten gelir gelmez bavul hazırlama işine girdim..

Sonrada dizi izledim bu saatekadar pişman oldum of yaa nasıl kalkacam sabah?

günaydın kızlarr..

Kaçtı ki ne kaçtı hiç sorma ..

Mutlaka vardır bir nedeni ve öğrenirsin bence. 3 yılın sonunda açıklama bile yapmaması çok kırıcı. KArşılaşma şansınız falan yok mu?Ya da ortak arkadaş? Yanlış hatırlamıyorsam daha geçen hafta yemeğe gitmiştiniz, sık zaman geçiriyordunuz ..

Çok aşırı abarttım ama tartılmadım da 2-3 gündür.

Artık sınavda nasıl efor sarfettiysem :1::1:

İşin içinde aşk olunca mantık geride kalır ama emin ol o da senin gibi hissediyorsa, aklını başına alır, hatalarını görmek için fırsatı olur sonrası kısmet tabi ..

Çok iyi dengelemişsin afiyet olsun.

Menün yok zaten, böyle zamanlarda biraz tatlının da zararı olmaz bence de zaten, umarım hakkında hayırlısı budur.

böyle uzun süreli ilişkilerin bir anda bitmesi insanı hayal kırıklığına uğratıyor, bunun için mi emek verdim ben diyor insan, geçirdiği zamana, harcadığı emeğe acıyor, canın yanıyor muhtemelen ama geçicek... senin için daha hayırlı olacak... o kadar küfrediyordu falan diyorsun, gerçekten seven insan böyle mi davranır sevgilisine....üzülme sen çok daha iyilerine layıksın....

saf proteinle beslenilirse evet hızlı verilir, ama bırakınca aynı hızda geri alırsın, ömür boyu proteinle beslenemezsin ayrıca, böbreklere çok fazla zarar verir..
o pişen tavuklardan gün boyu ye,derisi hariç, ertesi gün kesin eksi görürsün ama dediğim gibi kalıcı eksi değil, o yüzden hiç yapma bence...biizim günlük değil kalıcı kilo vermelere ihtiyacımız var...

bana da nasip olur inşallah o 56, lar....

bugünkü menü: sabah:light sütle yapılmış nescafe
öğle: 1 tane yağsız karnıyarık
ara:1 paket special k kraker, 2 top light dondurma
akşam:ton balıklı salata

spor yapamadım bugün , sabahtan beri okuldaydım sonra kendime nikahta giymek için elbise bakmaya gittim....pofff olmuyor ya, beyaz elbise bana güzel durmuyor, basenlerim çok çıkıyor :43:
çok yorgunum ama 21.30 da başlayacağım sporuma inşallah...
dün onunla konştuk, özür dilemesi için okadar söyledm kendni affettir diye, ama arkadaşlarımla pikniğe gittim diye fazlasıyla ağır olan imalı bi laf etti ve bitti, dönüp geldim.. içim acıyo gerçekten ama imalarına daha fazla dayanamadım

Günaydın :))

Yahu eşime okadar çok yazıyormuşumki burayada aşkımmm diye başlıyodum okadar uykusuzum hüüüüüü :43: :43:

HAdi bakalım toparlarsın umarım, ben de bugün hoş bir sonuç görmedim ama bakalım ..

Afiyet olsun umarım iyi geçer sınavın.

günaydın kızlarr..

dün onunla konştuk, özür dilemesi için okadar söyledm kendni affettir diye, ama arkadaşlarımla pikniğe gittim diye fazlasıyla ağır olan imalı bi laf etti ve bitti, dönüp geldim.. içim acıyo gerçekten ama imalarına daha fazla dayanamadım

Hakkınızda hayırlısı olsun umarım en iyisi budur senin için ..

Nerelerdesiniz kızlar???

Mattika, ben cuma günü izine ayrılıyorum... Senin için bir problem olurmu?? Tatilde buraya girerim diyorum ama fazla aktif olamayacağım malum.
Senin için sorun olurmu.

şimdi ayrıldığın için boşlukta hissediyorsundur kendini .....acır bir süre ama... umarım senin geri kalan hayatın sana bu şerden bir hayır yaratır... dilerim onu unutturacak yepyeni bir aşk yeniden içini uçurur .....

menüyü yazamadım yine:(

sabah 1 dilim ekmek bir parça peynir

10 tane erik

1 soda

kaşarlı sandviç
ayran

1 dilim ekmek
5 tane erik
1 küçük elma

su 2 lt
spor yok:(

İyi geceler kızlar. Bu hafta cok yoğun gececek belli... Ben işten gelir gelmez bavul hazırlama işine girdim..

Sonrada dizi izledim bu saatekadar pişman oldum of yaa nasıl kalkacam sabah?

artık yolda uyursun canım, bende bu aralar gece 3 te yatıyorum, uyku düzenim gene bozuldu, neyse haftaya okul var, mecbur düzene girer :1:

10 tane erik

1 soda

kaşarlı sandviç
ayran

1 dilim ekmek
5 tane erik
1 küçük elma

su 2 lt

bu kadarcık şeyle mi doydun sen :53: akşam yemeğini meyve ve 1 dilim ekmek yemişsin, çok az bence ve tamamen karbonhidrat... yediklerin günlük kaç kalori yapıyor canım senin... günlük 1000 cal aşağısına düşmememiz gerekiyor çünkü... yoksa kilo vericez derken metabolizma hızımız iyice yavaşlar....

günaydın kızlarr..

yağmurcum seni sevmeyen, istemeyen biri için bu kadar yıpratma kendini, zaten seni düşünmüş olsa sen demeden kendini affettirir, hadi oldu da senin zorlamalarınla barıştı diyelim, sence o ilişki mutlu bir şekilde yürür mü... klişe olacak birazcık ama;
bırak gitsin, dönerse zaten senindir, dönmemişse zaten hiç senin olmamıştır...

Herkese selamlar :)

Bugün doğum günüm o yüzden yaş pasta kaçamağım olacak sanırım :)

bu arada dün yorgun argın olmama rağmen yaptığım sporun nimetlerini gördüm -300 :32: geceye spor bırakmayacağım bir daha ama...

60.7 im şu an, ölçülerimi aldım dün hemen hemen 1-2 cm incelmiş her yerim...basende 1 cm kalınlaşma olmuş :47: küçültmeye çalışırken büyüyo :1:

sütlü nescafemi içtim, ben spora kaçar kızlar :10:

şimdi ayrıldığın için boşlukta hissediyorsundur kendini .....acır bir süre ama... umarım senin geri kalan hayatın sana bu şerden bir hayır yaratır... dilerim onu unutturacak yepyeni bir aşk yeniden içini uçurur .....
uzun bi süre isteyebilceğimi sanmıyorm canm okadar bezdimki şu 3 yılda, ömrümden ömür gitti :/

10 tane erik

1 soda

kaşarlı sandviç
ayran

1 dilim ekmek
5 tane erik
1 küçük elma

su 2 lt
menü bana göre iyi

artık yolda uyursun canım, bende bu aralar gece 3 te yatıyorum, uyku düzenim gene bozuldu, neyse haftaya okul var, mecbur düzene girer :1:

bu kadarcık şeyle mi doydun sen :53: akşam yemeğini meyve ve 1 dilim ekmek yemişsin, çok az bence ve tamamen karbonhidrat... yediklerin günlük kaç kalori yapıyor canım senin... günlük 1000 cal aşağısına düşmememiz gerekiyor çünkü... yoksa kilo vericez derken metabolizma hızımız iyice yavaşlar....

yağmurcum seni sevmeyen, istemeyen biri için bu kadar yıpratma kendini, zaten seni düşünmüş olsa sen demeden kendini affettirir, hadi oldu da senin zorlamalarınla barıştı diyelim, sence o ilişki mutlu bir şekilde yürür mü... klişe olacak birazcık ama;
bırak gitsin, dönerse zaten senindir, dönmemişse zaten hiç senin olmamıştır...

zaten benm zorumla hep benm susmamla geldi bu zamana kadar, artık susamıyorum içime sinmiyo affedemiyorum söylediği lafları, gururma dokunuyo artık..

Back
X