- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
pizza için en iyisini yapmışsın sabah yemekle, döner de olmasa saf karbonhidrat olacakmış menün, neyseki dengelemişsin
benim bugün ki menü:
öğlen 1 de uyandım o yüzden 2 öğün oldu
kahvaltı: special k kraker, 1 kupa light sütlü nescafe
arkasından 50 dk pilates
akşam: ızgara tavuk 4 parçaydı orta boy, haşlama sebze yaptım yanına da soğan, domates, biberle
ara: şekersiz türk kahvesi
arkasından 45 dk pilates
su 2 lt içildi,
1 kupa yeşil çay
2 kupa bitki çayları
2 bardakta metabolizma hızlandırıcı çay
Saf proteinle değil de saf karbonhidratla kilo verilse iğne ipliğe dönmüştüm şimdiye kadar ..
Menülerin sıfır kaçamakla o kadar güzelki imreniyorum bu arada.
bu arada spor yapmadan yarım saat önce kahve içerseniz hem daha enerjik olursunuz hem de daha çok kalori yakarsınız![]()
Bunu koşuya çıkmadan mutlaka deniyorum çok ciddi anlamda enerji veriyor, en kısa zamanda tekrar başlamak istiyorum da bakalım ..
ondurmaya bende dayanamıyorum yaaa
En azından önceden daha kalorili dondurmalar yerdim, şimdi hep maraş yiyorum ..
Kızlar kahvaltıda Ayvalık tostu yedim ama saat 2 de bide akşam yemeği bugünü bitircem
Afiyet olsun ..
bugün hiç kimseler uğramamış buraya
bugünkü menü:
sabah: ligt sütlü nescafe, special k kraker
50 dk pilates
öğle:2 orta boy tavuk ızgara
ara: 1 kase tarhana çorbası, 1 dilim ekmek
ara: 3 top light dondurma
akşam: 2küçük parça balık ızgara
bugün çok acıkıyorum, nedenini bilmiyorum, bana göre yediklerim fazlaşimdi misafirlerime kek falan yapacağım
![]()
akşam yemeğini yemedim henüz ama protein yiyip tok tutmaya çalışacağım kendimi, kızlar yarın tatile gidiyorum, cuma muhtemelen olamayacağım, ama kardeşime söylerim kilo bildirimini yapar, ancak tartı değişikliği olacak... onu nasıl yapacağız
Bu light dondurmaların tadı normal dondurmaya kıyasla nasıl, kalorileri çok farklı mı ?
Menü gayet iyi olmuş.
TArtı değişikliği için de yola çıkmadan hemen tartılıp oraya vardığında da tartılırsan aradaki farka göre bildirim yaparız.