- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
Bugün yeniden oruç tutmaya başladım kızlar akşama etli nohut ve kısır var aslında pirinç pilavı yakışır nohuta ama canım kısır çektihedefim midemi şişirmeden Doğadan kalkmak ve atıştırma yapmamak ve bugün Jillien günü
Kısır, pilav bunlara dikkat cidden küçük miktarları çok kalorili.
Dost acı söyler ama evlilik sonrası kiloları için korkutuyorsunuz beni... eşim zaten çok geç yatmayı seven biri, film izlerken cips, mısır falan bayılır... 2 günde bir pasta... düşünemiyorum ya, ama o kadar yapmam ben herhalde... hani o da huyumu biliyor, tost makinası aldım geçen.. niye aldın sen kalorili diye tost yapmazsınki bana diyerek gülüyor mesela... Bir ara benim zorumla 10 kilo vermişti şimdi gerisin geri yine aldı, ne kadar ısrar etsemde şu an kilo vermek istemiyor, evlendikten sonra vericem kilolarımı diyerek kandırıyor, böyle olursa ohooo... obezite çift oluruz valla...
İlk zamanlar brokoli, karnıbahar falan yapıyordum sağlıklı beslenelim diye tabi sonraki abur cuburları görmüyordum, sonra o da kalmadı yemeklerimizde de kızartma vs arttı hep ama bak sen şimdiden kilo verelim falan diyormuşsun, bizim hayalimizde beraber mutfağa girmek, pasta, kurabiye falandı yani hayallerimizde bile iş yoktu.
S A ve ekevser bazen gerçekten bişey oluyor ve insanın morali de motivasyonu da bozuluyor. genellikle bu ya regl döneminde yada tartıda eksilmeyen kiloları gördükçe oluyor. S A sen ayağındaki rahatsızlık ve bu aradaki seyahat yüzünden motivasyonunu bozdun sanırım. ekevser senin adet olamaman zaten başlı başına insanı bozan bir süreç....artık emzirmeyi kesmen gerekmez mi?? bir yaştan sonra yeter diyor doktorlar ama???
ben burada özellikle sağolsun hm22 den çok şey öğrendim. örneğin bana karbonhidrat çok kilo yapıyor yani kaloriye bakıyordum ben ama bu yeterli değilmiş ben karbonhidratı azaltınca kesinlikle kilo verdiğimi gördüm ki bu hafta en büyük denememi yapıyorum cumaya kadar sıfır karbonhidrat besleneceğim bakalım ne olacak kahvaltıda bile ekmek yemiyorum. sadece protein sebze meyve
sonucu cuma belli olacak bakalım... birde abur cubur nerdeyse sıfır bu hafta ve birde suyu ölçerek içiyorum en az 3 lt...
yine söylediğiniz gibi insanın kendisini hayal ettiği resim çok önemli. kafada hep o resim olmalı... birde yine dedeiğiniz gibi dar bir kıyafet içine girmek istediğiniz bişey devamlı göz önünde olursa motive ediyor gerçekten....
ama en önemlisi bu bir süreç vazgeçmemek lazım ve mezun olma fikrini de benimsemek.. yani düşünsenize bitecek bir gün gelecek ve artık istediğim kilodayım korumaya çalışıcam diyeceğiz ...
allahım o gün çabuk gelsin
mezunlar sayfasını okumanızı öneririrm beni etkilemişti gerçekten...
Ne mutlu bana işe yaradıysam, meyve sebze bunlarda karbonhidrat biliyorsun değil mi ?
Tabiki ye sakıncası var diye söylemiyorum ama ayarlamayı yaparken buna dikkat edip sırf protein beslendiğini düşünmemen için söyledim.
yarın ve öbür gün şehir dışında olacağım giremeyebilirim bişey olur mu???
Önceden haber verdiğin sürece bir problem olmaz.