kahvaltın ve armut dışında yiyecek bişi göremedim, akşam acıkırsan falan salata ve yoğurt tarzı şeyler tüketmeye bak canım... en azından hafif bir tokluk hissi oluşurO zaman ben bugünkü menümü yazayım bundan sonra ben de kaçamak görürseniz bol bol kızın bana
Kahvaltıda patatesli börek yedim, kahvaltımı biraz geçe bıraktım, bugünkü de bir başka güzel olmuş, o yüzden miktarı biraz kaçtı
Yanında da domates peynir yedim, bir de şekersiz limonata.
Aralarda, 4 fincan kahve ( ders çalıştığım nasıl belli ), 1 bardak ice tea, 1 tane armut.
Akşam yemeyi düşünmüyorum umarım dayanabilirim.
en başta besin değerlerini kaybetmemesi için suyunu süzmemek gerekiyor,özeti şu:Nasıl yenmesi gerekiyormuş ?
Hamilelikte de aslında çok kilo almamak çok sağlıklı çocuk için, özellikle kız çocuklarda annenin yediği tatlılar doğmadan insülin
direnci oluşturuyormuş.
Diyetteyken makarna nasıl pişirilmeli?
Makarnayı haşladığınız suyu tamamen çekecek ve hiç dökmeyecek şekilde ayarlarsanız, çok güzel bir sebze sosu hazırlarsanız ve az yağlı bir yoğurdu sarımsakla yaparsanız ve sadece bir tabak yerseniz, bu makarna şişmanlatmaz. Bu iki makarna arasında farkı anlayıp ne yediğinizi çok iyi bilmeniz gerekir.
her yazıda sebze sosu diyor, oysa biz bol kıyma ve domates soslu yerdik makarnayı