Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HANİ KIZ YEDİKLERİNİ YAZMAMIŞSIN:sm_confused: KIZARKAR DİYE KORKTUNMU YOĞSAM:roflol::roflol::roflol:SELAMLAR İYİ PAZARLAR İNŞ.GÜZEL BİR PAZAR GÜNÜ GEÇİRİRSİNİZ.opuyorumnanaktan
SELAM KIZLAR NASILSINIZ BAKİİMopuyorumnanaktanzemuszemuskaydirigubbakcemile5
DÜNÜN RAPORUNU VERMESEM OLURMU:uhm: BİRAZ ABARTIMDAA:kedi:
MALUM ANKARALI KIZLAR BULUŞTUK, DOĞUM GÜNÜ KUTLADIKkaydirigubbakcemile5 PASTAKAR YEDİİİKcokacimcoook
MAYTAP GELMEDİ BULUŞMAYA, BENİM YANIMA GELDİĞİ GÜN HASTALANMIŞ HATUNakannehir
EEEE O GÜN BENİM ODADA CIBILDAK CIBILDAK OTURDU ZİLLİ:umursamaz:
DEDİM ÜŞÜRSÜN ODA SERİN DİDİM EMME DİNLEMEDİKİ:umursamaz:
DIŞARDAN GELDİĞİ İÇİN ONA SICAK GELDİ ZANNUMCAkaydirigubbakcemile3
ATEŞLİ HATUN NEDE OLSAŞeniz
GELELİM PAZARIN RAPORUNA, BU GÜN ORUCUM KIZLARkaydirigubbakcemile5
AKŞAM TARHANA ÇORBASI YAPACAĞIM, ONUN YANINDA NE YERİM BELLİ DEĞİL:sm_confused:
AMA KAHVALTI YAPABİLİRİM AAA BAK O GÜZEL OLUR VALLAcokacimcoook
YUMURTA HAŞLAYAYIM,
DOMATES,
ZEYTÜÜÜN,
PEYNİİİR SÜÜPPEEERRcokacimcoookkaydirigubbakcemile5
ÖPÜLDÜNÜÜÜÜÜZZZ.....
TEŞEKKÜRLER DOST SEVER ARKADAŞIIIIMopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5ALLAH KABUL ETSİN CANIMIN İÇİ
EVET BİR TÜRLÜ KENDİME GELEMEDİMkafamçokkarıştı KANIMCA BENİM GÖZÜM:1shok:TORPAĞA BAKIYORakannehir
OOOOOO CABİKİM GELMİİİŞ, HOŞ GELMİİİİŞopuyorumnanaktanvereliniortak:1hug:merhabalar millet.nasılsınız..ben çok iyiyim..köydeydim iki gündür.ohh ne iyi geldi vala..ayy birde çok şeker bir kirpi yavrusu buldum.bana poz verdi bol bol resimlerini çektim.hiç kaçmadı..4 tenede yavru kedimis var.onlarda çok tatlılardı.öylee güsel bi hafta sonu geçirdim.enerjik oldum yiniden :))
bayaaa bi misafirlerimiz gelmiş gitmiş.hoşgelmişler..
kızlar hepinizi öpüyorum..kendinize iyi bakın.hoşçakalın.gelecem yine...
MERHABALAR ARKADAŞLAR..NASILSINIZ...
BEN DE İYİYİM DİYİM İYİ OLAYIM DİMİ...
VALLA HAKLISIN KALİMERAMMM,BUNLAR TAM SOPALIK OLDULAR YANİ...kötükedihüso
NE YAPSAK ACEP...
OLMUYOR KIZLAR BÖYLE YA..NERELERDESİNİZ...LÜTFEN HERGÜN MUTLAKA BİR KEREDE OLSA GİRİN VE PAYLAŞIMDA BULUNUN...LÜTFEN...YOKSA ÇIKIŞ KAPISINA YAKLAŞABİLİRSİNİZ,BENDEN SÖYLEMESİ YANİ..:jeyyar: