Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Slm SEKER kizlar

Nasilsiniz bakalim.

Kizlar ya, annem yakinimdan uzaga ta$iniyor 2-3 aya... :umursamaz:

Cok üzgünüm ama belli etmiyorum ona kar$i, yeni evi cok istiyor bizimkiler, bahceli ferah ve annemin akrabalari orada. :bbo:

Bizimkiler cok sevincli cok mutlular, gerci annemde uzuluyor benden uzakla$tigina ama ben teselli ediyorum onu, kiyamiyorum yaa ben balim anneme:kedi:

merhabalarr herkeseeee....bugün pazar tebi daha kismecikler yuk..
bende şööle bi bakayım dedimdi..daha kahvaltımı yapmadım.yapıcam birazdan...sonra ip hoplucam :) dün 100 tene hopladım.

semo üzülme canm ya..sen üzülürsen annen dahada üzülür.hem orda daha rahat ederler.bahçeli ferah evde..çok mu uzakki gidersin arada yanına.

kıslar ben kaçtummmm..hepinize iyi pazarlaaaaaaar kaydirigubbakcemile2

NE HABER KIZLAR

DÜN AKŞAMDAN BERİ KÖTÜ CANIM SIKKINmafoldumben

NEYSE SİZLERİNDE CANINI SIKMAYAYIM.

ŞİMDİ DAHA İYİ SAYILIRIM ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR:Saruboceq:

günaydııın şekerpareleriiiimopuyorumnanaktan,
nasılsınız bakiiim, hepinize hayırlı haftalar canlarımkaydirigubbakcemile5,

ekürüm ne oldu sana:sm_confused: benimle gelemedin dyemi canın sıkkın kıs,
üzülme ben seni götürürüm datlum:1hug:, kıyamam ben san:1hug:a.s.:enbuyukkk:
aaa

GÜNAYDIN KIZLARa.s.

HAFTA SONUM HİÇ İYİ GEÇMEDİ :çok üzgünüm:

SABAH
06:50 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
07:10 3 GÜN KURUSU
07:40 1 KASE MÜSLİ
VEE YARIM LİTRE SU

2 GÜNDÜR DOĞRU DÜRÜST BESLENEMEDİM.
YANİ HİÇ CANIM BİRŞEYLER TÜKETMEK İSTEMEDİ

NEYSE
YAKLAŞIK 1 SAAT SONRA SPOR İÇİN EVDEN ÇIKACAĞIMhihoyyyt (UZUN SÜREDİR GİDEMEDİM ):dance:

EVEETTTT GELELİM HAFTA SONU RAPORUNA,

CUMA GÜNÜ AKŞAM SPOR YAPAMADIM ÇÜNKÜ KIZILCAHAMAMAGİTTİK

AKŞAM YEMEĞİ,

1 KEPCE MISIR ÇORBASI
1 KEPCE ISPANAK
1 KEPCE MAKARNA
1 KASE YOĞURT
2 DİLİM EKMEK

CUMARTESİ SABAH, ÇOK AZ YÜRÜYÜŞ
HAAAA KIZLAR SPOR YAPAMADIM DEDİM AMA EN AZ KERE 6 KAT MERDİVEN İNDİM ÇIKTIM,
2 KAT, 3 KAT İNİP ÇIKTIKLARIMI SAYMIYORUM, ASANSÖR KULLANMADIMkaydirigubbakcemile5:lepi:

CUMARTESİ SABAH,
1 YUMURTA
1 DİLİM PEYNİR
1 DİLİM KAŞAR
3 DLİM SALATALIK
1 DİLİM DOMATES
MİNNACIK VİŞNE REÇELİ
3-4 DİLİM EKMEK

AKŞAM,

EVDE YEMEK YOKTU UFAK ÇAPLI BİR KAHVALTI YAPTIK

PAZAR SABAH,11:00

PEYNİR
DOMATES
SALATALIK
MAYDONOZ DERE OTU
ZEYTİN
3 DİLİM EKMEK

AKŞAM YEMEĞİ

ÇORBA
ISPANAK
YOĞURT

PAZARTESİ SABAH, 45 DAKİKA YÜRÜYÜŞ

EKMEK
MAYDONOZ DERE OTU

ÖĞLENE ÇORBA GETÜRDÜM ONU İÇİCEMcokacimcoook

AKŞAMA BİLMYORUM ALLAH KERİM:sm_confused::uhm: BAKCES ARTIKIN:1rolleyes:

HERKESE KARS'TAN KUCAK DOLU SEVGıLER
nasılsınız bakalım? ben çok iyiyim gerçekten....
ilginç bir şekilde buraya alıştım, onlar da bana alıştı :)
çalışma arkadaşlarımın hepsi çok genç ve çok iyi bir ekip olduk :)
Siz neler yapıyorsunuz? Buraya yazı yazmayı özlemişim ve sizleri de....
Antalya'da eğitime falan gittik geldik...
Öğretmenevinde kalıyorum, biraz annemden ve sevgilimden uzak olmanın verdiği bir sıkıntı var ama onu da yavaş yavaş atlatmaya çalışıyorum...
Artık daha çok girebilirim herhalde kurum yeni binaya taşındı, burada internetimiz de var :)
Ama çeviri yapmaktan başımı kaldıramaz haldeyim...
Ayyy çok uzatmayayım sizler ne yapıyorsunuz?
Bu arada kilomu bimiyorum ama zayıfladığıma eminim çünkü yeni aldığım pantolonlar bile bol gelmeye başladı :)
Hepinizi çoooook öpüyorum
ben yine uğrarım...
Kendinize çok iyi bakın...
Bu arada nam ablacım geldiğimde seni burada görmek çok güzel, moral oldu bana eski birilerini görmek...
Bir de cabik eğer kilo çizelgesindeki kilon şu anki kilonsa çok kızarım sana, biraz gayret tatlım...

HERKESE KARS'TAN KUCAK DOLU SEVGİLER
Öğretmenevinde kalıyorum, biraz annemden ve sevgilimden uzak olmanın verdiği bir sıkıntı var ama onu da yavaş yavaş atlatmaya çalışıyorum...
Artık daha çok girebilirim herhalde kurum yeni binaya taşındı, burada internetimiz de var :)
Bu arada kilomu bimiyorum ama zayıfladığıma eminim çünkü yeni aldığım pantolonlar bile bol gelmeye başladı :)
ben yine uğrarım...
Bu arada nam ablacım geldiğimde seni burada görmek çok güzel, moral oldu bana eski birilerini görmek...
Bir de cabik eğer kilo çizelgesindeki kilon şu anki kilonsa çok kızarım sana, biraz gayret tatlım...
CANIIM SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM:1hug:
ÇALIŞTIĞIN YERİ VE ARKADAŞLARINI SEVMEN ÇOK ÖNEMLİ, BU HARİKA BİRŞEY:1hug:
İNŞALLAH HER ŞEY GÖNLÜNCE OLURa.s BİZİ İHMAL ETME TAKIL ARADA OLURMU, ÖPTÜM SENİ KOCAMANopuyorumnanaktan..

bir de cabik eğer kilo çizelgesindeki kilon şu anki kilonsa çok kızarım sana, biraz gayret tatlım...

amaaniiinn kimler gelmiş..canım hoşgeldin.çok özlettin kendini..oralara alışmana sevindim canm.bana kızmışsın.evet kilom o maalesef..kızmaktada haklısın.hakkettim ben.sendeki azim yok işte..varda bi geliyo bi gidiyo işte..neyse canm yine gel emi.özletme bukadar kendini.öpüyorumm opuyorumnanaktan

kızlar merhabalar.nasılsınız bakalım.
sabah:
normal kahvaltımı yaptım.
100 ip atladım. kaydirigubbakcemile2 .birazdan yine dışarı çıkıcam..iş aramaya kaydirigubbakcemile4

öğle yemeğimi gelince yerim artık ama az önce compass_rosecimden azar yedim :oklava: zaten doydum a.s
şimdik gidiyorum.tekrar görüşmek üzere hoşçakalın..

herkese selamlar..
aranıza yeni katılıyorum. yapmam gerekenler neler?yada bir yerde yazıyorsa okuyayım..
nam teşekkürler canım davetin için..
umarım şu 10 kiloyu kolayca ve sizlerle beraber veririm.. opuyorumnanaktan

ben yine uğrarım...

OOOOOOOOOOOOO:1shok:KİMLERİ GÖRÜYORUM

ABLASININ GÜLÜ GELMİŞ, HAYIRLI UĞURLU OLSUN İŞİN CANIMIN İÇİŞeniz

herkese selamlar..
aranıza yeni katılıyorum. yapmam gerekenler neler?yada bir yerde yazıyorsa okuyayım..

CANIMMMM

HERGÜN YEDİĞİNİ, İÇTİĞİNİ VE YAPTIĞIN EGZERSİZLERİ BURA BİZİMLE PAYLAŞACAKSIN.

3 GÜNDEN FAZLA KK YA GİREMİYECEK GİBİ OLURSAN BENDEN VEYA BERNUŞ DAN İZİN İSTEYİP İZİNLİ SAYILACAKSIN.

BİZ BURADA SADECE YEDİĞİMİZİ-İÇTİĞİMİZİ DEĞİL HEMEN HEMEN HERŞEYİMİZİ PAYLAŞIYORUZ.

HER CUMA SABAH KİLO BİLDİRİMİ YAPIYORUZ. EĞER CUMA GÜNÜ İŞİN VARSA PERŞEMBEDEN BİLDİRECEKSİN.

ARAMIZA HOŞGELDİN CANIMIN İÇİa.s.

BU ARALAR BAZI ARKADAŞLARIMIZIN PC. DE SORUNU VAR O YÜZDEN PAYLAŞIM AZ GİBİ GÖRÜNÜYOR.

İYİ AKŞAMLAR SEVGİLİ TAKIMIMMMMMopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
herkese selamlar..
ARAMIZA HOŞ GELDİN GÜZELİMkaydirigubbakcemile5vereliniortak

ŞİMDİDEN BAŞLARILAR CANIMkaydirigubbakcemile5 BAŞLAMAK BAŞARININ YARISIDIR BENCEkaydirigubbakcemile5,
İNŞALLAH BU PİS YAĞLARDAN KURTULACAĞIZ HEP BİRLİKTEhihoyyythihoyyythihoyyyt

CANIMMMM

HERGÜN YEDİĞİNİ, İÇTİĞİNİ VE YAPTIĞIN EGZERSİZLERİ BURA BİZİMLE PAYLAŞACAKSIN.

3 GÜNDEN FAZLA KK YA GİREMİYECEK GİBİ OLURSAN BENDEN VEYA BERNUŞ DAN İZİN İSTEYİP İZİNLİ SAYILACAKSIN.

BİZ BURADA SADECE YEDİĞİMİZİ-İÇTİĞİMİZİ DEĞİL HEMEN HEMEN HERŞEYİMİZİ PAYLAŞIYORUZ.

HER CUMA SABAH KİLO BİLDİRİMİ YAPIYORUZ. EĞER CUMA GÜNÜ İŞİN VARSA PERŞEMBEDEN BİLDİRECEKSİN.

ARAMIZA HOŞGELDİN CANIMIN İÇİa.s.

BU ARALAR BAZI ARKADAŞLARIMIZIN PC. DE SORUNU VAR O YÜZDEN PAYLAŞIM AZ GİBİ GÖRÜNÜYOR.

EKÜRÜM İYİ AKŞAMLAR NASILSIN BAKALIM BU AKŞAM, İYİMİSİNa.s
ÖPÜYORUM SENİ KOCAMANNN

tamamdır canım.anlaştık kaydirigubbakcemile5
kilo olayımdan kısaca bahsedeyim.58 kilo ile evlendim.2 yılda 75kiloya çıktım.nasıl oldu hiç bilmiyorum :kedi:
sonra hamile kaldım o kiloyla ve 95 le doğum yaptım.ve oğlum 7 ay sadece beni emerek beslendiği için hiç diyet filan yapmadım.ama 92kiloda artık dur demeliydim.bebeğim 9-10 aylıktı ve ben yavaş yavaş başladım.yürüyüş filan derken 17 kilo verdim.çokta çaba sarfettim aslında.şu anda 75 kiloyum ve gerisi gelmiyor bir türlü.umarım sizlerle beraber yağcıklarımdan kurtulurum kaydirigubbakcemile2 oğlum şu anda 1buçuk yaşında fırsat buldukça burdayım artık yerimseniben

GÜAYDIIIN SEVGİLİ TAKIMIMopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

GÜNÜN RAPORUU, AKŞAM 1.30 SAAT SPORhihoyyythihoyyyt

AKŞAM YEMEĞİ,

2 KEPCE ÇORBA
1 DİLİM TAVUK ŞİNİTZEL
1 YEMEK KAŞIĞI PİLAV
BOL SALATA

SABAH;
45 DAKİKA YÜRÜYÜŞ

AZ EKMEK ARASI BOL MAYDONOZ DERE OTU

ÖĞLEN;

DETOKS ÇORBASI YAPTIM KIZLAR ONU YİYCEM, CUMAYA KADAR SABAH AKŞAM
AYNI OLACAK:sm_confused: NASIL OLACAK BİLMİYORUM VALLA:uhm: BANA ŞANS DİLEYİN:a015:

tamamdır canım.anlaştık kaydirigubbakcemile5
kilo olayımdan kısaca bahsedeyim.58 kilo ile evlendim.2 yılda 75kiloya çıktım.nasıl oldu hiç bilmiyorum :kedi:
sonra hamile kaldım o kiloyla ve 95 le doğum yaptım.ve oğlum 7 ay sadece beni emerek beslendiği için hiç diyet filan yapmadım.ama 92kiloda artık dur demeliydim.bebeğim 9-10 aylıktı ve ben yavaş yavaş başladım.yürüyüş filan derken 17 kilo verdim.çokta çaba sarfettim aslında.şu anda 75 kiloyum ve gerisi gelmiyor bir türlü.umarım sizlerle beraber yağcıklarımdan kurtulurum kaydirigubbakcemile2 oğlum şu anda 1buçuk yaşında fırsat buldukça burdayım artık yerimseniben

MERAK ETME CANIM
HEP BERABER BU İŞİN İÇİNDEN ÇIKACAĞIZ ALLAHIN İZNİYLE (TABİ SENDE İSTEMELİSİN) VE ÇUBUK KRAKER OLARAK GEZECEKSİN SALINA SALINA

CANIM
KİLON 75
BOY: BİLGİNİDE ALAYIM KAYITLARIMIZ İÇİNa.s.

CANIM BENİM İNŞALLAH ÇOK ÇOK UZAĞA DEĞİLDİR...BENCE UZAKLIK ÖNEMLİ DEĞİL BİTANEM ÖNEMLİ OLAN YÜREKLER BİR OLSUN...SEN ÜZÜLME...SESİNİ BİLE DUYMAK SANA İLAÇ GİBİ OLUR...opuyorumnanaktan
Slm SEKER kizlar

Nasilsiniz bakalim.

Kizlar ya, annem yakinimdan uzaga ta$iniyor 2-3 aya... :umursamaz:

Cok üzgünüm ama belli etmiyorum ona kar$i, yeni evi cok istiyor bizimkiler, bahceli ferah ve annemin akrabalari orada. :bbo:

Bizimkiler cok sevincli cok mutlular, gerci annemde uzuluyor benden uzakla$tigina ama ben teselli ediyorum onu, kiyamiyorum yaa ben balim anneme:kedi:

CANIMSIN YA..UNUTMAMIŞSIN BİZİ NE GÜZEL...DOSTLUĞUMUZ DAİM OLUR İNŞALLAH...SEVİNDİM SENİN ADINA ORALARAA ALIŞTIĞINI DUYUNCA...İNSAN HER YERE NE ÇABUK ALIŞIYO DEĞİLMİ...BİZLERİ UNUTMAMAYA DEVAM ET CANIM,ARADA BEKLERİZ..opuyorumnanaktan
ben yine uğrarım...

ARAMIZA HOŞGELDİN GÜZELİM...BAŞARILAR DİLİYORUM SANA..İNŞALLAH EN KISA SÜREDE AMA KALICI BİR ŞEKİLDE KİLOLARINDAN KURTULUP ZARİF BİR HATUN OLUCAKSIN...:lepi:.BEBİŞİNİDE ÖPERMİSİN BENİM İÇİN..NE TATLIDIR ŞİMDİ DİMİ..ALLAH ÖMRÜNÜ,BAHTINI GÜZEL YAPSIN...:Saruboceq:
herkese selamlar..

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR...NASILSINIZ...
ALLAH SAĞLIK VERSİN HEPİNİZE...:Saruboceq:

BEN PEK İYİ DEĞİLİM AMA İYİ OLUCAM İNŞALLAH...ALLAH BETERİNDEN KORUSUN TABİ...KENDİNİZE İYİ BAKIN...ALLAHA EMANET OLUN...GÜNÜNÜZ GÜZEL GEÇSİN GÜZEL BAYANLAR..opuyorumnanaktan

Back
X