sağol canım ya valla parçalamak geldi içimden :mymeka:
gidicem canım ya benim gittiğim yer yedi tepe üniversitesi hastanesi özel şirketin anlaşması var diye gittim.gitmez olaydım zaten istanbulda doktor gibi doktor zor bulunuyor.kafamçokkarıştısüt meselesi için prolaktin normal dedi çıktı işin içinden:mymeka:
ahh bacım şu doktor hikayelerimi bir anlatsam oğlumun rahatsızlığında rastladığım doktor adı altında tüccarları kasapları bir duysan sırf izmire gittim doktor için 7 ay orada kaldım oğlum için annemin yanında.250 tl. sadece muayene ücretini veriyorsun eline sonra bakıyorsun gözünün içine acaba bizi kandırıyormu para almak içinmi istiyor bu tetkikleri yoksa gerçekten gereklimi diye. sırf hastane para kazansın diye 3 yaşındaki çocuğu düşünmeden acı veren gereksiz onca şey yaptırdılarki oğluma.eşim zona oldu stresten.bense işte böyle yaralarımı sardım yaşıyorum.
özel hastane iyi diye bişey yokki keşke gerçekten bilsemde tanıdığım olsa buralarda doktor gibi doktor bulsam nerde çalıştığının önemi yok.senağlamaözelin dışı göreni yakıyor içi benisenağlama
kötükedihüso özel hastanede ne bilim okadar parayı alıyolar (devlet hastanelerinde de öle olması gerekir ama nerde) daha bi titiz olmaları gerekirken onlarda sallıyo demekki işte. Olan yine hastalara oluyor. of valla ya. Allah hastanelere doktorlara düşürmesin ama onlarsızda bırakmasın :1no2:
hıı anladım, deneme sürecindeydim şimdide cuma başlangıç kilomu söyleyip yarışa katılmış oluyorum.
anladım
fenada olmadı benim için alışma süreci oldu ilk bir hafta.
bu arada doktorla ilgili yazdıklarını okudumda gerçekten çok sinir bozucu ya bide özellikle hani hastayız bir medet umarak gidiyoruz dalga geçiliyor gibi konuşuluyor ya bir yudum suda boğasım geliyor öyle doktorları.
benimde başıma geldi bu yüzden çok hassasım bu konuya;
bende işitme güçlüğü var kulağım kesintisiz çınlıyor konuşmaları ayırt edemiyorum sesli ortamlarda ve başıma ağrılar giriyor artık o çınlama sesinden. bir işitme testi yaptırıyor tamam birşeyin yok diyo. ya diyorum ben sağır değilim tabi duyuyorum ama çınlıyor gerçekte heryer sizin ölçüm odanız gibi sessiz sedasız değil ki kulağımdaki çınlamada olunca sesleri konuşmaları ayırt edemiyorum
ama nerdee aynen seninki gibi takmış bi testlere sonuca bakıyor bişi yok...bizde psikopatız hastalık hastasıyızya uydurup duruyoz sanki.
maalesef ben kulağımdaki sorundan kurtulamadım 3senedir çekiyorum inşallah en kısa zamanda iyi olursun.
İnşallah sorunundan kurtulursun en kısa zamanda Allahın izniyle. =((
günaydın arkadaşlar ben dün yediklerimi paylaşıcam sizinle ama biraz kaçırdım akşam arkadaşım geldi bana kalmaya e tabi güzel yemekler yaptım ona tabi bende yedim bi güzel
sabah k-fleks
ara 1 muz
öğle yoğurt çorbası birkaç dilim domates
ara bir paket bisküvi (bari bikaçtane ye demi ama yok paketi bitirdim resmen)
akşam
bezelye yemeği+pilav ve bol yeşil salata bir dilim ekmek
ara 1 fincan ıhlamur ve biraz çekirdek
yine söylüyorum bu hafta kendimden fazla umutlu değilim kızlar bakalım yarın ne olucak eyvahedigeldismile
Afiyet olsun şeker =)) Dün bende kaçırdım. Bu hafta bende pek umutlu değilim kendimden =((