yaa ayrıca hala gruba alınmadımmı ben?senağlama senağlama
tatlım paylaşımlarına devam et bu hafta listeye ekliyeceğim seni oldumu canım üzülme artıkınŞeniz
ya bişey sorcam? ben hala gruba alınmadımmı? senağlama :çok üzgünüm:lütfen birisi bana bilgi versin noluuur! :çok üzgünüm:
1 hafta oldu ben başlayalı ama sanırım hala kayıt edilmemişim!
lütfeeen bende artık kilo bildirimlerimi yapıp 1. olmak istyormmm!senağlama senağlama
o zaman bu hafta sıkı tut kendini bu hafta birinci sen olacaksın öylemi hadi bakalım.kaydirigubbakcemile5
pırlantayla prenses de buradaymış yeni farkettim.
nasılsınız kızlar?
pırlantacım söz elbisen nasıl? ne rek nasıl model merak ettim. ama üstünde çok güzel duracağına eminim.
benim yeni yeni mi oldu yoksa kendime aynada çok baktığım için mi dikkatimi çekmeye başladı bilemiyorum ama kalçamda ve kalçayla bacağın birleştiği yerde selülitler çok fazla görünüyor. önceden bacağımın üst tarafındada sadece sıkınca belli olurdu, kalçadada az belli olurdu portakal kabukları ama şimdi gözüme batıyor.eşimde farketti selülitmi oldu sende diyor.
avondan selilik görünümünü düzgünleştirici krem aldım. inşallah işe yarar.
canım lahana yağı sür streçle sar yürüyüş yaparken benim iğrenç selülitlerim geçen sene kayboldu.inanılmazdı. ama öyle az buz değil sıkıncada belli olanlardan değil resmen normal durduğumda portakal görünümü halt etmiş taşlı çakıllı tarla gibiydi.ablam yazın inanamadı gördüğünde hemen lahana yağı alıp götürdü yanında.ama bu sene 15 kilo eklenince geri geldi ama denenmiştir sende dene banada dua etmeyi unutma oldumu canım.
Son düzenleme: