kolay gelsin canım sana bu durumları iyi bilirim banada ev temizliği ıyyy ama en güzeli hareket etmek iyi tarafıda bu
evet en güzeli o kaydirigubbakcemile2
Kızlar benim cuma cumartesi ve pazar acayip kaçamaklarla geçti. zaten takmadım herşey yedim özellikle çikolata. bu hafta kilo aldım ama olsun napalım en mutlu günümdü. üzülmicem kilo aldım diye.
Bildiğiniz üzere istemem sözüm vardı cumartesi günü. Allahın izniyle çok güzel geçti. Hayatımın en güzel günlerindendi. Dayısı istedikten sonra Babam aşkıma sordu kızıma bakabilicenmi diye. Aşkımda bakıcam Allahın izniyle dedi. Peki seviyomusun dedi. Aşkımda istiyorum dedi. Hayırlı olsun dediler. Pasta kestik. İkramlarda bulunduk. O gün heycandan pek bişi yemedim. Ama sonrasında çok açtım baya yedim gece yarısı. =) Allah herkese nasip etsin tüm bekarlara. Herşey mükemmeldi. Resimler akşam çıkıcak yollucaklar. Yarın inşallah eklicem burayada. Beni bi görün bakalım =))
canım tebrik ederim olsun olur böyle zamanlarda kaçamaklar tatlı şeyler bunlar benimde kendi sözüm geldi aklıma ama heyecandan hayal meyal hatırlıyorum yaşananları
bizimkiler ankarada oturuyor ama köyümüz doğrusu eşimin köyü çorumda. ay banada bir garip geliyor. ben karadenizliyim. bizim köy yemeyi mısır ekmeği, turşu kavurma sebze meyve falan.evler dağınık..herrr yer ağaç.
oradada heryer tarla düzlük, yiyecekler yufka ekmek, bulgur falan bakliyat.evler köy toplu toplu hepsi bir arada.
benim baba tarafımda ankaralı canım ama ben seviyorum oraları eve hiç yeşillik yok heryer dümdüz hatta bi köyden diğer köy gözükür o derece yani ama yufka ekmekleri süperdir bide içine köy peyniri çökelek derler onu sarıp yiyiceksin oooohhh mis gibi valla canım çekti