selam bacular nassınız görüşmeyeli?
valla kusura bakmayın giremedinm hafta sonu.cumartesi eşimin işyerinin pikniği vardı oraya gitmek zorunda kaldık. zorunda kaldık diyorum çünkü hava kapalı ve ara ara yağmurluydu.
ama yinede eğlendik.bide havalar güzel olsa süper olurdu.
cumartesiyi atlıyorum kaçamak günüm yazmıyorum. ne yedim ne içtim
,bugün sabah 8;30 da kalktım ilaçlarım sonra kahvaltı.
kahvaltıda karar verdim ekmek yok çünkü şiştikçe şiştim cumartesi çok ekmek yedim çünkü.senağlamacumartesi sabah 72.8 gelirken bu sabah 74 geldim tartıda ALLAhım çildıriciğim.
sabah kahvaltım.
bana bakan fırından yeni çıkmış sıcacık ekmek ve mis gibi simite baka bakaaa
1 haşlanmış yumurta +domates+salatalık+3 ceviz ballı (malum gün yaklaşıyorda) +ve 1 kibrit kutusu kadar peynir.
sonra ortalığı toparladıktan sonra sanırım şekerim düştü gözümü açamıyorum deseler yangın var kalkcak halim yoktu.uyumuşum kaltığımda 13 olmuştu saat.
sonra bizimkilere fırında köfte ve patates yaptım bende yedim öğle yemeği niyetine
oda şöyle 3 köfte fırında kızarmış +1 avuç kadar fırında kızarmış patates ve 1 bardak taze sıktığım elma portakal havuç üçlemesinden meyva suyu.
annemle 15 de dışarı çıktım .canavarı bobişiyle başbaşa bırakıp anne kız mağaza gezdik yürüdük 3 km felan.
ama dondurma yedim annemde yesin diye bensiz yemez sevdiğinide biliyorum.:kedi:
eve geldiğimizde saat 19.30 olmuştu.
ALLAH tan çıkmadan hazırlayıp dolaba koyduğum tavuğu gelmeden eşime telefon açıp ocağa koydurmuştum geldiğimde pişmişti.
ama hazırlıyana kadar dayanamadım parmak gibi ince uzun 2 çikolata yedim.
hemen yanına salata yaptım
böylelikle akşam yemeğim
sıfır yağla pişmiş derisiz sarımsaklı kekikli ve salçalı özel tarifim. hem yağsız hem süper oluyor.
yanında yoğurtlu sarımsaklı kabak havuç salatası.
çok acıkmışım 2 dilim kepek ekmeği yedim ama üzerine acı biber salçası sürdüm.
sonra 2 çay ve 1 avuç antep fıstığı kolesterol düşürüyormuş.
akşam kısmı çok oldu sanırım:kedi:
valla kusura bakmayın giremedinm hafta sonu.cumartesi eşimin işyerinin pikniği vardı oraya gitmek zorunda kaldık. zorunda kaldık diyorum çünkü hava kapalı ve ara ara yağmurluydu.
ama yinede eğlendik.bide havalar güzel olsa süper olurdu.
cumartesiyi atlıyorum kaçamak günüm yazmıyorum. ne yedim ne içtim
,bugün sabah 8;30 da kalktım ilaçlarım sonra kahvaltı.
kahvaltıda karar verdim ekmek yok çünkü şiştikçe şiştim cumartesi çok ekmek yedim çünkü.senağlamacumartesi sabah 72.8 gelirken bu sabah 74 geldim tartıda ALLAhım çildıriciğim.
sabah kahvaltım.
bana bakan fırından yeni çıkmış sıcacık ekmek ve mis gibi simite baka bakaaa
1 haşlanmış yumurta +domates+salatalık+3 ceviz ballı (malum gün yaklaşıyorda) +ve 1 kibrit kutusu kadar peynir.
sonra ortalığı toparladıktan sonra sanırım şekerim düştü gözümü açamıyorum deseler yangın var kalkcak halim yoktu.uyumuşum kaltığımda 13 olmuştu saat.
sonra bizimkilere fırında köfte ve patates yaptım bende yedim öğle yemeği niyetine
oda şöyle 3 köfte fırında kızarmış +1 avuç kadar fırında kızarmış patates ve 1 bardak taze sıktığım elma portakal havuç üçlemesinden meyva suyu.
annemle 15 de dışarı çıktım .canavarı bobişiyle başbaşa bırakıp anne kız mağaza gezdik yürüdük 3 km felan.
ama dondurma yedim annemde yesin diye bensiz yemez sevdiğinide biliyorum.:kedi:
eve geldiğimizde saat 19.30 olmuştu.
ALLAH tan çıkmadan hazırlayıp dolaba koyduğum tavuğu gelmeden eşime telefon açıp ocağa koydurmuştum geldiğimde pişmişti.
ama hazırlıyana kadar dayanamadım parmak gibi ince uzun 2 çikolata yedim.
hemen yanına salata yaptım
böylelikle akşam yemeğim
sıfır yağla pişmiş derisiz sarımsaklı kekikli ve salçalı özel tarifim. hem yağsız hem süper oluyor.
yanında yoğurtlu sarımsaklı kabak havuç salatası.
çok acıkmışım 2 dilim kepek ekmeği yedim ama üzerine acı biber salçası sürdüm.
sonra 2 çay ve 1 avuç antep fıstığı kolesterol düşürüyormuş.
akşam kısmı çok oldu sanırım:kedi:
Son düzenleme: