canım benim sağol inşallah bu hafta verebilirim benim duygusal açlığım var mutsuzum çünkü bi anda oturup 1 paket çikolotayaı yerim canım istemeden hemde artık bıktım kendime bakacam başka yolu yok herkesin kendine göre problemleri var eminim yanlız değilim zayıf olmak istiyorum belki bunu becerebilirim dediğin gibi yememi artıracam tabii ara öğün olarark sebze yemeği düşünüyorum![]()
doğru diyorsun arkadaşım var herkesin bir sorunu var. ama şöyle düşün ışığı kapatıp yatağa yattığında hertaraf zifiri karanlık oluyor sonra uyumazsan hemen, yavaş yavaş eşyaların şeklini görebiliyorsun sonrada pencereden perdenin aralıklarından içeri sızan ışığı farkediyorsun ve zaten biliyorsun gündüze kavuşmayan hiç biir gece yok. şu an belkide ilk ışığın kapandığı zamanki karanlık bir durumdasın ama perdelerini tamamen kapatma emin ol aralardan sızan ışığı göreceksin. seni mutlu edecek şeyler yap. mutluluğu sadece tek şeyde arama, umudunu mutluğunu başkalarına bağlama umudu da mutluluğuda kendinde ara kendinle barış öncelikle. gülümse herşeyden öte gülmek için sebep arama