Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yolculuk guzeldi 2 cocukla biraz perisandi halim ama mutlu son anneanneye kavustular :))
Ay yok ben annemden ayrilamam tatildeyken zaten garibim gun sayiyo digerlerinin umrunda degil ki nazli gelmis yada gelmemis selam verip 2 hos bes yapip cekiliyorlar annem elim ayagim oluyo hasretini gideriyo bizle kiyamam :)
Neyse kizlar oruc bitti sayilir simdide bayram telasi basladi temizligi şusu busu
Mubarek ay guzeldir helede turkiyede birbaska guzel.![]()
Gündüz yemek dışında bile temixliği xor yapıyorum. Yemekte kendimk kaybediyorum. O kadar acıkıyorum ki inanamassın. 3 - 4 çeşit yemek yapıyorum gözüm doymuyor.
O konuya girmeyim diyordum ama gercekten cok uzuldum bizde 28 ine alicaktik biletimizi karar degistirdik sonra.Hakkimizda hayirlisi olsun. Terorede lanet olsun!Aynen tabi şu dünkü olay olmasa daha iyi olurdu mübarek günde onlarda insanın ailenin canını yaktılar Rabbim ıslah eylesin korusun herkesi inş
Yolculuk guzeldi 2 cocukla biraz perisandi halim ama mutlu son anneanneye kavustular :))
Ay yok ben annemden ayrilamam tatildeyken zaten garibim gun sayiyo digerlerinin umrunda degil ki nazli gelmis yada gelmemis selam verip 2 hos bes yapip cekiliyorlar annem elim ayagim oluyo hasretini gideriyo bizle kiyamam :)
Neyse kizlar oruc bitti sayilir simdide bayram telasi basladi temizligi şusu busu
Mubarek ay guzeldir helede turkiyede birbaska guzel.![]()
Aynen tabi şu dünkü olay olmasa daha iyi olurdu mübarek günde onlarda insanın ailenin canını yaktılar Rabbim ıslah eylesin korusun herkesi inş
Ben çok acıkmıyorum öyle ama masayı donatıyorumne var dolapta lu ney bu ney diye diye bir sürü şey koyuyorum masaya
O konuya girmeyim diyordum ama gercekten cok uzuldum bizde 28 ine alicaktik biletimizi karar degistirdik sonra.Hakkimizda hayirlisi olsun. Terorede lanet olsun!
kızlar hepinize şimdiden iyi bayramlar diliyorum. kaptanımZerosima ben bir hafta yurtdışında olacağım. hatta şimdi uçaktayım kalkmadan yazayım dedim :) kendinize iyi bakın.
kızlar ben de tatile çıkıyorum nasıl yapsak acaba ne yiyip içtiğimi yazarım ama tartı işini nasıl halledeceğiz
@Elvedapastalar kesin donus aklimizda surekli ama simdilik uzak![]()
kızlar hepinize şimdiden iyi bayramlar diliyorum. kaptanımZerosima ben bir hafta yurtdışında olacağım. hatta şimdi uçaktayım kalkmadan yazayım dedim :) kendinize iyi bakın.
@Elvedapastalar kesin donus aklimizda surekli ama simdilik uzak![]()
Tabi cnm ama işte eş izin vermeyince öyle oluyordu