• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Neyse kizlar oruc bitti sayilir simdide bayram telasi basladi temizligi şusu busu :temizlik:

Mubarek ay guzeldir helede turkiyede birbaska guzel. En Büyük TÜRKİYE

Neyse kizlar oruc bitti sayilir simdide bayram telasi basladi temizligi şusu busu :temizlik:

Ay yok ben annemden ayrilamam tatildeyken zaten garibim gun sayiyo digerlerinin umrunda degil ki nazli gelmis yada gelmemis selam verip 2 hos bes yapip cekiliyorlar annem elim ayagim oluyo hasretini gideriyo bizle kiyamam :)

Tabi cnm ama işte eş izin vermeyince öyle oluyordu

Aynen tabi şu dünkü olay olmasa daha iyi olurdu mübarek günde onlarda insanın ailenin canını yaktılar Rabbim ıslah eylesin korusun herkesi inş

Gündüz yemek dışında bile temixliği xor yapıyorum. Yemekte kendimk kaybediyorum. O kadar acıkıyorum ki inanamassın. 3 - 4 çeşit yemek yapıyorum gözüm doymuyor.

Ben çok acıkmıyorum öyle ama masayı donatıyorum :D ne var dolapta lu ney bu ney diye diye bir sürü şey koyuyorum masaya

Aynen tabi şu dünkü olay olmasa daha iyi olurdu mübarek günde onlarda insanın ailenin canını yaktılar Rabbim ıslah eylesin korusun herkesi inş
O konuya girmeyim diyordum ama gercekten cok uzuldum bizde 28 ine alicaktik biletimizi karar degistirdik sonra.Hakkimizda hayirlisi olsun. Terorede lanet olsun!

Yolculuk guzeldi 2 cocukla biraz perisandi halim ama mutlu son anneanneye kavustular :))

Olsun hepsinin tadı ayrı. Anneciğine kavuşunca unutuldu.

Ay yok ben annemden ayrilamam tatildeyken zaten garibim gun sayiyo digerlerinin umrunda degil ki nazli gelmis yada gelmemis selam verip 2 hos bes yapip cekiliyorlar annem elim ayagim oluyo hasretini gideriyo bizle kiyamam :)

Anne dışında herkes yalan.
Annenin sevgisi ilgisi başka.
Kesin dönüş yapmayı düşünmüyormusunuz nazlı.

Memlekette oruç daha anlamlı tabi.
Ama bayram öncesi sanki evler çöp ev gibi drli gibi temizliğimiz yokmu. Kendimizr hiç acımıyoruz.
Yürk kadınların gelenrkse temizlik haftası baßladı. Hafi kolay gelsin.

Ay canım çok uzücü. İnsan dışarı çıkmaya korkuyor. Bu kadar cana yazık. Pisi pisinr ölüm.

Ben çok acıkmıyorum öyle ama masayı donatıyorum :KK70: ne var dolapta lu ney bu ney diye diye bir sürü şey koyuyorum masaya

Ben ćok acıkıyorum. Ara öğün arıyorum.

kızlar hepinize şimdiden iyi bayramlar diliyorum. kaptanım Zerosima Zerosima ben bir hafta yurtdışında olacağım. hatta şimdi uçaktayım kalkmadan yazayım dedim :) kendinize iyi bakın.

O konuya girmeyim diyordum ama gercekten cok uzuldum bizde 28 ine alicaktik biletimizi karar degistirdik sonra.Hakkimizda hayirlisi olsun. Terorede lanet olsun!

Verilmiş sadakanız varmış belki de canım hamde dış hatlarda oldu Rabbim korusun cümlemizi :(

Günaydın kızlar tartı öncesi son gün oruç tutanlar içinde tartı günü hadi inş güzel sonuçlar bekliyorum

kızlar ben de tatile çıkıyorum nasıl yapsak acaba ne yiyip içtiğimi yazarım ama tartı işini nasıl halledeceğiz

Allah şu mübarek günde onca insanin canını yakanların canini en yakın sürede yaksın inş ölenlerede rahmet etsin kalanlara sabır dayanma gücü versin

Back
X