• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selamlar bende Gebelik magduruyum 73 ile hamile kaldım 87 ile doğuma gittim bebişim 15 günlük 84 kiloyum emzirirken çok fena iştahım açılıyor kontrol etmem lazım yoksa 90 Kilo olcam bu gidişle Allah korusun

Buralardayım valla yardımcı kaptaniçem takılıyorum ne yapayım :) Sen nasılsın geçmiş bayramın kutlu olsun ellerinden öperim :KK19:
:) canım benim bende gözlerinden öperim
valla ben çok iyiyim iki ay izinliyim gezip içip yatacam, arabada nasip oldu şükür onun heyecanı var iki gündür 1ay gibi bi zamanda tam öğrenip yolların tozunu attırmak istiyorum :)

Selamlar bende Gebelik magduruyum 73 ile hamile kaldım 87 ile doğuma gittim bebişim 15 günlük 84 kiloyum emzirirken çok fena iştahım açılıyor kontrol etmem lazım yoksa 90 Kilo olcam bu gidişle Allah korusun
canım hoşgeldin daha çok küçükmüş yavru Rabbim bağışlasın, diyet degıl de sağlıklı düzenli beslenerek kilo vermeye çalış 6aylık olana kadar yavru çok kısma kendini :)

canım hoşgeldin daha çok küçükmüş yavru Rabbim bağışlasın, diyet degıl de sağlıklı düzenli beslenerek kilo vermeye çalış 6aylık olana kadar yavru çok kısma kendini :)
İşte biraz karbonhidrat tan kaçınmaya çalıştım dün o şekilde yapıcam sağlıklı beslenmeye çalışarak bebiş ufak korkuyorum sütüm azalır diye

Hoşgeldin cnm emzirdiğin için çok rahat kilo verirsin zaten burda emziren arkadaşlarımız 1-2 ay içerisinde yaklaşık 20 kg vermiş olan bile var önemli olan sağlıklı ve dengeli beslenmek ve spor :)

:) canım benim bende gözlerinden öperim
valla ben çok iyiyim iki ay izinliyim gezip içip yatacam, arabada nasip oldu şükür onun heyecanı var iki gündür 1ay gibi bi zamanda tam öğrenip yolların tozunu attırmak istiyorum :)

Oo hayırlı olsun darısı bana :) gez valla hak ettin o marketin sorumluluğu kalksın üstünden biraz :)

taşmı geldi ne:) ne desen haklısın ama ramazan da hiç diyet moduna giremedim ama tekrar başladım inşallah buradayım artık

Kız valla hiç giren yok ama :) tek başıma gelip gidiyorum kendi kendime konuşuyorum hissediyorum :D

Hadi bakalım marş marş su şişem Elimde geziyorum bende 3 litreyi aşıyorum sezeryan oldum ben şimdilik pek spor yapamam galiba ama şu bi iki ay geçsin mekik e filan başlarım göbüşüm için

Hadi bakalım marş marş su şişem Elimde geziyorum bende 3 litreyi aşıyorum sezeryan oldum ben şimdilik pek spor yapamam galiba ama şu bi iki ay geçsin mekik e filan başlarım göbüşüm için

Hosgeldin canim ben suan izindeyim. Ama emzirerek baya guzel kilo verdim. Bol bol su ic abur cuburu cikart hayatindan ekmegide azalt verirsin canim emzirmek cok etkili

Kizlar cok ozledim diyeti duzenli hayati cok sevmisim meger :KK68: evime doniym aldiklarimi vericem hemen :KK14:

Su elinde olunca içiliyor cidden de yoksa akla gelmiyor

Back
X