Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zerom nerelerdesin iyisindir inşallah :)
Zerosima yeni üye almaya başlayalım mı ne dersin
:) canım benim bende gözlerinden öperimBuralardayım valla yardımcı kaptaniçem takılıyorum ne yapayım :) Sen nasılsın geçmiş bayramın kutlu olsun ellerinden öperim![]()
taşmı geldi ne:) ne desen haklısın ama ramazan da hiç diyet moduna giremedim ama tekrar başladım inşallah buradayım artıkValla grupta aktif olacaksanız alalım gelen kaçıyor sonra![]()
canım hoşgeldin daha çok küçükmüş yavru Rabbim bağışlasın, diyet degıl de sağlıklı düzenli beslenerek kilo vermeye çalış 6aylık olana kadar yavru çok kısma kendini :)Selamlar bende Gebelik magduruyum 73 ile hamile kaldım 87 ile doğuma gittim bebişim 15 günlük 84 kiloyum emzirirken çok fena iştahım açılıyor kontrol etmem lazım yoksa 90 Kilo olcam bu gidişle Allah korusun
İşte biraz karbonhidrat tan kaçınmaya çalıştım dün o şekilde yapıcam sağlıklı beslenmeye çalışarak bebiş ufak korkuyorum sütüm azalır diyecanım hoşgeldin daha çok küçükmüş yavru Rabbim bağışlasın, diyet degıl de sağlıklı düzenli beslenerek kilo vermeye çalış 6aylık olana kadar yavru çok kısma kendini :)
Selamlar bende Gebelik magduruyum 73 ile hamile kaldım 87 ile doğuma gittim bebişim 15 günlük 84 kiloyum emzirirken çok fena iştahım açılıyor kontrol etmem lazım yoksa 90 Kilo olcam bu gidişle Allah korusun
:) canım benim bende gözlerinden öperim
valla ben çok iyiyim iki ay izinliyim gezip içip yatacam, arabada nasip oldu şükür onun heyecanı var iki gündür 1ay gibi bi zamanda tam öğrenip yolların tozunu attırmak istiyorum :)
taşmı geldi ne:) ne desen haklısın ama ramazan da hiç diyet moduna giremedim ama tekrar başladım inşallah buradayım artık
İşte biraz karbonhidrat tan kaçınmaya çalıştım dün o şekilde yapıcam sağlıklı beslenmeye çalışarak bebiş ufak korkuyorum sütüm azalır diye
Canimm ben firsat buldukca bakmaya calisiyorum nasilsiniz ne var ne yokGünaydın kızlar hadi ama kimsecikleri göremiyorum buralarda @Elvedapastalarhumayun
ecemavi
kelebekolacam izinli olan arkadaşlar sizde arada ses verin şenlensin grup
sahgull T tudeel @NzLi
Fitt_anne hadin bakalım ramazan sonrası bayram sonrası kilolardan kurtulalım artık :)
Hadi bakalım marş marş su şişem Elimde geziyorum bende 3 litreyi aşıyorum sezeryan oldum ben şimdilik pek spor yapamam galiba ama şu bi iki ay geçsin mekik e filan başlarım göbüşüm için
Hadi bakalım marş marş su şişem Elimde geziyorum bende 3 litreyi aşıyorum sezeryan oldum ben şimdilik pek spor yapamam galiba ama şu bi iki ay geçsin mekik e filan başlarım göbüşüm için
Canimm ben firsat buldukca bakmaya calisiyorum nasilsiniz ne var ne yok
Kizlar cok ozledim diyeti duzenli hayati cok sevmisim megerevime doniym aldiklarimi vericem hemen
![]()