• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Peki su meyve suları taze sıkılmış mı olması gerekir acaba burda öyle bir imkanım yok benim ne tavsiye edersiniz meyvenin kendisini yiyip üstüne bol su mu icsem:)

Zaten ara öğün çok içilmiyor hazır meyve suyu içebilirsin bence

ben artık gözle görülür sonuçlar da istiyorum ben yazın başında 72 kiloydum yanı 4 kilo verdim arada ama vücudumda hiç bir değişiklik görmüyorum kaç kilo vermem gerekiyor bu farkı hissetmem için çünkü motivasyona ihtiyacım var hadi güzel güzel besleniyorum şuana kadar belki iki kere beyaz ekmek yedim ,nutella hiç yemiyorum falan fistan bir sürü şeyi kestim ama yiyecek bir sürü de sağlıklı şey buldum aç kalmıyorum hiç ama sıkılıyorum sanki yavaştan :110:kilo dan çok vücut ölçülerim önemli benim için ama göremiyorum hiç bişey .
Ölçtük m
Hadi bakalım dayanabilirsen :)
merhaba bugün sabah bol bol su kahve arada ayran
Oglen sebze corbasi yagsiz ayran bol bol su arada yesil cay
Akşam semizotlu yogurt su
Sütlü kahve içip günü tamamlayacagim
1. Gün bitti fenavsayilmazdi ne kadar dayanirim bakalim

evet iki hafta önceyle sadece 3 cm belim inceldi bir de ben gözle görülür bir farktan bahsediyorum kıafetleri giyerken falan hissedebileceğim

evet iki hafta önceyle sadece 3 cm belim inceldi bir de ben gözle görülür bir farktan bahsediyorum kıafetleri giyerken falan hissedebileceğim
O belirginlik gerçekten 10 kg da falan anlasiliyo....Bak ben 100 u geckindim şimdi 92 tüm inanirmisin aynı kıyafetleri giyiyorum sadece biraz daha dökümlü duruyor.oysa 11-12 kilo verdim az mi ama çok göstermiyor ışte hatta kilo vermissin demiyorlar bile bazen moralim bozuluyor benimde

Ölçtük m

merhaba bugün sabah bol bol su kahve arada ayran
Oglen sebze corbasi yagsiz ayran bol bol su arada yesil cay
Akşam semizotlu yogurt su
Sütlü kahve içip günü tamamlayacagim
1. Gün bitti fenavsayilmazdi ne kadar dayanirim bakalim

Erken yatarsan dayanıyorsun :D Ben en geç 10da uyumuş oluyordumm

O belirginlik gerçekten 10 kg da falan anlasiliyo....Bak ben 100 u geckindim şimdi 92 tüm inanirmisin aynı kıyafetleri giyiyorum sadece biraz daha dökümlü duruyor.oysa 11-12 kilo verdim az mi ama çok göstermiyor ışte hatta kilo vermissin demiyorlar bile bazen moralim bozuluyor benimde

Demek ki vücut ve vereceğin kilo ile alakası var ben 6-7 kg verdikten sonra herkes söylemeye başladı çünkü bana

Günaydınn kızlar hadi kalkın bir bardak aç karnına yeşil çay için çok iyi geliyormuş ben içiyorum şu an :)

E esrayazar aynen katılıyorumm. kittenlove kittenlove benim mesela 60 ile 69 kilo arasındaki farkım biraz yüzümden anlaşılır gıdı felan gider o kadar. Az da kıyafetler dökümlüleşir. 4-5 kiloyla fark anlaşılması zor oluyor. Farkı görmek için sabırlı olmalıyız. :D

Selam kızlar bugün sabah bol bol su ve kahve
Oglen yagsiz sebze corbasi ayran
Akşam salatalikli yogurt
aralarda yesil cay sutlukahve
ayran
800 kulac
bugünkü menum böyle sanırım yarın eski düzene geçeceğim

Demek ki vücut ve vereceğin kilo ile alakası var ben 6-7 kg verdikten sonra herkes söylemeye başladı çünkü bana
Ben armut tipindeyim basenlerim oldukca genis belim ince yuzum kucuk basenler gercekten cok zor inceliyor belki de o yuzden gostermiyorum.ama jedefime ulastigimda oncesi sonrasi fotolarimi gonderecegim :)

Merhaba kizlar iki gundur hastaliktan yerimden kalkamadim o yuzden yediklerimi de takip edemedigim icin yazamadm bugun daha iyiyim cok sukur Devam edicem eski beslenme sekline hastayken herseyi hazir yedim bi de mideme dokundu alismis saglikli beslenmeye . Bu arada yaz yaz ne hastasi derseniz bildiginiz soguk alginligi kafami kaldiramiyodum. Terzi kendi sokugunu dikemez derler ama ben yaptim tedavimi kalktim ayaga :)

E esrayazar aynen katılıyorumm. kittenlove kittenlove benim mesela 60 ile 69 kilo arasındaki farkım biraz yüzümden anlaşılır gıdı felan gider o kadar. Az da kıyafetler dökümlüleşir. 4-5 kiloyla fark anlaşılması zor oluyor. Farkı görmek için sabırlı olmalıyız. :KK70:
Benim de yuz kuculde aynen yanaklarimda ki cokukler gelmeye basladi ama anlamadigim diyete baslamadan once iki kilo vermistim o arada arkadaslarim oha kac kilo verdin falan demislerdi onlar oyle deyice tartiya cikip kilo verdigimi anlamistim zaten simdi diyet yapip kilo veriyorum kisme bisey demiyo anlamadim

Ben armut tipindeyim basenlerim oldukca genis belim ince yuzum kucuk basenler gercekten cok zor inceliyor belki de o yuzden gostermiyorum.ama jedefime ulastigimda oncesi sonrasi fotolarimi gonderecegim :)

Gönder bakalım tabi ben paylaşmıştım gördün mü sen :)

Merhaba kizlar iki gundur hastaliktan yerimden kalkamadim o yuzden yediklerimi de takip edemedigim icin yazamadm bugun daha iyiyim cok sukur Devam edicem eski beslenme sekline hastayken herseyi hazir yedim bi de mideme dokundu alismis saglikli beslenmeye . Bu arada yaz yaz ne hastasi derseniz bildiginiz soguk alginligi kafami kaldiramiyodum. Terzi kendi sokugunu dikemez derler ama ben yaptim tedavimi kalktim ayaga :)

Geçmiş olsun cnm

Benim de yuz kuculde aynen yanaklarimda ki cokukler gelmeye basladi ama anlamadigim diyete baslamadan once iki kilo vermistim o arada arkadaslarim oha kac kilo verdin falan demislerdi onlar oyle deyice tartiya cikip kilo verdigimi anlamistim zaten simdi diyet yapip kilo veriyorum kisme bisey demiyo anlamadim

Boşver demesinler nazar değiyor :D Cidden öyle ama bana her söyledikleri hafta ben kilo veremiyordum

kittenlove kittenlove sık sık görüyorlarsa anlamamaları normal. Ama iyi bir kilo verdiğinde bayadır görmeyen insanlar çok şaşıracak.

Aynen bak bu doğru ben mezun olduğum kiloya nazaran biraz aldım ama ona rağmen çoktandır görmeyip mağazaya gelen müşteriler sen nasıl zayıflamışsın diyor

Hatta bazısı tanımıyor sen önceki kız mısın değiştin mi diyorlar :D

Back
X