• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hoşbuldum canım aynen o sabah poğaça olayına acilen bir çözüm bulucam yürüyüşede işe gidip gelirken başlıcam inşallah bu sefer olacakkkkk sayenizde :KK55:
Canim sende benim gibi clsiyorsun masabasi. Ben sabah kalkinca kendime yumurta hasliyorm. Saklama kabim var. Icine peynir maydonoz salatalik zeytin koyuyorm.yumurtami baska bsye koyuyorm kokmasin die. Sabah ofise gelince cayla yiyorm hepsini. Hem pogaca yememis oluyorm.cunku ben yiyordum sabahlari seni anliyorm.hemde saglikli beslenmis ve uzun sure tok kalmis oluyorm

Canim sende benim gibi clsiyorsun masabasi. Ben sabah kalkinca kendime yumurta hasliyorm. Saklama kabim var. Icine peynir maydonoz salatalik zeytin koyuyorm.yumurtami baska bsye koyuyorm kokmasin die. Sabah ofise gelince cayla yiyorm hepsini. Hem pogaca yememis oluyorm.cunku ben yiyordum sabahlari seni anliyorm.hemde saglikli beslenmis ve uzun sure tok kalmis oluyorm

Süpersin valla ben yataktan çıkıp anca geliyorum işe :D

Benim esim nerde aceeeebaaaa M Mely30 :)
Geldim geldim :) burdayım bu ara teknik arızalar yaşıyorum istem dışı yani tamamen:) yanlız bırakır mıyım seni :KK5:ve takımımı:KK33:
Hemen menümü yazayım
1 elma, 2 ceviz
Öğlen 2 dilim kıymalı börek ve 1 bardak ayran
Akşama 18.30 gibi 1 tabak kıymalı karnabahar ve salata yicem inşallah :) öğleden sonra 3 gibi 1 dilim baklava yedim :( dayanamamak değil gerçekten... ısrara dayanamıyorum hani insanlar amaaan bu da güya hep diyette ama neyseee diye bakmasınlar istiyorum :( toplu bir ikramdı geri çeviremedim...

Bende artık uykudan biraz feragat edip öle yapmam lazım canım gerçi iş yerimde müsait burda bile haşlayıp yiyebilirim en iyisi öle yapmak sanırım canım
Tmm cnm ne kontrolü hayırdır önemli bişey değildir inşallah
canım bende bilmiyorum inşallah yoktur 8-9 gün oldu adetim gecikti test yaptırdım negatif çıktı ama bi baktırcam bakalım hiç böle olmazdı çünkü
2 lt şu bitti geriye 1 litre kaldı canlar :KK50::KK9:
Maşallah süpersin valla :KK9::KK9:

Geldim geldim :) burdayım bu ara teknik arızalar yaşıyorum istem dışı yani tamamen:) yanlız bırakır mıyım seni :KK5:ve takımımı:KK33:
Hemen menümü yazayım
1 elma, 2 ceviz
Akşama 18.30 gibi 1 tabak kıymalı karnabahar ve salata yicem inşallah :) öğleden sonra 3 gibi 1 dilim baklava yedim :KK43: dayanamamak değil gerçekten... ısrara dayanamıyorum hani insanlar amaaan bu da güya hep diyette ama neyseee diye bakmasınlar istiyorum :KK43: toplu bir ikramdı geri çeviremedim...

Üzülme hiç onu yakmak için 5 dk fazla spor yaparsınn zaten herşeyi kesmek mümkün değil bende herşeyi yyiordum ama az yiyordum yanii

Bende artık uykudan biraz feragat edip öle yapmam lazım canım gerçi iş yerimde müsait burda bile haşlayıp yiyebilirim en iyisi öle yapmak sanırım canım

canım bende bilmiyorum inşallah yoktur 8-9 gün oldu adetim gecikti test yaptırdım negatif çıktı ama bi baktırcam bakalım hiç böle olmazdı çünkü

Maşallah süpersin valla :KK9::KK9:
Bende adet olmadim 4 gun gecti :(

Hemen menümü yazayım
1 elma, 2 ceviz
Akşama 18.30 gibi 1 tabak kıymalı karnabahar ve salata yicem inşallah :) öğleden sonra 3 gibi 1 dilim baklava yedim :KK43: dayanamamak değil gerçekten... ısrara dayanamıyorum hani insanlar amaaan bu da güya hep diyette ama neyseee diye bakmasınlar istiyorum :KK43: toplu bir ikramdı geri çeviremedim...
Hosgelddiiiiin:) gayet gusel menun ama insanlari evet kiramiyosun bazen anliyorum seni.olsun aksamaaaaa topluca leslie 3 mil yapariiiiizzzz:)

Bende fırsat bulursam giycem taytimi dışarı çıkaricam göbüşü ve Totoşu yapıcam leslie ile 3 mili :spor:

Back
X