- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 498
Kızlar akşam yemeğini geç yemek zorunda kaldım eşim geç geldi.
5 yk domatesli Salçalı bulgur pilavı
1 porsiyon nohut yemeği
1 yk çorba
(Çorba kremaliydi ondan dolayı sadece tadına baktım )
Güzel cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar akşam yemeğini geç yemek zorunda kaldım eşim geç geldi.
5 yk domatesli Salçalı bulgur pilavı
1 porsiyon nohut yemeği
1 yk çorba
(Çorba kremaliydi ondan dolayı sadece tadına baktım )
kızlar günaydın,
sabah uyanınca 4 bardak su 2 çiğ badem attım midem kazınıyordu.
kahvaltı yptm her zmnki menü:)
1bardak su daha içtim. oldu 1 litre. artık akşama kadar 2.5litreyi görmek dileğiyle :)
Kızlar sabah geç kalıyorum derdine kahvaltı yapamadım bi poğaça aldım ama hala yemedim Karnım aç Vicdanım yeme diyor ama aç kalınca öğlen saldırırım yemeklere öf ne yapıcam ben yardım edin
Iyi gidiyor canim. Dun esim kocaman bir sandvic yemek istedi.ben yemem dedim. Kndime salata yaptm.o da sandvic yedi. Nefsime masallah diyorum:)))Günaydınnn kızlar nasıl gidiyor bakalım
Menün gayet güzel canım aynen devam maşallahKizlar
Oglen
Mercimek corbasi
Yogurt
Balik vardi yemedim.cunku is yerindeki hic lezzetli gelmiyor bana.
Ara
Activia kayisili ve cig badem
Aksam
Ton balikli salata
Ayran
2litre su icildi su saate kdr.sanirim 2.5litre yaparim
canım biraz fazla olmuş sanki menün kahve bende severim ama 1 tane içiyorum sadece tutuyorum kendimiİyi Akşamlar kızlar , menum
Sabah 1 dilim ekmek , domates peynir salatalık
Öğle 1 karışık tost. meyveli süt 10 tane s.zeytin
Arada yarım ayva tatlısı
Aksam 1 tabak ev yapımı etsiz mantı , brokoli salatası , 3 kornişon turşusu
Benim bugün baya kötüydü migrenim tuttu . Sporda yapamadım . çok mutsuzum. Bide ben çok kahve içiyorum . Resmen bağımlı oldum. 3 Türk Kahvesi 3 kupada Nescafe içtim . Bi akıl verin . .
canım bende bu akşamdan itibaren lislie başlıcam bakalım bende seninle aynı durumdayım işten eve git yemek iş güç ama saat 10da olsa 1 mil de olsa yapıcam çok faydası varmışIste, sartlar uyusmadi diye..
canım yapıcak bişey yok bişey yemeden olmaz ya yarısını ye yada hepsini ye akşam yemezsinKızlar sabah geç kalıyorum derdine kahvaltı yapamadım bi poğaça aldım ama hala yemedim Karnım aç Vicdanım yeme diyor ama aç kalınca öğlen saldırırım yemeklere öf ne yapıcam ben yardım edin
Günaydın KaptanımmmmmGünaydınnn kızlar nasıl gidiyor bakalım

canımcım aynen devam maşallah süper gidiyosunIyi gidiyor canim. Dun esim kocaman bir sandvic yemek istedi.ben yemem dedim. Kndime salata yaptm.o da sandvic yedi. Nefsime masallah diyorum:)))
Senin nasil gidiyor arkadasin nasil olduuu
Canim yaprak sarmasini yiyip diger dolmayi yemeseydin yada tam tersi.cunku ikisinde de pirinc var. Biraz sanki kacirmissin. Cısssss yapmissin:)Kızlar öğle yemegim içler acısı
1 kase tavuk çorbası
6 tane yaprak sarma
2 küçük kuru biber dolması
Biraz yoğurt
Beni atın koprulerden bu kadar karbonhidrat olmaz olsun
Kusura bakma canım yazamadım.sanırım 63.5 kıloydum en son şu an 68 oldum boyum uzun neysekı 1.73.iş hayatı yaramadı bana.bu arada kendımı tanıtım arkadaslara adım demet.15 aylık kızım var ve özel bır bankada calısıyorum.hareketsız bır yasantıdan dolayı verdiğim kıloları gerı aldım.yarından itibaren başlıcam ins.Tabiki gel cnm hoşgeldinn
Hosgeldiiiin:) bende eda. 26 yasinda 1.69boyunda 76kilo evliyim. Muhendisim bende. Calisiyorum. Aramiza hosgeldin:)Kusura bakma canım yazamadım.sanırım 63.5 kıloydum en son şu an 68 oldum boyum uzun neysekı 1.73.iş hayatı yaramadı bana.bu arada kendımı tanıtım arkadaslara adım demet.15 aylık kızım var ve özel bır bankada calısıyorum.hareketsız bır yasantıdan dolayı verdiğim kıloları gerı aldım.yarından itibaren başlıcam ins.
Valla öyle yapmışım aksama yemek yasakCanim yaprak sarmasini yiyip diger dolmayi yemeseydin yada tam tersi.cunku ikisinde de pirinc var. Biraz sanki kacirmissin. Cısssss yapmissin:)
Ac kalma canim. Salata ye yanina ayran ic. Tok tutar. Yememezlik yapma.vucudunsa enerjiye ihtiyaci var.Valla öyle yapmışım aksama yemek yasak
Sadece yoğurt ya da ayran iceyim o zamanAc kalma canim. Salata ye yanina ayran ic. Tok tutar. Yememezlik yapma.vucudunsa enerjiye ihtiyaci var.
kız sen nasıl dayancan yarın sabaha kadar :)Sadece yoğurt ya da ayran iceyim o zaman