• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

benim de yavas canim. Ayıptır soylemesi takimin en fit hatunuyum. Ama nasil fit. Gobek ayri oynuyor kalca ayri. O yuzdrn benim kilo vermem de yavaş yavas. Haksizlik olmasin diye de bildirdim takima. Birbirimizi motive ettikce gidecek insallah.

Gruptakilere soyleme ben leslie 1 milr yapiyorum. 15 dk da su gibi oliyorum. Sonrasinda da bölgesel takılıyorum.

ay kaptanim. Insallah allah saglikli sihhatli lokum gibi bir yavrucak verir sana

+1

o zaman her spor yapisimda sana nanik yapacagim. Yapamadi ki falan diyecegim...

kotu yapan yerde bir kac kerr ye. Bak bakalim ayni xevki aliyot musun. Ben hatayda yeme gafletinde bulundum. Yemex olaydim. Simdi nereye gitsem burun kiviriyorum....
Serbetli tatli pek sevmiyorum ben niyeyse ya.kunefenin tadina baktm.cok sekerli diyip biraktim. Baklavanin bile en guzrlini 1 tane yiyip birakirim.ben daha cok tiramisu cheesecake seviyorum yada sutlacta olur. Serbetli tatli bayiyo beni

Serbetli tatli pek sevmiyorum ben niyeyse ya.kunefenin tadina baktm.cok sekerli diyip biraktim. Baklavanin bile en guzrlini 1 tane yiyip birakirim.ben daha cok tiramisu cheesecake seviyorum yada sutlacta olur. Serbetli tatli bayiyo beni
benim doktor tadellenin gri paketi var 87 kalori onu haftada 2-3 defa onu önerdi çok aradım bulamadım neyseki bim de varmış 15 tane falan aldım benden sonraki abla ne sandıysa oda merak edip aldı :rolleyes::rolleyes:

kotu yapan yerde bir kac kerr ye. Bak bakalim ayni xevki aliyot musun. Ben hatayda yeme gafletinde bulundum. Yemex olaydim. Simdi nereye gitsem burun kiviriyorum....

Yok ben tam Antepte olduğum için çok güzel yapan yerler var burda meşhur olan genelde oralarda yiyorumm antepte yemeni tavsiye ederim mükemmel gir videolarını izle bayılırsınn

Bizim salonda da dikey var. Yani 10dk yapabilince topragi opesim gelio:))

Ben ilk başladığımda 5 dk da pert oluyordum hergün yapmaya başlayınca 30-40 dk ya kadar çıkarmıştım şimdi tekrar başladığım için 5 5 gidiyorum zamanla yükselticem :)

Çok şekerli olursa bende sevmiyorum bizim burdakiler tam kıvamında yapıyor normalde evde keki bile az şekerli yapan biriyim çünkü bir de her yerden yenilmez şerbetli tatlı :)

Ama tiramisuya bende bayılırımm sütlü şerbetli fark etmiyor aslında bana ufacıkta olsa yer bakarım tadına :)

benim doktor tadellenin gri paketi var 87 kalori onu haftada 2-3 defa onu önerdi çok aradım bulamadım neyseki bim de varmış 15 tane falan aldım benden sonraki abla ne sandıysa oda merak edip aldı :rolleyes::rolleyes:

Şeker ilavesiz olan değil mi bende sütlü çikolata pek sevmiyorum bitter daima tercihim :)

Guzel mi canim o.bende aliyim

Yok ben tam Antepte olduğum için çok güzel yapan yerler var burda meşhur olan genelde oralarda yiyorumm antepte yemeni tavsiye ederim mükemmel gir videolarını izle bayılırsınn
antepte gidip de kunefe yemem.. dil cikaran ikon... katmer yerim.. owww katmer canim katmer. Agzim sulandi.. offfffffff... antepte oldugunu bilmiyordum. Nasil orada durumlar? Kotu seyler soyleniyor asli var mi?

Guzel mi canim o.bende aliyim

Bende bir alıp bakayım nasılmış merak ettim :)

Aman eksik kalin... spor yaptim dede burun kivirirsiniz cikolataya hemen atlayın... o da nasil doktormus ya.. cikolata inn patates out...

Antepe 5 once geldm.bir de lisedeyken gelmistim geziyle. Kalmamistik. Esimle bir haftasonu gidip gelelim dedik ama hic firsat olmadi.

antepte gidip de kunefe yemem.. dil cikaran ikon... katmer yerim.. owww katmer canim katmer. Agzim sulandi.. offfffffff... antepte oldugunu bilmiyordum. Nasil orada durumlar? Kotu seyler soyleniyor asli var mi?

Aman eksik kalin... spor yaptim dede burun kivirirsiniz cikolataya hemen atlayın... o da nasil doktormus ya.. cikolata inn patates out...
Hahahaha nasil azar cekti bize ya:KK48:

Aynen bende sen gibiyim hayatta şerbetli tatlı yiyemem ama sütlü tatlı çikolata vazgeçilmezim
Ama çok fenasınız ya bu kdr çikolatadan bahsedilirmi canım çekti napcam şimdi :kızgın:

Tabi cnm katmer ayrı ama künefeyide mutlaka tavsiye ederim eminim Antep künefesi yedikten sonra müptela olursun :)

Yok cnm çok şükür burda kötü giden bişey yok ne duyduysan asılsız bence :)

Doktorlar bitter çikolataya izin veriyorlar diye biliyorum bende yiyorum çok severim :)

Back
X