- 15 Mart 2016
- 384
- 315
- 23
- 38
bir lokmacık atsaydın ağzınaHaa sorma arkadasim. Gecrn cocuklara hasladim. Bir tanesi yemedi.. bir tanesi sarisini yemedi...penceren atarken icim eridi.. resmen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir lokmacık atsaydın ağzınaHaa sorma arkadasim. Gecrn cocuklara hasladim. Bir tanesi yemedi.. bir tanesi sarisini yemedi...penceren atarken icim eridi.. resmen![]()
Ben 1 tanesini yemistim zaten. Digerini de bebe uyaninca yer dedim yemedi sipa. Ben de disardaydim donene kadar bozuldu tabi. Yoksa atardim. Ben cok severim.bir lokmacık atsaydın ağzına
banane sen 2 yaparsan ben 3 yaparım yaaa yaptığımı yapmasanaBen 1 tanesini yemistim zaten. Digerini de bebe uyaninca yer dedim yemedi sipa. Ben de disardaydim donene kadar bozuldu tabi. Yoksa atardim. Ben cok severim.
Sen 2 mile yaparsan ben de iki yaparim![]()
Bizim salonda da dikey var. Yani 10dk yapabilince topragi opesim gelio:))Dikey cnmm
Serbetli tatli pek sevmiyorum ben niyeyse ya.kunefenin tadina baktm.cok sekerli diyip biraktim. Baklavanin bile en guzrlini 1 tane yiyip birakirim.ben daha cok tiramisu cheesecake seviyorum yada sutlacta olur. Serbetli tatli bayiyo benibenim de yavas canim. Ayıptır soylemesi takimin en fit hatunuyum. Ama nasil fit. Gobek ayri oynuyor kalca ayri. O yuzdrn benim kilo vermem de yavaş yavas. Haksizlik olmasin diye de bildirdim takima. Birbirimizi motive ettikce gidecek insallah.
Gruptakilere soyleme ben leslie 1 milr yapiyorum. 15 dk da su gibi oliyorum. Sonrasinda da bölgesel takılıyorum.
ay kaptanim. Insallah allah saglikli sihhatli lokum gibi bir yavrucak verir sana
+1
o zaman her spor yapisimda sana nanik yapacagim. Yapamadi ki falan diyecegim...
kotu yapan yerde bir kac kerr ye. Bak bakalim ayni xevki aliyot musun. Ben hatayda yeme gafletinde bulundum. Yemex olaydim. Simdi nereye gitsem burun kiviriyorum....
benim doktor tadellenin gri paketi var 87 kalori onu haftada 2-3 defa onu önerdi çok aradım bulamadım neyseki bim de varmış 15 tane falan aldım benden sonraki abla ne sandıysa oda merak edip aldıSerbetli tatli pek sevmiyorum ben niyeyse ya.kunefenin tadina baktm.cok sekerli diyip biraktim. Baklavanin bile en guzrlini 1 tane yiyip birakirim.ben daha cok tiramisu cheesecake seviyorum yada sutlacta olur. Serbetli tatli bayiyo beni
zaman her spor yapisimda sana nanik yapacagim. Yapamadi ki falan diyecegim...
kotu yapan yerde bir kac kerr ye. Bak bakalim ayni xevki aliyot musun. Ben hatayda yeme gafletinde bulundum. Yemex olaydim. Simdi nereye gitsem burun kiviriyorum....
Bizim salonda da dikey var. Yani 10dk yapabilince topragi opesim gelio:))
Serbetli tatli pek sevmiyorum ben niyeyse ya.kunefenin tadina baktm.cok sekerli diyip biraktim. Baklavanin bile en guzrlini 1 tane yiyip birakirim.ben daha cok tiramisu cheesecake seviyorum yada sutlacta olur. Serbetli tatli bayiyo beni
benim doktor tadellenin gri paketi var 87 kalori onu haftada 2-3 defa onu önerdi çok aradım bulamadım neyseki bim de varmış 15 tane falan aldım benden sonraki abla ne sandıysa oda merak edip aldı![]()
Guzel mi canim o.bende aliyimbenim doktor tadellenin gri paketi var 87 kalori onu haftada 2-3 defa onu önerdi çok aradım bulamadım neyseki bim de varmış 15 tane falan aldım benden sonraki abla ne sandıysa oda merak edip aldı![]()
valla ben normalinden ayırt edemedim gayet güzelGuzel mi canim o.bende aliyim
valla ben normalinden ayırt edemedim gayet güzel
antepte gidip de kunefe yemem.. dil cikaran ikon... katmer yerim.. owww katmer canim katmer. Agzim sulandi.. offfffffff... antepte oldugunu bilmiyordum. Nasil orada durumlar? Kotu seyler soyleniyor asli var mi?Yok ben tam Antepte olduğum için çok güzel yapan yerler var burda meşhur olan genelde oralarda yiyorumm antepte yemeni tavsiye ederim mükemmel gir videolarını izle bayılırsınn
Guzel mi canim o.bende aliyim
Bende bir alıp bakayım nasılmış merak ettim :)
aynen öle valla bi denicem bugün bakalımOoo süper hem dans hem spor :)
Antepe 5 once geldm.bir de lisedeyken gelmistim geziyle. Kalmamistik. Esimle bir haftasonu gidip gelelim dedik ama hic firsat olmadi.Yok ben tam Antepte olduğum için çok güzel yapan yerler var burda meşhur olan genelde oralarda yiyorumm antepte yemeni tavsiye ederim mükemmel gir videolarını izle bayılırsınn
Hahahaha nasil azar cekti bize yaantepte gidip de kunefe yemem.. dil cikaran ikon... katmer yerim.. owww katmer canim katmer. Agzim sulandi.. offfffffff... antepte oldugunu bilmiyordum. Nasil orada durumlar? Kotu seyler soyleniyor asli var mi?
Aman eksik kalin... spor yaptim dede burun kivirirsiniz cikolataya hemen atlayın... o da nasil doktormus ya.. cikolata inn patates out...
Aynen bende sen gibiyim hayatta şerbetli tatlı yiyemem ama sütlü tatlı çikolata vazgeçilmezimSerbetli tatli pek sevmiyorum ben niyeyse ya.kunefenin tadina baktm.cok sekerli diyip biraktim. Baklavanin bile en guzrlini 1 tane yiyip birakirim.ben daha cok tiramisu cheesecake seviyorum yada sutlacta olur. Serbetli tatli bayiyo beni

antepte gidip de kunefe yemem.. dil cikaran ikon... katmer yerim.. owww katmer canim katmer. Agzim sulandi.. offfffffff... antepte oldugunu bilmiyordum. Nasil orada durumlar? Kotu seyler soyleniyor asli var mi?
Aman eksik kalin... spor yaptim dede burun kivirirsiniz cikolataya hemen atlayın... o da nasil doktormus ya.. cikolata inn patates out...