• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın kızlar
bugün canım biraz sıkkın hiç birşey yapasım gelmiyo iş yerim arkamdan iş çeviriyo sanırım ben makine mühendisi olarak eleman alacaklarını düşünürken onlar muhasebeci ilanıda vermişler gerçekten içim acıdı arkamdan bu şekilde iş çevirmeleri zoruma gitti neyse hayırlısı olsun
Dün akşam
1 kase mercimek çorbası
2 adet patates kızartması (dayanamadım valla)
sabah
uyanınca yarım litre suya yarım limon sıkıp içtim
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek

Sıkma canını cnm ya belki sana yardımcı arıyorlardır

kıyamam sana. işyerleri çok çetin cidden. Benimde gün içimde çok stresli zamanlarım oluyor. insanda iştah falan kalmıyor. kadın olarak çalışmak ayakta durmak dik durmak nekadar zormuş bunu büyüdükçe anladım.

Aynen çok zor cnm

Orda yemek yemıyormusunuz.benım kızımada annem bakıyor ama Allah razı olsun yemegımızı yedirmeden bırakmaz

Bende şaşırdım çünkü kaynanalar herşey bizde olsun istiyorr elinde gelse evide taşıtır yanına çevremde gördüklerim :D

Selamlar kızlar dün valla soğuktan hiç bişey yapamadım 2 gündür kar yağıyor ve biz işe geldik malesef :(

İnş erken kapatırız zaten müşteri olacağını da sanmıyorumm

kızlar öğlearası dışarı çıkmıştık. bir şekersiz çay ve yulaflı kuru meyveli çok küçük bir granül bar yedim şekersizdi.

şimdide 6 çiğ badem yedim.

bugün 2,5litreyle günü kapatırım.

akşama spor olmaz çünkü kayınvalideme gideceğim.

Selamlar kızlar dün valla soğuktan hiç bişey yapamadım 2 gündür kar yağıyor ve biz işe geldik malesef :KK43:

İnş erken kapatırız zaten müşteri olacağını da sanmıyorumm
ben sabah7.20 gibi evden çıkıyorm.akşam 7de geliyorum. hava soğukken servisi beklerken çok üsüyorm.kaşkollar şapkalar lahana gibi giyiniyorm :)))

Orda yemek yemıyormusunuz.benım kızımada annem bakıyor ama Allah razı olsun yemegımızı yedirmeden bırakmaz
yok kız şimdi kadının hakkını yiyemem her zaman yemeği olur ama karışmaz illa yiyin demez bizde kafamıza göre takılıyoruz bazen orda bazen evde ama ben akşama kadr oğlumla uğraştığı için bide yemekle yük olmak istemiyorum
Sıkma canını cnm ya belki sana yardımcı arıyorlardır
yardımcı degil ama bizim şirketimiz için değilmiş canım çok şükür ben senden çok memnunum şirket batana kadar benimlesin dedi patronum rahatladım
kızlar öğlearası dışarı çıkmıştık. bir şekersiz çay ve yulaflı kuru meyveli çok küçük bir granül bar yedim şekersizdi.

afiyet olsun tatlım bende bugün annemdeyim bi mola vereyim diyorum bakalım sabah zaten 20 dk yürüdüm akşam çıkıştada yürümeyi düşünüyorum oda bugünlük yeter napıyım

öglen menüm
yarım tabak karnabahar (içimde karnabahar açacak yeminle:KK48:)
3 kaşık yogurt
suyum 2 litre oldu akşama 3 bulurum heralde

Gayet güzel cnmm

ben sabah7.20 gibi evden çıkıyorm.akşam 7de geliyorum. hava soğukken servisi beklerken çok üsüyorm.kaşkollar şapkalar lahana gibi giyiniyorm :)))

Bugün normal saatimden yarım saat geç geldiğim halde işyeri kapalıydı 1,5 saat gezdim :KK70:tabi karda ne kadar gezdim sayılırsa bir sürü foto çektimm karın içine düştüm falan :D

Kızlar slm sabah;bir elma
Öğle; kıymalı ıspanak,bır bardak ayran
Ögleden sonra;bır gun kurusu,uc badem,bır ceviz
Aksamüzeri; bir elma
Aksam;yarım tabaktan az bamya,bir kase yogurt
3 lt ye yakın su

Kaptan buna da sukur.. ya kilo almis çıksaydim bugun... aslinda sabah aklimdaydi ama anca çıktım evden...

66.5/66.2/0.3/%0.23 yeni uye deneme surecinde oldugu icin yuzdesi 2 ye bolundu

Bak.. cuma unuturum diye persembeden tartilmistim :42: listeye mi giremedim yoksa :42:

Bugun de 65.5 ciktim

Back
X