• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selamlar kızlar hayırdır nazar mı değdi herkes bir depresif sankii hadi bakalım üzülmek yok haftaya daha iyi olacağızz hepinizden güzel soınuçlar bekliyorum haftaya :)

***3.takım 498.etap free listesi***

tudeel: (66,2/66,5/-0,3/%-0,45) 472.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü

***3. Takım 498.Etap***

maruuram: (63,2///%) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzdesi 2'ye bölündü
betnaz: (81,2///%)
Mely30: (78,1/78,5/-0,4/%-0,51)
chemistry_eng: (74,1///%)
cylnslymn: (84,5///%)
geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzdesi 2'ye bölündü
EFEMMMMM86 : (103,4/100,8/2,6/%2,51)
chentiq: (65,5/65,1/0,4/%0,61)
mavi1000: (70,8///%)
kilosu sabit

3.Takım ortalaması : %

betnaz betnaz chemistry_eng chemistry_eng cylnslymn cylnslymn Maruuram Maruuram kızlar sizleri bekliyorum

***3. Takım 498.Etap***

betnaz: (81,2/80,9/0,3/%0,37)
chemistry_eng: (74,1///%)
kilosu sabit

arkadaşlar merhaba
önceden bu gruptaydım..hamile kaldım ve askıya almıştık..maalesef düşük yaptım..ve kendimi ancak toparlayabildim..3 aylık hamileliğimde biraz kilo aldım..şu an 83 üm..
tekrar başlayabiliyormuyum..

arkadaşlar merhaba
önceden bu gruptaydım..hamile kaldım ve askıya almıştık..maalesef düşük yaptım..ve kendimi ancak toparlayabildim..3 aylık hamileliğimde biraz kilo aldım..şu an 83 üm..
tekrar başlayabiliyormuyum..

Geçmiş olsun cnm tabi hoşgeldin tekrar aramıza

:110::110:saol canım..
ben gittiğimden beri kurallar değiştimi..mesela ben haftaya cumadan itibaren bildirime başlayabilirmiyim..yani listeye girebilirmiyim..

Öncelikle izne ayrıldığın kilona dönmen gerek ama seni hamilelik nedeni ile ayırmıştık sanırım onda nasıl bir yol izliyorduk bakayım

chemistry_eng chemistry_eng sen kararında kesin misin cnm
kızlar meraba. İstanbuldaki elektrik kesintilerini biliyorsunuzdur. yazdıklarınızı gördüm fakat cevap veremedim lütfen kusura bakmayın. Öncelikle sizin gibi tatlı insanlar nasıl böyle hepsi aynı gruba geldi bilemiyorum ama Allah hepinizden razı olsun. Ben böyle tripli nazlı görünmek istemiyorum ama insanlarn bazı dönemleri oluyor ve işin içinden çıkamıyor. üstünede uğraşıp kilo veremeyince umutsuz oluyor. sizi kendimle uğraştırdğm için özür dilerim.
EFEMMMMM86 EFEMMMMM86 canımmm başın sağolsun Allah sabır versin. Anneciğinede Rabbim yardım etsin acısını hafifletsin.
betnaz betnaz M Mely30 chentiq chentiq T tudeel ne tatlısınız siz öyle :)

@zerosima kaptanım ilgin ve sabrın için teşekkür ederim. kilom 74.5 malesef. bazen olmuyor sanırım :)
sizi kendimle uğraştırdığm için özür dilerim. ben burdayım tamam :) iş yerinde çok stresliyiz. yılsonu ve sayımlar var. ve sürekli bilgisayar başında sistemle uğraşıyorum. elektrik kesintisinin bana şu faydası oldu. işyerinde iş yapamıyoruz elektrik yok :)) biraz dinlenmek iyi geldi bna ya. tükendiğimi hissettm. hem çalışmak hem evli olmak hem ev idare etmek ne kadar zormuş. bir de anne olmayı düşününce korkularm artıyor :)

kızlar meraba. İstanbuldaki elektrik kesintilerini biliyorsunuzdur. yazdıklarınızı gördüm fakat cevap veremedim lütfen kusura bakmayın. Öncelikle sizin gibi tatlı insanlar nasıl böyle hepsi aynı gruba geldi bilemiyorum ama Allah hepinizden razı olsun. Ben böyle tripli nazlı görünmek istemiyorum ama insanlarn bazı dönemleri oluyor ve işin içinden çıkamıyor. üstünede uğraşıp kilo veremeyince umutsuz oluyor. sizi kendimle uğraştırdğm için özür dilerim.
EFEMMMMM86 EFEMMMMM86 canımmm başın sağolsun Allah sabır versin. Anneciğinede Rabbim yardım etsin acısını hafifletsin.

@zerosima kaptanım ilgin ve sabrın için teşekkür ederim. kilom 74.5 malesef. bazen olmuyor sanırım :)
sizi kendimle uğraştırdığm için özür dilerim. ben burdayım tamam :) iş yerinde çok stresliyiz. yılsonu ve sayımlar var. ve sürekli bilgisayar başında sistemle uğraşıyorum. elektrik kesintisinin bana şu faydası oldu. işyerinde iş yapamıyoruz elektrik yok :)) biraz dinlenmek iyi geldi bna ya. tükendiğimi hissettm. hem çalışmak hem evli olmak hem ev idare etmek ne kadar zormuş. bir de anne olmayı düşününce korkularm artıyor :)

Kalma kararı verdiğine sevindim cnm eminim burda daha güzel motive olup vereceksin sadece kendini kasma kastığın zaman gitmiyor tecrübeyle sabit :)

***3. Takım 498.Etap***

chemistry_eng: (74,1/74,5/-0,4/%-0,54)
kilosu sabit

Maruuram Maruuram ve cylnslymn cylnslymn farkında mısınız bilmiyorum geçen hafta bildirim yapmadınız ondan sonra bir açıklama bile yapmadınız valla bu kadar tolerans kimse göstermez burdaki çaba gösteren arkadaşlarında hakkını yiyorsunuz ve bu hafta yine yoksunuz ortalıklarda devam edemeyecekseniz söyleyeceksiniz gerçi gerek kalmadı artık çünkü sizi listeden çıkarıyorum malesef inş istediğiniz hedeflere ulaşırsınız

***3. Takım 498.Etap***

maruuram: (63,2///%) 2 kez bildirimde bulunmadı takım kurallarına uymadığı için diskalifiye
chemistry_eng: (74,1/74,5/-0,4/%-0,54)
2 kez bildirimde bulunmadı takım kurallarına uymadğı için diskalifiye
kilosu sabit

3.Takım ortalaması : % 0,305

Kızlar bu hafta iyi değildik evet EFEMMMMM86 EFEMMMMM86 yine çok güzel kilo vermişsin tşk ederim eminim diğer arkadaşlar daha çok çaba harcayacak inanıyorum haftaya daha süper olacağız inş motive için fikri olanlar varsa grupta bişeyler yapalım :)

Kalma kararı verdiğine sevindim cnm eminim burda daha güzel motive olup vereceksin sadece kendini kasma kastığın zaman gitmiyor tecrübeyle sabit :)
Evet canim cok haklisin. Psikolojin gittikce o kilo gitmio.surekli pozitif fln olmak gerekio.evet kilo veriyorm gramda olsa veriyorm demek lazm.vucuda bu sinyalleri hissettirmek lazm:) bu hafta nolmus bize ya.bence nazar degdi :)

Evet canim cok haklisin. Psikolojin gittikce o kilo gitmio.surekli pozitif fln olmak gerekio.evet kilo veriyorm gramda olsa veriyorm demek lazm.vucuda bu sinyalleri hissettirmek lazm:) bu hafta nolmus bize ya.bence nazar degdi :)

Bence de cnm kesinlikle iki hafta ilk 3 e girince nazar değdi bu hafta süper olacağız inşallah :)

Kizlar bugun karabugdayli 2dilim ekmegin arasina peynir marul zeytin koydm kucuk bi sandvic onu yedim.oglen brokoli hasladm yedim.

Elektrik gelince
Jillian level 1/3.gun yaptm

2Litre su

Aksam elektrik gelirse insallah taze fasulye yicem. Eger gelmezse artk disaridan mi soyleriz kahvaltilik mi yerim blmiyorm:)

Back
X