• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugünden itibaren sabahları en azından işyerine yemeğimi getirmeye çalışacağım en azından daha sağlıklı olacak yediklerimde bişey yok gün içerisinde ama daha sağlıklı besleneceğim bu hafta :)

Herşey yeşilvadiyi almak için yaşasın seferoğulları :)
vadide bizim leyla da bizim Suphi :))

Zaten şu milletin dış görünüşe verdiği değerden böyle değil miyizz sanki sıfır beden olunca daha iyi oluyor ya da o söyleyen kişiler çok mu zayıf sanki ben kendimi nasıl iyi hissediyorsam öyle yapıyorum takmıyorum artık kimseyi :)

Ha bu arada cnm sana ben 10 gündür bir haber vericem unuttum :KK70:
Şu bir arkadaşla bedenimden 1 küçük pantolon almıştım ve onun için iddaya girmiştim giremezsin içine diye ya onun içine girebiliyorum yaklaşık 4 cm açıklık vardı kapanmıyordu düğmesi ama 10 gün önce giydim geldi ve gayet rahat oldu :)
Çok mutluyum çokkk :KK73:
Oooo super haber :))) bnde de 28beden bi kot pantln var. Bugun basenden de gecmeye basladi.artik dugmeyi kapatmaya hedeflenmem lazm. 28in icine giriyim bana yeter. 26 falan hic hedefmde yk haha:)
Spor asılıyoruz canim. Ben bugn indm ama bakim vardi salonda oyzdn yapamadan geri dondum.aksam tekrar bi bakcm.yksa leslie yaparm ustune jillian yaparm:)

Back
X