• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sabah:
1.5 Yumurta omlet
Yarim dilim kpek ekmegi
1 dlm mozerella
Sutlu kahve

1 yumurta, 1 kasik kakao, 1.5 kasik yulaf kepegi,yarim ck chia ve tatlandirici ile muffin

Ogle
80 gr hellim peyniri
1 kofte

Aksam
1 parca Firinda tavuk derisiz ve yagsiz
1 bardak ayran

Sekersiz cay

Su 2.5 lt
Spor
20 dk eliptik
15 dk kas egzersizi

Kızımı kontrol etmeye çalışıyorum bir yandan yamuk çıkmışım kızlar

Eklentiler

• IMG-20170324-WA0009-1.webp
    IMG-20170324-WA0009-1.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar ben şuan çok mutluyum havalardayım yaa

Size baştan anlatayım. Yeni taşındığım yer baya sosyetik ünlü butiklerin olduğu bi cadde tam penceremin karşısında da Ebru tarakçı var ben hep camdan izliyorum tabi esnaf adam oralara yaklaşamaz filan diyom kendi kendime ama üç gündür vitrine bi pardesü gibi trençkot gibi bişey koymuşlar çok hoş bi mavi artık siyahtan kurtulmalıyım düşüncelerim de var bu da çooook hoşuma gitti üç gündür gözüm kalıyo. Demin yürüyüşten dönüşte dedim aman sormaktan ne çıkar hadi gir sor. Tabi önce bedeni varmı diye lafa girdim 42'si kaldı dedi ben üzüldüm 46 biliyorum sonuçta kadın dedi size olur bi deneyin. Anaaamm o 42 bana bol geldi ya ben şok ben iptal ben uçtum. Fiyatını sordum hatırlıyorum ama o Sevinç'le kaç dedi onu bile duyamadım 210 mu 270 mi bilmiyom eşim de beğenirse alırım artık hehehee tabi büyük gelmezse artık:halay:

Anaa amma uzun yazmışım ya kız:bicak:

Ne güzel canım bence hemen daha zayıflican o zaman alırsın. En azından ben öyle yapcam bekliyorum dolabı baştan dizcem inşallah:KK50:

Sabah
3kasik menemen
4dilim peynir
Biraz reçel
İki dilim ekmek
Öğle
Bir koca tabak kara lahana yemeği
Bir dilim ekmek
Ara
Bisküvi reçel ve tahin helvasi çay yedim maalesef
Aksam
Salata
Lahana yemeği bir tabak
3kasik taze fasulye
3 litre su
bisküvi reçel çok değildir inşallah

Kizlar benim menüm
Sabah
2 yumurta omlet
Biraz peynir
7 tane zeytin
Salatalik
Domates
1 çaybardagi kuruyemiş

ArA
1 dilim ağlayan pasta:110:
Bu olmadı ama telafi edecem inş

Aksam
1 tabak yesil fasulye
4 parca karnabahar
Salata
Yogurt

Su 2 litre

GÜNAYDIN 3.TAKIMIN AZİMLİ KIZLARI:KK200::KK200:
Eşim gelince beklemeden yattım akşam çünkü artık erken kalkıp yürüyüş yapmayı kafaya koydum En Büyük KK
Oğlumun kursu var onu gönderip doğru yürüyüş alanına 1saat yürüyüp enerji depolqyım:KK49:

Kizlar benim menüm
Sabah
2 yumurta omlet
Biraz peynir
7 tane zeytin
Salatalik
Domates
1 çaybardagi kuruyemiş

ArA
1 dilim ağlayan pasta:110:
Bu olmadı ama telafi edecem inş

Aksam
1 tabak yesil fasulye
4 parca karnabahar
Salata
Yogurt

Su 2 litre
Cuma kaçamağı olsun ne diyelim;)

Aynen çevre iyisin dedikçe kendimizi dalıyoruz.o hatayı bir kere yaptım bir daha yapmam artık
Birde annem hergun yüzün çöktü ye azıcık dedikçe nasıl sinirleniyorum aslında ben böyle iyiyim siz yiyin diyorum
Kelebeğim biz artık ne istediğimizi biliyoruz yaptığımız hatalar yanımıza tecrübe olarak kar Kaldı:)ben inanmıyorum eninde sonunda hedefe ulaşıp o tartıyı sabitlemeyi başarıcsz hepimiz çünkü çok istiyoruz ve bunun için çabalıyoruz ;)

sahgull sahgull kaptanım günaydın erkencisin, bir haftasonun var yatıp uyusan :anne:

Güzellik bu hafta kapışalımmı varmı cesaretin:cool:
İyi cozuttum toparlamak lazım ee seninde listeye ne dersin yenibilicenmi beni:KK8::rolleyes::KK8:

sahgull sahgull kaptanım günaydın erkencisin, bir haftasonun var yatıp uyusan :anne:

Güzellik bu hafta kapışalımmı varmı cesaretin:cool:
İyi cozuttum toparlamak lazım ee seninde listeye ne dersin yenibilicenmi beni:KK8::rolleyes::KK8:
Ayy sorma ya
Herkes horul horul uyuyo 3 te yattık ben gene sabahın:KK70:

Aşkısı bu hafta bi toparlanayımda haftaya kapışalım
Şuan zaten il dışındayım görümceme geldik pazar akşam döncez

Back
X