- 1 Kasım 2013
- 4.545
- 4.920
- 198
fotoğrafta gayet iyisin canım çok az kilo daha versen yeter canım çok güzel görünüyorsun
Aslında olay basenmiş canım bir hafta hareket yaptım 2 cm inceldi bu hafta daha sıkı yapacağım gidecrk o popo inşallah teşekkür ederim
36 yı giyeceksin canım şimdi denk gelirse 36 al maşallah sanaKizlar gunaydin.
3sene once bir elbise almstm.cok unlu bir markanin elbisesiydi 499.90dan 49.90a dusmustu.o indirim heyecani ve elbiseyide internetten beri takip etmemden dogru magazada bu fiyata gorunce.. Tombik olablrsn ama al sen bunu. Eglenceye fln giderken giyersn yada birinin nişani fln olur.neyse dolaba kaldrdm 3senedir acip bakmadm.bu sabah aklim gldi.42 bedenmis.giydm ve icinde yuzuyorm resmen:) terziye gidilmeden giyilmez.cnku sirt kismi basen kismi bildgn ustumde oynuo.ay ben bi mutlu bi mutlu:))))
Kujum inşallah o basenleri yok etmek için çırpınıyorum 2. Bebede homini gırtlak yok fitliği koruyacağızKahsen masallah canim fizigin cidden ck guzel.cocuk dogurmus denilemez yani:) gayet fit ve incesin canim
Benden azcık daha toplu gözükürsün canım çok değilSenin boyun uzun canım ben kısayım 158 cm
Maşallah ya iyi gitmiş gogusler. Benim o kadar gitmemistir çünkü sütüm azdi. Bide goguslerin çok sarktimi yoksa toplumu
Sarkma şöyle bana göre sarktı ama emzirmeyi bırakır bırakmaz spora başladım çokta göze çarpmiyor