• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sabah 1 dilim ekmek, peynir,3 zeytin, 1 yumurta
öğlen 3 dilim ekmek domates salatalık peynir 1 ceviz
akşam yeşil mercimek yemeği, salata, üç kaşık makarna, yoğurt
(bu arada buraya yazmaya başlayınca ne kadar çok yediğimi farkettim) :oops:

ekmeği haddinden fazla yemediysek yiyebiliriz demişti diyetisyenim. ondan şeettim. normalde günlük iki dilim ekmeğim var.

Bilmiyorum valla ben diyetisyenle çalışmadım hep kendime göre belirledim herşeyi ilk yaptığımda 17 kg verdim bazen insan kendi vücudunu da bilir :)

sabah 1 dilim ekmek, peynir,3 zeytin, 1 yumurta
öğlen 3 dilim ekmek domates salatalık peynir 1 ceviz
akşam yeşil mercimek yemeği, salata, üç kaşık makarna, yoğurt
(bu arada buraya yazmaya başlayınca ne kadar çok yediğimi farkettim) :oops:

Evet yukarda 2 dilim ekmek hakkım var demişsin 4 dilim yemişsinn :)

Bilmiyorum valla ben diyetisyenle çalışmadım hep kendime göre belirledim herşeyi ilk yaptığımda 17 kg verdim bazen insan kendi vücudunu da bilir :)
tatlım benim haşimoto tiroid ve insülün direncim var. yani kilomu kontrol edemiyorum. 2015 ağustos ayında 54 kiloydum 8 ayda yaklaşık 20 kilo aldım. birden kilo verince hasta oluyorum o yüzden farkındaysan gram usulü veriyorum.
bu arada öğlen tartıldım 68.800 geldim :halay:

tatlım benim haşimoto tiroid ve insülün direncim var. yani kilomu kontrol edemiyorum. 2015 ağustos ayında 54 kiloydum 8 ayda yaklaşık 20 kilo aldım. birden kilo verince hasta oluyorum o yüzden farkındaysan gram usulü veriyorum.
bu arada öğlen tartıldım 68.800 geldim :halay:

Hımm anladım cnm eskisi kaçtı :D

@Kediligelin @Habiska80 @nil u mihr kızlar siz yarın duruma göre listedesiniz
@yuksekokceler_2016 canın senide alıcaktım ama son günlerde sanki katılımın az gibi nerelerdesin

Aslında sadece dün ve bugün paylaşım yapamadımbaş dönmem şiddetlendi doktor rapor verdi sürekli yatmam gerekiyor :( tv pc telefon yasak ama ben yinede menülerimi yazacaktım malum iki haftadır her gün çok düzenli katılıyordum ekstrada çok yorumum mesajım var; ama iki gün azalması bile katılım şartlarını etkiliyor demekki :(( neyse ben müsadenizi istiyim o halde.. ne zaman toparlarım bilemiyorum; herkese başarılar

Selamm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim buğday ekmeği
Öğlen 4 köfte 6 patates dilimi 2 y.k pirinç pilavi
Akşam 4 y.k nohut yemeği susuz çok az patlıcanlı yoğurt közlenmiş
Ayrıca sabah akşam lahana suyuna başladım günde 2 kere de yesilcay

Yarın sabah mi tartılacağız. Birazdan geceye doğru yarim saat yürüyüş ve bol su içerek günü tamamlayacağım ıns. Hepinizin yağları erişin

Iyi akşamlar kızlar :) yine anca girebildim ne yazık ki. Menüm
Sabah
2 haş yumurta
3 yk lor
1 dilim peynir
Sal-dom-biber-yeşillik-havuç
Öğle
1 kase mercimek çorbası
1/2 sb yoğurt
Salatalık
Ara
1 sb süt
10 çiğ badem
Akşam
3 yk et sote
5 yk patlıcan yemeği
1 sb ayran
2.5 lt su. 50 dk homewalk . Akşam çayın yanında da bir iki tane kuru dut ve leblebi yedim toplam.

Aslında sadece dün ve bugün paylaşım yapamadımbaş dönmem şiddetlendi doktor rapor verdi sürekli yatmam gerekiyor :KK43: tv pc telefon yasak ama ben yinede menülerimi yazacaktım malum iki haftadır her gün çok düzenli katılıyordum ekstrada çok yorumum mesajım var; ama iki gün azalması bile katılım şartlarını etkiliyor demekki :KK43:( neyse ben müsadenizi istiyim o halde.. ne zaman toparlarım bilemiyorum; herkese başarılar
Geçmiş olsun canım...

Menüm ;
Uyanınca 1 bardak ılık su, 1 yk zeytinyağı
07.00 10 hurma
10.00 1 armut, 10 çiğ fındık
13.00 2 yum. Beyaz peynirli omlet, çeyrek simit 1 fincan emziren anne çayı
15.00 1 elma 10 çiğ fındık
18.00 1 kase yoğurt
4lt su 1 fincan rezene çayı

Çok meyve yiyorum farkındayım ama mazeretim var :( çok büyük bir eksi beklemiyorum bu hafta. Sindirim sistemim düzene girsin meyveyi de azaltacağım inşallah

Merhaba kızlar. . Cok yorgunum hemenb menumu paylasip uyuyacagim..
sabah 08.30 1 haslanmis yumurta+peynir+domates+biber+havuç
10.00 sekersiz kahve+1 parça bitter cikolata
13.00 bir kase salata+4 tane kepekli grissini
15.00 bir bardak limonlu yeşil çay+1 erik
18.00 bir fincan sekersiz filtre kahve + yarım muz+6 tane ciğ badem yuzmeye gidecegim için akşam öğünüm bu oldu 20.00-21.30 arası yüzdüm
22.30 da limonlu maden suyu ictim
Toplamda 3lt su içtim
Yarın sabah umarim herkes tartıda bol bol eksi gorur diyerek iyi geceler diliyorum :)

***3. Takım 537.Etap***

ciftligininhanımı : (55,4///%)
olvidos : (67,5///%)
20_KELEBEK : (56///%) izne ayrılmak istiyor
Mely30: (82,5///%)

Sahgull : ( 72,5 // / % )
nil u mihr : ( 72,5/// %) yeni üye , başlangıç tarihi 12/09/2017 , Başlangıç kilosu 73,3 hedef 57,Kendi isteğilye ayrılan Afife lale isimli üye geri döndü
Kedigelin : (65,3///%) yeni üye , başlangıç tarihi 13/09/2017 , başlangıç kilosu 65,3, hedef kilosu 55
Habiska : (85,4///%) yeni üye , başlangıç tarihi 13/09/2017, başlangıç kilosu 86,5 , hedef kilosu 55

3.Takım ortalaması : %

3. TAKIM YENİ ÜYELER

nyxasia : (57///) yeni üye başlangıç tarihi 17/09/2017, başlangıç kilosu 57,2 , hedef kilosu 48

tatlu : ( 60///%) yeni üye, başlangıç tarihi 27/09/2017 , başlangıç kilosu 60, hedef kilosu 53

Back
X