- 28 Haziran 2017
- 110
- 77
- 28
- 45
Günaydın kızlar iyi hafta sonları. Gününüz güzel geçsin inşallah. Ben bu sabah kiyafetsiz tartildim. 82.4 çıktı. Dün ile bugün arasında nasıl 1,5 kilo vermisim anlamadım.
Dünkü menüyü paylaşayım.
Sabah kepekli tost ve 2-3 tane yeşil zeytin ve şekersiz çay.
Ara 11.00 kuru üzümlü leblebi bir avuç.
Sonrasında işten izin aldım öğleden sonra.
Kuaföre gittim derken öğle yemeğini dışarıda yemek zorunda kaldım. Saat 16.00 da yarım ekmek arası köfte fakat küçük bir ekmekti ekmeğin yarısından cogunu yemedim koftesini yedim.
Akşam da sünnet düğünündeydik yemekli idi ben çoğu şeyden yemedim. Sadece pacanga böreği ve et yedim. Biliyorum bugün sebze ağırlıklı olmadı ama öyle denk geldi diyelim.
Eve geç geldik 23.30 gibi bir tane yeşil elma yedim. Çünkü gün içinde meyve yemedim sayılır.
dün dışarda olduğum için fazla su içemedim. 1- 1,5 lt arası birşeydir.
Yürüyüş de fazla yapamadım 15-20dk falan
Dünkü menüyü paylaşayım.
Sabah kepekli tost ve 2-3 tane yeşil zeytin ve şekersiz çay.
Ara 11.00 kuru üzümlü leblebi bir avuç.
Sonrasında işten izin aldım öğleden sonra.
Kuaföre gittim derken öğle yemeğini dışarıda yemek zorunda kaldım. Saat 16.00 da yarım ekmek arası köfte fakat küçük bir ekmekti ekmeğin yarısından cogunu yemedim koftesini yedim.
Akşam da sünnet düğünündeydik yemekli idi ben çoğu şeyden yemedim. Sadece pacanga böreği ve et yedim. Biliyorum bugün sebze ağırlıklı olmadı ama öyle denk geldi diyelim.
Eve geç geldik 23.30 gibi bir tane yeşil elma yedim. Çünkü gün içinde meyve yemedim sayılır.
dün dışarda olduğum için fazla su içemedim. 1- 1,5 lt arası birşeydir.
Yürüyüş de fazla yapamadım 15-20dk falan