• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın kızlar iyi hafta sonları. Gününüz güzel geçsin inşallah. Ben bu sabah kiyafetsiz tartildim. 82.4 çıktı. Dün ile bugün arasında nasıl 1,5 kilo vermisim anlamadım.
Dünkü menüyü paylaşayım.
Sabah kepekli tost ve 2-3 tane yeşil zeytin ve şekersiz çay.
Ara 11.00 kuru üzümlü leblebi bir avuç.
Sonrasında işten izin aldım öğleden sonra.
Kuaföre gittim derken öğle yemeğini dışarıda yemek zorunda kaldım. Saat 16.00 da yarım ekmek arası köfte fakat küçük bir ekmekti ekmeğin yarısından cogunu yemedim koftesini yedim.
Akşam da sünnet düğünündeydik yemekli idi ben çoğu şeyden yemedim. Sadece pacanga böreği ve et yedim. Biliyorum bugün sebze ağırlıklı olmadı ama öyle denk geldi diyelim.
Eve geç geldik 23.30 gibi bir tane yeşil elma yedim. Çünkü gün içinde meyve yemedim sayılır.
dün dışarda olduğum için fazla su içemedim. 1- 1,5 lt arası birşeydir.
Yürüyüş de fazla yapamadım 15-20dk falan

Afiyet olsun kaptanım çok güzel:) mandalinayı görünce gözlerimden kalp çıktı:) bir incir bide mandalinada kendimi durduramam :KK53:
Canım tam mevsimi yeşil mandelina bende çok severim ekşi ekşi vitamin deposu
Merhaba herkese bugün ki menüm çok düzensiz oldu yoğun bir gündü öğünlerim hem miktar olarak diğer günlerden çok hemde rutinimin disinda saatlerde oldu. Sabah 09.00 da 5yk menemen+3yk sahanda yumurta+6 zeytin+ 1kk beyaz peynir+yarım domates bir salatalık
11.00 bir fincan sade kahve
15.00 1 yk yogurt+2yk z.yağlı fasülye
19.00 izgara balik(2 porsiyona yakın buyuklukte)+2 kase salata
Yemekten bir saat sonra gibi de bir maden suyu
2lt su
Afiyet olsjn canım zararlı bişey yok gayet güzel
sahgull sahgull kuzum sen tekrardan kilo mu aldin 72 yazmışsın? ?
Evet canım malesef
Sabah 1 yumurta 1 dilim buğday ekmeği yeşil çay
Öğle 4 kaşık nohut 2 y.k bulgur 1 salatalık turşusu
Akşam 3 kaşık nohut 1 kaşık pirinç pilavı 1 kase cacık
Sabah akşam ac karina 1 bardak lahana suyu
Malesef işyeri öğle yemeğiyle evdeki yemek çalıştı
Spor yok ıns hafta sonu 2 gün evdeyim sporlar tam olacak
Canım baya karbonhidrat ağırlıklı olmus

Sorma kaptanım pişman oldum zaten hadi 1 yedin 2 yedin 3.yü niye yedin diye:KK43:
Evet canım abartmamak lazım
Günaydın kızlar iyi hafta sonları. Gününüz güzel geçsin inşallah. Ben bu sabah kiyafetsiz tartildim. 82.4 çıktı. Dün ile bugün arasında nasıl 1,5 kilo vermisim anlamadım.
Dünkü menüyü paylaşayım.
Sabah kepekli tost ve 2-3 tane yeşil zeytin ve şekersiz çay.
Ara 11.00 kuru üzümlü leblebi bir avuç.
Sonrasında işten izin aldım öğleden sonra.
Kuaföre gittim derken öğle yemeğini dışarıda yemek zorunda kaldım. Saat 16.00 da yarım ekmek arası köfte fakat küçük bir ekmekti ekmeğin yarısından cogunu yemedim koftesini yedim.
Akşam da sünnet düğünündeydik yemekli idi ben çoğu şeyden yemedim. Sadece pacanga böreği ve et yedim. Biliyorum bugün sebze ağırlıklı olmadı ama öyle denk geldi diyelim.
Eve geç geldik 23.30 gibi bir tane yeşil elma yedim. Çünkü gün içinde meyve yemedim sayılır.
dün dışarda olduğum için fazla su içemedim. 1- 1,5 lt arası birşeydir.
Yürüyüş de fazla yapamadım 15-20dk falan
Canım menün hiç olmamış
Bugun daha güzel bir menü bekliyorum

En Büyük TÜRKİYE CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 537. ETAPEn Büyük TÜRKİYE
(23 -29 Eylül)

TAKIM DERECELERİ

1..............1,122........ 7. TAKIM:sampiyon::sampiyon:

2..............1,118........ 5. TAKIM :sampiyon::sampiyon:

3................1,079...... 3. TAKIM:sampiyon:

BİREYSEL DERECELER

1..........%3,11..... Zereno Zereno (2. Takım):sampiyon::sampiyon::sampiyon:

2..........%2,96........ @mavihuzurdur_147258 (6. Takım):sampiyon::sampiyon:

3.........%2.61.............. @akrep33 (2. Takım):sampiyon:

KIZLARRR 3. Olduk takım olarak tebrik ediyorum:halay::halay:
Hadii haftaya birinci olalımm:KK200:

Canım tam mevsimi yeşil mandelina bende çok severim ekşi ekşi vitamin deposu

Afiyet olsjn canım zararlı bişey yok gayet güzel

Evet canım malesef

Canım baya karbonhidrat ağırlıklı olmus

Evet canım abartmamak lazım

Canım menün hiç olmamış
Bugun daha güzel bir menü bekliyorum
Aynen canım hiç olmadı biliyorum ama dışarda olunca evdeki gibi yada işyerindeki gibi dikkat edemiyorum ve şu anda yine disardayim ama eve gidene kadar birsey yemiyecegim. Evde hafif birşeyler yerim

Sahgul cnm evet fazla karbonhidrat olmustu.
Bugün
Sabah 1 buçuk haşlanmış yumurta 1 kibrit kutusu peynir 10 dilim kızarmış patates çok inceydi.
Öğlen 1 kase mercimek çorbası 4 y.k ıspanak yoğurt salata
Akşam bol limonlu salata
Ayrıca sabah akşam lahana suyu 2 fincan yeşil çay bol su ve yarim saat tempolu yürüyüş
Eriyelim kizlarr

Selamlar :) hemen menümü yazıp kaçayım ben :kk77:
09.00 1 yum. Kaşarlı omlet, domates, 1 dilim ekmek
12.00 4 kuru erik
16.00 4 ızgara köfte, salata, 1 közlenmiş domates, 1 kase yoğurt
Su 3 lt. 1 fincan emziren anne çayı, 4 fincan rezene çayı.
Haftasonu düzensizliği :KK12: niyetim bu saatten sonra 1 lt su daha içip yatmak meyve bile yemicem:) belki bi çay daha içerim...

En Büyük TÜRKİYE CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 537. ETAPEn Büyük TÜRKİYE
(23 -29 Eylül)

TAKIM DERECELERİ

1..............1,122........ 7. TAKIM:sampiyon::sampiyon:

2..............1,118........ 5. TAKIM :sampiyon::sampiyon:

3................1,079...... 3. TAKIM:sampiyon:

BİREYSEL DERECELER

1..........%3,11..... Zereno Zereno (2. Takım):sampiyon::sampiyon::sampiyon:

2..........%2,96........ @mavihuzurdur_147258 (6. Takım):sampiyon::sampiyon:

3.........%2.61.............. @akrep33 (2. Takım):sampiyon:

KIZLARRR 3. Olduk takım olarak tebrik ediyorum:halay::halay:
Hadii haftaya birinci olalımm:KK200:
Olalım kaptanım:KK5:bu hafta çok dikkat edelim hırs yaptım dünden sonra :sampiyon:

Iyi akşamlar kızlar:) menüm
Sabah
3 nohut unlu pankek
Susamlı Omlet
2 dilim peynir
Biraz tahin pekmez
Sal-dom--biber-yeşillik
Ara
1 kupa sütlü kahve
1 küçük muz
3 yk granola
Akşam( dün aynı menüyü dışarda yemiştim. Bugün de annem kopya çekti:) )
Firinda 1 tavuk but biraz da tavuk göğsü
3-4 yk yoğurtlu erişte
1 sb ayran
Ara
1/2 elma+1 demet maydanoz+1/2salatalik+zencefil+limon suyunu robotta çektim saat 8 gibi içtim
Su 2.5 lt spor 50 dk homewalk

Herkese merhaba.. Bugün ki menüm
9.30 1 dilim kizarmis ekmek 2kk peynir domates salatalık yeşil biber 1 tatlı kaşığı kahvaltilik sos 3yk menemen+2 fincan çay
14.00 2yk kısır 2yk patates salatası 4 tane biber ve salatalık turşusu 3bardak cay ve 1 tane unsuz sekersiz kurabiye (gittiğim yerlerde yapılan keklere pastalara elim illa ki gidiyor diye böyle bir çözüm üretmeye çalıştım yulaf ezmesiyle kurabiye yapıyorum onu taşıyorum iki gündür yanımda dün hiç canım istememişti ama bugün bir tane yedim)
18.30 1 küçük elma 8 tane çiğ badem 1 bardak yeşil çay
20.30 sekersiz kahve+limonlu soda
2.5lt su 70dk yuruyus

Kızlae ben acil iş için şehir dışına çıktım. Çok düzensiz oldu menüler. Hatta hiç menüm olmadı. Sabah simit peynir öğlen sandeviç akşam tost gibi yani ayak üstü şeyler yedim. Yarın döneceğim bi aksilik çıkmazsa. Beslenme açısından kötü bi hafta sonu geçiriyorum.:KK12:

Kızlar babannem vefat etti apar topar istanbula geldim
Lütfen takımı ihmal etmeyin menülerinizi yazın olur mu

Herkese merhaba.. Bugün ki menüm
9.30 1 dilim kizarmis ekmek 2kk peynir domates salatalık yeşil biber 1 tatlı kaşığı kahvaltilik sos 3yk menemen+2 fincan çay
14.00 2yk kısır 2yk patates salatası 4 tane biber ve salatalık turşusu 3bardak cay ve 1 tane unsuz sekersiz kurabiye (gittiğim yerlerde yapılan keklere pastalara elim illa ki gidiyor diye böyle bir çözüm üretmeye çalıştım yulaf ezmesiyle kurabiye yapıyorum onu taşıyorum iki gündür yanımda dün hiç canım istememişti ama bugün bir tane yedim)
18.30 1 küçük elma 8 tane çiğ badem 1 bardak yeşil çay
20.30 sekersiz kahve+limonlu soda
2.5lt su 70dk yuruyus
Turşular ödem yapabilir canım , yarın suyu biraz arttır istersen. Yulaflı kurabiye güzel çözüm afiyet olsun :) bence haftasonu için güzel.

Kızlar bugün aldatıldığımı öğrendim berbat durumdayım sabahtan beri 1 bardak sutlu kahve 1 tane elmayla duruyorum kendimi çok kötü hissediyorum yiyemiyorum zaten bisey

Kızlar bugün aldatıldığımı öğrendim berbat durumdayım sabahtan beri 1 bardak sutlu kahve 1 tane elmayla duruyorum kendimi çok kötü hissediyorum yiyemiyorum zaten bisey
Yaaa:KK43:ne denir ki bilmiyorum yani eşin/sevgilin mi itiraf etti? Dert etme diyeceğim ama kolay mı... çok üzgünsem ben de yiyemem ama az gayret etsen... bi elma çok az. En azından öğrenmişsin canım aylarca da devam edebilirdi bu durum hatta yıllarca... Ne diyeyim Allah sabır, güç kuvvet versin. Atlatırsın inşallah kısa sürede canım.

Canım ne desem bilemedim gönlünü ferah tut sıkma güzel canini değmezmiş iste. Kendine dikkat et sen sana lazımsın.

Günaydın kızlar bugün pazar evlerde klasik pazar kahvaltıları olur ya ona karşı diyeti bozmamak için bol sabirlar
Neşeli mutlu sağlıklı pazarlar herkesee

Back
X