• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Turşular ödem yapabilir canım , yarın suyu biraz arttır istersen. Yulaflı kurabiye güzel çözüm afiyet olsun :) bence haftasonu için güzel.
Haklısın canim bugün en az 3lt tüketmeye çalışayım. Suyu ne kadar çok içersem canım başka şeyleri daha az istiyor zaten :)

Yaaa:KK43:ne denir ki bilmiyorum yani eşin/sevgilin mi itiraf etti? Dert etme diyeceğim ama kolay mı... çok üzgünsem ben de yiyemem ama az gayret etsen... bi elma çok az. En azından öğrenmişsin canım aylarca da devam edebilirdi bu durum hatta yıllarca... Ne diyeyim Allah sabır, güç kuvvet versin. Atlatırsın inşallah kısa sürede canım.
Eşim canım beni aldatan ben annemin evine gelmeden beni aldatmaya başlamış zaten şiddet uyguluyor diye annemin evine gelmiştim madem beni bıktırmak için şiddet uyguluyormuş görümcem den öğrendim ve kadın çok zengin diye onunla birlikte kendisinden 6 yaş büyük bi kadınla.

Şimdide ben bosanmiyorum kkızlar bakalım benimle evliyken evlensin bakalım nasıl evleniyor

Şimdide ben bosanmiyorum kkızlar bakalım benimle evliyken evlensin bakalım nasıl evleniyor
Canım kendine yazık etme zaten aldatma şiddet vs... varmış sen de kendi yolunu çiz bence. Evet boşanmazsan evlenemez ama sen de bi düzen kuramazsın ki. Tabii karar senin ama değmeyecek insanlar için kendini yıpratma bence.

Canım kendine yazık etme zaten aldatma şiddet vs... varmış sen de kendi yolunu çiz bence. Evet boşanmazsan evlenemez ama sen de bi düzen kuramazsın ki. Tabii karar senin ama değmeyecek insanlar için kendini yıpratma bence.
Canim benim sartlarimi var onu kabul ederse bosanacag imi soyledim kabul etmezsen bosanmiyorum dedim kendi bilir.

İyi geceler kızlar
Kahvaltım 09.30 1 yum. Omlet 1 kk süzme peynir salatalık 1 yk közpatlıcan salatası 1 tk bal kaymak avuç içi kadar pide
11.30 1 kase şekersiz armut kompostosu 2 ceviz
13.30 3 kuru erik 10 çiğ badem
15.30 ızgara balık bol salata
20.00 yarım elma yarım armut 3 yk yoğurt
Su 3.2 lt 2 fincan rezene çayı

Iyi geceler kızlar. Iki gündür menumu yazamadım. Ben haftasonu düzenli yemek yiyemiyorum.
Dünku menum:
Sabah 12.00 artık öğle oluyor. 2 dilim tb ekmeği 2 haşlanmış yumurta, 1-2 çatal peynir ve 3-4 yeşil zeytin çok az reçel ve krem peynir ve şekersiz çay.
Ara öğün yapamadım dışarda idim kızın kursunda onu bekledim.
Saat 18.00 gibi çok az musli yedim.
Akşam 20.30 gibi yarim kase sehriye çorbası ve biraz balık biraz salata yedim

Saat 22.30 da biraz kavun, 1 dilim elma ve 2 dilim erik yedim.
1, 5 lt su hafta sonu evde olmayınca çok su tüketemiyorum. 20 dk yürüyüş yaptım.

Bugünkü menum de;
Sabah 12.00 yine geç kahvaltı yaptım.
1 tane küçük ıspanaklı börek, çeçil peyniri, 4-5 yeşil zeytin çok az reçel( haftasonu tadımlık yiyorum ) 2 dilim tb ekmeği ve şekersiz çay.
Saat 16.00 bir ıspanaklı börek
Saat 18.30 1 yeşil elma.
Saat 20.00 de yarım kase çorba, bir karnıyarık ( fırında yaptım yağda kizartmadim ) 1 kaşık pirinc pilavı.
1,5 lt su
Bugün yürüyüş yapamadım. Ev temizliği yaptım.

Günaydın herkese :) tartı bildirimi yapamıyorum bu sabah. Enerjik ve huzurlu bir hafta olur inşallah :KK200:
(Tartım bozuldu )

günaydın kızlar; hayırlı haftalarınız olsun. dünkü menümü paylaşıyorum

sabah:
avuç içi kadar beyaz peynir
10 ad siyah zeytin
1 ad haşlanmış yumurta
burgu peynir
domates - salatalık
2 ad gün kurusu
2 dilim ekmek ( ekmeklere azcık kaymak sürdüm)
2 bardak şekersiz siyah çay

öğlen : yok ( geç kahvaltı yaptım)

akşam . 4 ad ızagara köfte - 1 kase yoğurt

su: 1 lt (dışarda olduğum için fazla içemedim)

spor : yok
güncel kilo:64,7

Günaydın herkese. Bugün çok hastayım grip oldum galiba ve tartılmayı unuttum. Dün sabah tartılmıştım 82.4 çıkmıştı.

Günaydın kızlarr

Başsağlığı dileklerinize teşekkürler

cylnslymn cylnslymn kuzumm üzülme zaten sana değer verseydi şiddet uygulamazdı bırak başkası çeksin kahrını önüne hayatına bak hiçç canını sıkma

Günaydın herkese cuma gunu 56kg.din sabah tartida 56.5 görünce çok moralim bozuldu yaa dün sabah 10.00da 4yk menemen 1kk peynir domates zeytin maydanoz yanında da 2 bardak çay içtim
Ögle 13.30da 5yk mantarli tavuk sote 2 yk bulgur pilavi 4yk yogurt 1kase salata
16.00 da 2 hurma 1 cevız 1 fincan kahve
19.00 da 1 kase corba 4yk tavuk sote 1 bardak ayran
21.30 da bir fincan yeşil çay 1 küçük elma
3lt su

Eşim canım beni aldatan ben annemin evine gelmeden beni aldatmaya başlamış zaten şiddet uyguluyor diye annemin evine gelmiştim madem beni bıktırmak için şiddet uyguluyormuş görümcem den öğrendim ve kadın çok zengin diye onunla birlikte kendisinden 6 yaş büyük bi kadınla.

Canım delil topla hem kocana hem o kadına maddi manevi tazminat davası açta görsünler günlerinii

Back
X