Canım sen ne temizliği yapıyosun:) ben sonradan dahil oldum ya gruba ev mi taşıyorsnAcıkmaya başlıyorum daha 1saate anca çıkar perde uzun yıkatıyom offf bian önce sabah olsun karnımı güzelce doyurayım en sağlıklısından
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen ne temizliği yapıyosun:) ben sonradan dahil oldum ya gruba ev mi taşıyorsnAcıkmaya başlıyorum daha 1saate anca çıkar perde uzun yıkatıyom offf bian önce sabah olsun karnımı güzelce doyurayım en sağlıklısından
Onlar oturma odasında tv izliyolar öyle elleyeyim karıştırayım şeyleri yok oğlan işte mızlıyo ara ara emziriyom ablaları yanına uzanıyo güldüriyo bazen3
3 çocukla nasıl temizlik yapıyosun çok merak ediyorum. Sen mesela kovayı hazırladım bezleri falan kızlar o arada ne yapıyorlar? Oğluş ne yapıyor? Bir şey istemiyorlar mı kovaya ellerini oyuncaklarımı daldırmıyorlar mıoğlan vik vik ötmüyor mu mesela çok aşırı merak ediyorum ?
Yok canım bahar temizlipi gibi halıları verdim tüm evin duvarlarını sildim cam kapı dolap şu bu derken giriştim işteCanım sen ne temizliği yapıyosun:) ben sonradan dahil oldum ya gruba ev mi taşıyorsn
Cuma görüşürüzBende sabah yaparımmm
Yok canım ya valla bugün baya yoğundum böyle oldu arada yiyecek abur Çubur vardı elimin altında da yemeğe kadar tuttum kendimiİki öğün arası epey geçmiş İF mi yapıyorsun canım sen ?
Canım kızlar çok küçük değil kardeleri de iyi kötü oyalarlar3
3 çocukla nasıl temizlik yapıyosun çok merak ediyorum. Sen mesela kovayı hazırladım bezleri falan kızlar o arada ne yapıyorlar? Oğluş ne yapıyor? Bir şey istemiyorlar mı kovaya ellerini oyuncaklarımı daldırmıyorlar mıoğlan vik vik ötmüyor mu mesela çok aşırı merak ediyorum ?
Aynı işi bende bi ay önce yaptım kadında çağırdım ama bi haftada anca bitmişti sana kolay gelsin o vakitYok canım bahar temizlipi gibi halıları verdim tüm evin duvarlarını sildim cam kapı dolap şu bu derken giriştim işte
Benim oğlan kızın ayaklarını çekiyor sırtına oyuncak diziyor ağlarsa da ağlama bebek abin burda diyor. Bqşbaşa kalsalar Rabbim töbeler töbesiCanım kızlar çok küçük değil kardeleri de iyi kötü oyalarlar
Seninkiler ikiside çok küçük ondan zorlanırsın
Menü güzel canım afiyet olsunKahvaltı 9:30
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık biber
Bir dilim peynir
Yarım dilim ekmek
Akşam 17:30
Fırında sebzeli tavuk
İki kaşık bulgur pilavı
Ayran
Minik bi lokma ekmek
Oğluma verirken iki çizi yedim :) bi de dondurma ama bi tatlı kaşığı sadece valla kendimi bu kadar tutuyor olmama şaşkınım 
Afiyet olsun güzel cnnsahgull menüm
Sabah
peynirli yumurta
Az sos
Öğlen
iki tavuk pirzola
Kızarmış domates az
Bir dilim ekmek
Bir küçük elma
Akşam
4 köfte
Kızarmış domates
Bir dilim ekmek
Ahh valla biz hiç söylenmeyelim ülkemiz gayet iyiBen bi haftadır sabah akşam acildeyim hergün iki iğne, benden önce de oğlum hastaydı seni çok iyi anlıyorum Allah düşürmesin gerçekten
Afiyet olsun cnmgirmisken menumu yazayim
sabah 2 yumurta ile omlet
1 dlm tb ekmegi arasi ince dilim mozzarella
1 bardak sutlu kahve
ara
elma
yarim muz
ogle
sutlu kahve
1 kase az yagli patlamis misir
ara
1 mandalina
aksam
kinoa salatasi 1 tabak
tarhana corbasi 1 kase
su 1.5
Pasaklı kediNe temizlik hastasısınız yav perde merde yıkamak dolap içi silmek Allahımm bana ne uzak şeyler![]()
Herüfün eline de bi bez vereydinOnlar oturma odasında tv izliyolar öyle elleyeyim karıştırayım şeyleri yok oğlan işte mızlıyo ara ara emziriyom ablaları yanına uzanıyo güldüriyo bazen
Ben bile şaşıyom iyi yaptım bugün diye
Eşim diyoki sen böyle temizleyebiliyodun madem bizim günlük işler niye yetişmiyodu ki diye adama da yaranılmıyo hani
Benim oğlan kızın ayaklarını çekiyor sırtına oyuncak diziyor ağlarsa da ağlama bebek abin burda diyor. Bqşbaşa kalsalar Rabbim töbeler töbesi
Ben de temizlerim kendimi ohh bal dök yalaMenü güzel canım afiyet olsun
Ama o ufak lokmacıklar okadar etkiliyor ki zamanla bırakacaksın onuda inşallah
Afiyet olsun güzel cnn
Ahh valla biz hiç söylenmeyelim ülkemiz gayet iyi
Bide yurt dışına hevesleniriz daha acilde muayene ettiremiyor 4 saat bekletip
Afiyet olsun cnm
Yarın fresiz olursa güzel eksi gelir cumaya inşallah
Pasaklı kedi
Halbuki kediler temiz olur benimki sürekli kendini temizliyo
Canım valla neleri geri çeviriyorum bi bilsen inşaallah zamanla tamamen alışırım yememeye yemeği hiç yemesem de dayanırım ama bu ıvır zıvırı ve tatlı böreği alınlarından furuucamm beni mahvediyor zalımlarMenü güzel canım afiyet olsun
Ama o ufak lokmacıklar okadar etkiliyor ki zamanla bırakacaksın onuda inşallah
Afiyet olsun güzel cnn
Ahh valla biz hiç söylenmeyelim ülkemiz gayet iyi
Bide yurt dışına hevesleniriz daha acilde muayene ettiremiyor 4 saat bekletip
Afiyet olsun cnm
Yarın fresiz olursa güzel eksi gelir cumaya inşallah
Pasaklı kedi
Halbuki kediler temiz olur benimki sürekli kendini temizliyo
Yüklüğü elbise dolabını geçen gün yaptım buğün de salon çocuk yatak odası nı yaptım holü de sildim yarına otıçuema odaaı mutfak var wc banyo dert değil gece bile yaparımAynı işi bende bi ay önce yaptım kadında çağırdım ama bi haftada anca bitmişti sana kolay gelsin o vakit
Dedim o hala sende kamyonu sür diyoHerüfün eline de bi bez vereydin
Oyuncak bebe sandı galibaBenim oğlan kızın ayaklarını çekiyor sırtına oyuncak diziyor ağlarsa da ağlama bebek abin burda diyor. Bqşbaşa kalsalar Rabbim töbeler töbesi
Ben senin kamyonuna laf etmiyom sen de bana karışma herüfff diyeydinDedim o hala sende kamyonu sür diyo
Temizliğin hayalini mi kuruyon kız ehuhehe kızlar güzelce okusunlar gitsinler de temizlikçi tutam işimi yaptıran diye dua et senOyuncak bebe sandı galiba
Allah dan öyle bi sorunumuz yok ablalar 8 ve 6 yaşında olunca ablalık yapıyolar büyük söylenip duruyo işte işin hiç bitmiyo seninde diye başlıyo 2seneye görcez sana yaptırcam diyom
Ayy o günler bi gelse 3elden temizleriz kızlarımla
Oo oh maşallah bitmiş bileYüklüğü elbise dolabını geçen gün yaptım buğün de salon çocuk yatak odası nı yaptım holü de sildim yarına otıçuema odaaı mutfak var wc banyo dert değil gece bile yaparım
Yarın bitirmem lazım dinleneyim pazar eşimin kankasının oğlunun sünnet düğünü var yorgun görünmek istemwm
Aynen onu bahane ediyo sürekliBen senin kamyonuna laf etmiyom sen de bana karışma herüfff diyeydin
Sanki bi kamyon süren seninki yav zorla ehliyet aldırtacak sana![]()